X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka, bób mam z horteksa za 7zl mrozony,

PauLla wozek sie nazywa izzi go, wpisz sobie w allegro to sie ceny pokaza :)

onka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Onka, bób mam z horteksa za 7zl mrozony

juz myslalam ze jest swiezy :)

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka, to pewnie wszystko w porządku ;)

onka lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Pozazdrościć :D

No nie tak do końca bo czasem głupie sytuację wychodzą np. goście wchodzą do nas do domu, jeszcze dobrze butów nie ściągnęli, a mój M. juz zamiata a im się glupio robi, ze nabrudzili. Albo wokół siebie pedant do potęgi entej! Za wodę mieliśmy dopłaty 700 zl po pol roku, a mamy 8 kubikow ustawionych po 4 na każda wode, ale to nic, kiedyś na poprzednim mieszkaniu mieliśmy 14 ustalone a doplata 1500 zl po roku! Tak się strasznie kąpie...ale są i plusy, zawsze pachnie, jest czysty, zadbany no i kolo siebie sprzatnie :-) juz się przyzwyczailam po 6.5 roku bycia z nim wiec mnie nic nie dziwi juz :-) ale inni często ze smiuecvhem reagują a dla mnie to juz norma te jego odchyly :-P

estrella lubi tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym sobie bobiku zjadla :)
    Onka na pewno nic powaznego :* Oby !

onka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, a ja bobu nie lubię i zawsze wszyscy dziwnie na mnie patrzą :-P bo nie znam osoby, która nie lubi bobu :-P

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

Tak czytam sobie o baldachimach....ja też będę miała na pewno razem z moskitierą przeciw komarom bym chciała taki. Ale tak myślę, że skoro na baldachimie zbiera się kurz to jak nie ma baldachimu to gdzie on osiada? W samym łóżeczku i na dzidziusiu...to już lepiej chyba baldachim, który zbierze kurz a prać go można nawet co kilka dni, to chyba lepsze "zło"...sama nie wiem

Ja taki wybrałam:
    http://allegro.pl/baldachim-moskitiera-max-wzory-posciel-do-lozeczka-i5384713687.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:19

agu258, nenka2, Misiowa lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka ja tez mam czasami wrażenie jakby mi woda leciała, tyle ze na wkładce zazwyczaj jest to po prostu śluz, może trochę rzadszy był i dlatego tak poczulas. Ja jakbralam luteine dopochwowo to baaaardzo często miałam cala wkładkę mokra, może tez masz od tego?

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle jak u Was dziewczyny z sexem? Bo ja mam ciągle ochotę... Codziennie! Ostatnio było raz wieczorem przytulanie, oczywiście ja się dobralam bo mój M. ostatnio mniej mnie atakował bo ciągle odmawialam, na drugi dzień znów wieczorem ale mój juz zasypial wiec nici, wczoraj wrócił po 24 bo mial strzelanie nocne i nic nie było ale miałam w głowie takie myśli pomimo zmęczenia a dzisiaj napisalam mu na FB bo siedzial w drugim pokoju ze ja chce się z nim kochać tu i teraz! No i przyleciał od razu :-P a ja? Hmm.. Moglabym jeszcze raz! No szok...

szczesliwa_mamusia21, nenka2, Misiowa, onka, agaton lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Dziewczynki na wizycie wszystko w porządku,synuś rosnie <3 Jutro zdam relacje,wkleję zdjecie i Was poczytam bo dzis juz tylko mysle aby przyłozyc głowke do podusi ;) buziaki,dziekuje za kciuki ;-)

Lexie super, że wszystko dobrze :) Następną wizytę mam 30/06, a Ty??

Misiowa dziękuję za trzymane kciuki kochana :D Ja też po wizycie, maluch nasz ma już 435g i ginka się śmiała, że będzie śpiewakiem, bo cały czas otwierał buźkę :) AAA i luteinę dopochwową będę brać tylko 1 raz dziennie a nie dwa UFFFF :D
    Główkę jak oglądała to jeździła mi wysoko nad pępkiem, maluch był ułożony tak jak by sobie stał buźką do usg jeszcze haha ;) A na 3D wtedy jak na złość odwrotnie buźką do kręgosłupa, czyli tyłkiem do usg... no tak to jest niestety ;)

agu258, Magnosia, lili_madlen, Misiowa, estrella, Lexie lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie remont dlatego sie nie odzywam :D
    byłam na połówkowym w poniedziałek. Antek waży 443g ! cos mi się wydaję, że niezły z niego będzie pączek :D

polkosia, Magnosia, linka220, lili_madlen, agu258, estrella, onka lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, jak te nasze "maluchy" szybko rosną. Arielka, to już prawie pół kg. :)
    Dziewczyny, chciałam Wam ponarzekać. Mój mąż całymi dniami w pracy, a ja sama. Muszę przyznać, że nie czuję się komfortowo sama w domu. Jeszcze teraz takie upały się zaczną, a jak zemdleję? Wiem, że to głupie, ale wolałabym mieć jakąś pomoc w razie co. Zostają sąsiedzi ;)
    A co jak zacznie się poród, przecież ja w niezłą panikę wpadnę, a jeszcze jak będę sama... Heh. Chyba, że będę miała cc. Tego jeszcze nie wiem.

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    juz myslalam ze jest swiezy :)
    Jest świeży tez, ale drogo jeszcze 40 zł za tacka.....masakra

relgh371crdcdbv2.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja jestem załamana miałam mieć połówkowe w tą sobotę a mój lekarz wolne sobie zrobił i teraz nie wiem co mam robić przecież połówkowe robi się do 22tc a w sobotę już bedzie 21t 6d

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka, a może spytaj o to lekarza, jeśli masz z nim kontakt.
    Może te dwa - trzy dni później nie odegrają ważnej roli..

dodinka lubi tę wiadomość

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu masz tak jak ja ... Ja tez w domku sama :(
    Dodińka a on cos powiedział wytłumaczył? Dal jakiś termin inny? A Chodzież do niego prywatnie? Jak tak to może sproboj się dostać do innego lekarza , ja jak dzwonilam w poniedziałek to na środę juz miałam wizytę, przykre ale w Polsce co prywatne to z dnia na dzień , wiec lepiej tak niż masz się martwić :)

dodinka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Magnosiu masz tak jak ja ... Ja tez w domku sama :(
    Dodińka a on cos powiedział wytłumaczył? Dal jakiś termin inny? A Chodzież do niego prywatnie? Jak tak to może sproboj się dostać do innego lekarza , ja jak dzwonilam w poniedziałek to na środę juz miałam wizytę, przykre ale w Polsce co prywatne to z dnia na dzień , wiec lepiej tak niż masz się martwić :)

Wiesz to lux med czyli prywatnie ale zrobił sobie długi weekend i w dupie ma że pacjentki były umówione.

Niby robili mi w szpitalu dokładne usg w 19t 2d ale to mój lekarz powinnien mi zrobić połówkowe i chciałam zobaczyć małego

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka, trochę to niekulturalnie z jego strony. Powinien chociaż się z Tobą skontaktować, uspokoić, umówić na inny NAJBLIŻSZY termin.

Szczęśliwa Mamusiu, no niestety takie czasy mamy ;) Ale jak czasami czytam wypowiedzi dziewczyn na temat teściowych, z którymi mieszkają, to już wolę chyba swoją "samotnię" ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 17:35

szczesliwa_mamusia21, dodinka, Misiowa, estrella lubią tę wiadomość

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak tak ja zdecydowanie tez wole sama jak czytam takie przypadki o tesciach :D
    Dodinka mam nadzieje ze jakoś się to wyjaśni i będziesz miała jakiś szybki termin!

Dziewczyny czy są tu jakieś "maniaczki" Ikei ? Che kupić firanki i obrus i chce jutro jechać tylko się zastanawiam czy znajdę tam cos fajnegoo , a szczerze nigdy w pl nie byłam w Ikei wiec tym bardziej nie mam pojęcia :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy czy odpisze

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