Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj maz to Michaś
My tez jestesmy rodzina m&msów, ale niestety imie dla dziewczynki na m nie udalo nam sie znalezc. Teraz my mamy oboje na M a dzieciaczki oboje na E
My zmezem jak sie poznalismy to inicjaly nawet te same mielismy.. wogole on ma 5 rodzenstwa i wszyscy znalezli sobie druga polowke z imieniem na M heheIviQ, jaroszka lubią tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Moj maz to Michaś
My tez jestesmy rodzina m&msów, ale niestety imie dla dziewczynki na m nie udalo nam sie znalezc. Teraz my mamy oboje na M a dzieciaczki oboje na E
My zmezem jak sie poznalismy to inicjaly nawet te same mielismy.. wogole on ma 5 rodzenstwa i wszyscy znalezli sobie druga polowke z imieniem na M hehe[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualny
-
Lviq, no z tesciowymi różnie to bywa
znam kilka osób, które są ze swoich zadowolone
ja ogólnie nie narzekam, ale czasami mnie trochę irytuje, bo mam wrażenie, ze chciałaby nami trochę kierować i za nas decydowac. Ale my mieszkamy daleko, także mamy w miarę spokoj
Estrella, to widzę ze nie tylko u mnie noc była beznadziejna. Trzymamy kciuki za badania!
Nenka, to niezły zbieg okolicznościu kumpla i jego brat z siostra (nie wiem jak maja na imię jego rodzice) to tez m&m'sy
wszyscy maja imię na M i nazwisko tez
IviQ, estrella lubią tę wiadomość
-
U nas też jest problem z imieniem... Ja chciałabym inne niż mąż, ale ponieważ on wybrał po prababci, to daję mu pierwszeństwo
Ja dam swoje drugiej córce
Niestety teściowej, w ogóle rodzinie męża się nie podoba. Wkurza mnie to, bo to w końcu z ich rodziny, a im coś nie pasi. Każdy miał już swoje dzieci i szansę dać tak, jak chce, to niech teraz uszanuje nasz wybór. A w mojej rodzinie to wszyscy zachwyceni prawie każdym imieniemLittle Frog, BATTINKA lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
U nas tak praży słońce, że nawet nie próbuję siadać na tarasie. Dzidzia na razie spokojna, ale On generalnie daje czadu zazwyczaj wieczorem i w nocy, mam nadzieję, że Mu tak nie zostanie
Moja teściowa nie ingeruje na szczęście w nic za bardzo. Za to moi Rodzice na hasło, że będzie Maciek zapytali "tak na serio?". Bo u nas per maciek mówi się na brzuch czasami no i myśleli, że to może takie tymczasowe imię
Właśnie próbuję się zapisać na kolejne "duże" USG, to po 28 tc. Od dzisiaj są zapisy na drugą połowę roku, ja bym chciałam na 15 lipca. Mimo, że to prywatna wizyta, to nie jestem w stanie się dodzwonić, ech..IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja tesciowa byla dla mnie bardzo dobra przed porodem uwielbialam tam przebywac rozmawiac, czulqm sie lepiej niz przy wlasnej mamie, a po porodzie masakraaaa.. ciagle mi gada ze ona jest glodna, a jak byla maluska i plakala to kobieta ma taki silny instynk zeby przytulic dziecko a oni nie chieli mi jej oddac i prawie tez plakalam ehh, a jak w koncu sie doprosilam zeby mi oddali wlasne dziekco, to ona odrazu sie uspokajala a wtedy jej zajebisty tekst: " no... matka zawsze wie co dziecku akurat pktrzeba" noz kurwa czasami taka z niej suka. Najgorsze ze nic nie dociera mozna mowic i mowic, a ja nie chce byc chamska i sie zle odzywac
grrr...
ja mam na dodatek to zle, ze jestem taka mloda, eh a ja wcale sie tka nie czujewszyscy z gory osadzaja.
