Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Green, ja jak czuje, ze u mnie cos nie tak to suszona zurawine zjadam i pije duże ilości wody. Niby to takie trochę jak rodzynki, ale jednak nie to samo
ale najważniejsze, ze pomaga
Ja musialam się na chwilke zdrzemnac po 17, bo oczy same mi się zamykały... Pogoda tez się popsula to może przez nią ten spadek energii.green lubi tę wiadomość
-
linka220 wrote:Fatim ale słodka buźka na 3D
super ujęcie udało się zrobić
Cieszę się, że wszystko dobrze na połówkowym
IviQ dlatego ja mam tylko bellybestfriend i koniec, nie wgłębiam się za bardzo w inne obliczenia i tylelinka220 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, a ja w końcu jestem zadowolona, bo udało mi się kupić strój kąpielowy. Już prawie ręce mi opadły, bo nie mogłam znaleźć niczego dla siebie. Najpierw myślałam o tankini, ale że one nie trzymają biustu, a ja sobie tego nie wyobrażam, to zdecydowałam się na dwuczęściowy. Będę do niego zakładać pareo na brzuszek. W sklepie trafiłam na świetną kobietkę, która mi bardzo pomogła w doborze stroju (co jak się okazało było trudne nie ze względu na stanik, ale na dół - wiele majtek dobrych w biodrach uciskało mnie pod brzuszkiem). Przy okazji dowiedziałam się, że 80F jest dla mnie zdecydowanie za luźne pod biustem i muszę nosić 75G. Rzeczywiście, zupełnie inaczej się wtedy biust układa i o wiele ładniej eksponuje.
A Wy planujecie kupować kostiumy na lato? Macie jakieś typy - jednoczęściowe, dwuczęściowe czy tankini?Kasia82 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
BATTINKA wrote:Nynusia dokładnie mam taki sam zapas lodów...całą środkową szufladę w zamrażarce
)
Mniam...Kasia82, BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość
[/link]
-
onka wrote:A u nas dziś królują naleśniki- z serem, truskawkami, bitą śmietaną
onka lubi tę wiadomość
[/link]
-
estrella wrote:IviQ a Ty juz myslalas o szpitalu, w ktorym bedziesz rodzic? Pytam bo moja lekarka pracuje w Bizielu i kuzynka meza na patologii noworodka jest polozna... Zastanawiam sie nad tym szpitalem ale tam rodzila tylko jedna moja kolezanka i byla zadowolona tyle ze miala znajomych lekarzy...
[/link]
-
kasiulka87 wrote:dziewczynki a jak z cm? Bo ja robiłam dziś porządek w szafie tak żeby zostawić to, w co się jeszcze mieszczę i poprzymierzałam trochę spodni jeansowych…dramat…W ogóle nie wchodzą na tyłek! więc postanowiłam się zmierzyć i… w samych biodrach mam +5 cm, a w pasie (na wysokości pępka) o zgrozo… + 20 cm!!! oczom nie wierzyłam!
PS. Chyba już powoli robi się czas kiedy powinnam zacząć się martwić, że nie czuję ruchów??? Ktoś jest na podobnym etapie i jeszcze nie czuje??? Ja już mam koszmary że coś będzie nie tak…nie wychodzi mi to z głowy...[/link]
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie, czy Was tez tak ciągnie bardzo nisko, wręcz tutaj przy kości łonowej?
[/link]
-
lojkalojka ja tez wlasciwie nie mam zachcianek przynajmneij nie bardziej niz zawsze ze po prostu na co sprzychodzi ochota ale jak neii ma to nie ma. Nikt do sklepu nie leci.
SS ja tez ostatnio przytylam sporo a też sie nie obzeram...nie wiem skad to, synek az tak nie przybiera na wadze. Choc tez niby mam w normie z tym ze na poczatku ta norma byla blizej nizszej granicy a teraz jest blizej wyzszej...
[/link]
-
Dobry wieczór
Ja juz leżę, miałam dość aktywny weekend i powiem Wam, ze tez mnie brzusżek ciągnie , jak dużo chodzę to sie mecze, zaczyna mi brzuch twardniec, do tego dochodzi jeszcze bol w posladku....no masakra, czuje sie jak emeryt
Natomiast brzunio mam juz fajny taki okraglutki i mozna pokazać w końcu światu
Dużo pisalyscie przez weekend, nie uda mi dei nadrobić, ale widzę, ze piszecie o lodach...tak....rownież ja je uwielbiam...dodatkowo z polewa czekoladowa...niebo w gębie!
Odnośnie kostiumu to ja nie będę raczej kupować, mam zwykle bikini wiązane, wiec w razie czego poluzuje sznurki
Dziewczynki odnośnie ruchów, czy u Was tez uczucie podobne jest do pękających baniek albo takie mocne pulsowanie chwilowe...tak strasznie cieżko to określić, ale mimo wszystko wiemy, ze to jest toopiszcie jak to jest u Was moze byc śmiesznie jak każda napisze co innego
IviQ lubi tę wiadomość
-
a ja najpierw miałam jakby ktoś mnie piórkiem łechtał od środka a teraz Młody tak kopie ponizej pepka ze czasmi zawyje z lekkiego bolu, az sie boje pomyslec co bedzie dalej tos to dopiero 5 miesiac
jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyMoj Edward po prostu bardzo mocno kopie
czuje jego stupki
i czasami tak jakby sie pranie krecilo w pralce.. czuje wode i jej zawartosc(czyli malucha) hahah
Maly jest naprawde bardzo gwaltowny i szybki corka taka gwaltowna nie byla.
jaroszka, IviQ, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Czyli mamy piórko, pralkę i pukanie
fajnie ! Nenka, ja tez czuje wodę, takie delikatne przelewanie sie
Mamy w końcu imię dla Synka! Bedzie Michałwszyscy mamy imiona na Literke M i stwierdziłam, ze to bedzie urocze.....rodzinka m&msów Marcin, Małgorzata i Michał. Co Wy na to ?
BATTINKA, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agu258, onka, aanaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
moj kolega tez Jaroszka tak zrobił, Cała rodzinka na A Agnieszka artur agata i adriana:)
Super pomysl
my sie skłaniamy ku Oliwierowi ale troche nam z nazwiskiem mojego nie gra a wolalabym by mial nazwisko ojca niz moje choc z moim ladnie brzmijaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Jaroszka imię Michał bardzo ładne:) mi bynajmniej się podoba
A ja nadal moją córcię nazywam fasolką choć już dawno przestała nią byćimię dalej nie wybrane...
i taka to robota.
Zresztą moja córcia tez nazywa siostrzyczkę,,fasolką" : Mamooo a jak fasolka się urodzi....itd i tylko to słyszęjaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Ja cały weekend standardowo jak to u mnie co dwa tygodnie na uczelni
Jesli chodzi o kilogramy to mam na swojej wadze niecałe 4 kg na plusie , zobaczymy jak jutro u lekarza waga pokaże może moja robi mi przyjemność i pokazuje mniej
Jeśli chodzi o zachcianki to ja akurat bardzo musze na słodkie uważać bo tata ma cukrzyce typu I (bez insuliny-na lekach) i gin. powiedział po badaniu ze mam skłonności wiec codziennie mierze cukier zapisuje w tabelkach i uwazam na to co jem
A moje ostatnie zachcianki to sok z kapusty kiszonej , ogórasy , sok pomidorowy i na maxa makrela w sosie pomidorowym z puszki plus dwie świeże bułeczki z masełkiem
szczesliwa_mamusia21, Kasia82 lubią tę wiadomość