-
Witajcie Dziewczyny:)
Mialam troche zaleglosci, bo w sobote mialam egzamin i zaliczenia;) teraz juz tylko obrona zostala
Dzisiaj o 11.30 mam polowkowe, nie moge sie doczekac aż zobacze mojego Ignasia:) o 16 wizyta u ginekolozkiszczesliwa_mamusia21, madu, Lexie, lili_madlen, estrella lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyU nas ma byc Kornelia i jakos nikt nie narzucal nam niczego, ani nie komentowal. Tesciowa zawsze pyta meza "Jak tam Paulinka i Kornelcia". I czesto tez mowi "jak sie Kornelcia urodzi to cos tam" :p ona pozytywnie mnie zaskoczyla pod tym wzgledem
reszta rodziny sie cieszy i nic nie mowili, zeby moze inne imid wybrac, takze chyba sie podoba
Little Frog, IviQ, estrella lubią tę wiadomość
-
Ech...skasowalo mi sie czesc wiadomosci;/ wiec...moja gienia jest super babka,wyluzowana, uśmiechniętą,zawsze gada do brzuszka:) no i jest bardzo kompetentna i jest oaza spokoju;)
W srode jedziemy na Mazury do Tesciow, a w sobote śmigamy na Hel:) nasze pierwsze wakacje w trojke:)
Szczesliwa Mamusia, dobrze ze bezpiecznie dojechaliscie i ze do nas wrocilas:)
Mi podobaja sie najbardziej typowo polskie imiona,ajuz najbardziej staropolskie!taki Jan, Franciszek, Ignacy czy Antoni...
nie podobaja mi sie natomiast te anglojezyczne...ale może to dlatego, że jestem historykiem;)
szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Witajcie !
U mnie tesciowa zadowolona , ze bedzie Leon , bo to po jej dziadkuMoim rodzicom jak powiedzialam imie to musieli sie troche przyzwyczaic i teraz jak dzwonie to tata pyta : co u Leon?
Ja jestem dzisiaj bardzo zadowolona , bo przez cala noc i nawet teraz moj syn daje o sobie znac
U nas zaczely sie upaly i nie wiem jak moj organizm to zniesie ( szczeglnie w pracy) Mam nadzieje , ze dam rade pracowac do polowy sierpnia . Tym bardziej , ze szefowa liczy , ze ja troche zastapie w wakacje . Sie zobaczy
Wszystkiego Najlepszego i Najslodszego dla Naszych Dzieciaczkow z okacji ich Swieta !!!aanaa, szczesliwa_mamusia21, madu, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Nas rodzice i teściowie ciągle dopytują o imiona, ale postanowiliśmy im nie mówić, dopóki dziecko się nie urodzi. Co prawda moja mama i brat zgadli jak będzie się nazywała dziewczynka, bo mnie dobrze znają (Anastazja - po mojej pra-prababci, podoba nam się brzmienie tego imienia) i bardzo im podpasowało, ale wolę żeby nikt inny nie komentował, bo po co tracić nerwy
Moja teściowa to co prawda cudowna kobieta, bardzo dobrze ze sobą żyjemy, ale jak jej się coś nie podoba to mówi: Zrobicie jak chcecie, ale według mnie... albo Szczerze powiem, że mi się nie podoba, ale to Wasza sprawa
Współczuję tym, które trafiły na te nieprzyjemne teściowe...
szczesliwa_mamusia21, madu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazja tez się mi bardzo podoba, ale niestety maz odrzucił....
Zastanawiamy się nad: Alicja, Liliana, Kaja, mężowi się jeszcze podoba Nikola, teściowej tez, ale ja raczej nie jestem przekonana, a mi Olga (znam tylko jedna osobę, która ma tak na imie) ale tez się mocno zastanawiał, bo jest problem ze zdrobnieniem...Aleksandra90, estrella lubią tę wiadomość
-
u nas z tymi imionami to jest problem. Szczerze, to byłam pewna, że będzie chłopiec Leoś, a tu córeczka, maż uparł się na Jagne, mi jakoś nie leży, imię ładne, ale boje się czy nie będzie jej cieżko z tym imieniem.
Mi podoba się Julia, ale tyle już tych Julek. Wiec w typach jest Liliana, Róża, Nadia, Lidia,Karina, Klara, Blanka, ładne jest Hania, ale Hanna już nie
Pokłosia, czy składki zus w tym miesiącu tkie same czy coś się zmieniło?IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Na wstępie wszystkiego najsłodszego dla Waszych bobasków niech zdrowo rosną !!
Lili co do cukrzycy u mnie cała rodzina ma.. też często mierze ale u mnie jak na razie cukier w normie nawet raz miałam 50 :o wiec jem dużo słodkiego chociaż wiem, że muszę przystopować bo dużo słodkiego też szkodzi dzidzi ale co ja mam zrobić jak ja się po prostu nie umiem opanować ?
U mnie było Lena, Maja, Natalia lub Iza a dla chłopca nie mieliśmy żadnych typów więc było by ciężko z imieniem ale jest dziewczynka więc stwierdziliśmy, że pierwsze najlepsze więc zostaje Lenkaszczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość