Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bąbelek wrote:Pozazdrościć
No nie tak do końca bo czasem głupie sytuację wychodzą np. goście wchodzą do nas do domu, jeszcze dobrze butów nie ściągnęli, a mój M. juz zamiata a im się glupio robi, ze nabrudzili. Albo wokół siebie pedant do potęgi entej! Za wodę mieliśmy dopłaty 700 zl po pol roku, a mamy 8 kubikow ustawionych po 4 na każda wode, ale to nic, kiedyś na poprzednim mieszkaniu mieliśmy 14 ustalone a doplata 1500 zl po roku! Tak się strasznie kąpie...ale są i plusy, zawsze pachnie, jest czysty, zadbany no i kolo siebie sprzatniejuz się przyzwyczailam po 6.5 roku bycia z nim wiec mnie nic nie dziwi juz
ale inni często ze smiuecvhem reagują a dla mnie to juz norma te jego odchyly
estrella lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Tak czytam sobie o baldachimach....ja też będę miała na pewno razem z moskitierą przeciw komarom bym chciała taki. Ale tak myślę, że skoro na baldachimie zbiera się kurz to jak nie ma baldachimu to gdzie on osiada? W samym łóżeczku i na dzidziusiu...to już lepiej chyba baldachim, który zbierze kurz a prać go można nawet co kilka dni, to chyba lepsze "zło"...sama nie wiem
Ja taki wybrałam:
http://allegro.pl/baldachim-moskitiera-max-wzory-posciel-do-lozeczka-i5384713687.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:19
agu258, nenka2, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Onka ja tez mam czasami wrażenie jakby mi woda leciała, tyle ze na wkładce zazwyczaj jest to po prostu śluz, może trochę rzadszy był i dlatego tak poczulas. Ja jakbralam luteine dopochwowo to baaaardzo często miałam cala wkładkę mokra, może tez masz od tego?
-
W ogóle jak u Was dziewczyny z sexem? Bo ja mam ciągle ochotę... Codziennie! Ostatnio było raz wieczorem przytulanie, oczywiście ja się dobralam bo mój M. ostatnio mniej mnie atakował bo ciągle odmawialam, na drugi dzień znów wieczorem ale mój juz zasypial wiec nici, wczoraj wrócił po 24 bo mial strzelanie nocne i nic nie było ale miałam w głowie takie myśli pomimo zmęczenia a dzisiaj napisalam mu na FB bo siedzial w drugim pokoju ze ja chce się z nim kochać tu i teraz! No i przyleciał od razu
a ja? Hmm.. Moglabym jeszcze raz! No szok...
szczesliwa_mamusia21, nenka2, Misiowa, onka, agaton lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Dziewczynki na wizycie wszystko w porządku,synuś rosnie
Jutro zdam relacje,wkleję zdjecie i Was poczytam bo dzis juz tylko mysle aby przyłozyc głowke do podusi
buziaki,dziekuje za kciuki
Lexie super, że wszystko dobrzeNastępną wizytę mam 30/06, a Ty??
Misiowa dziękuję za trzymane kciuki kochanaJa też po wizycie, maluch nasz ma już 435g i ginka się śmiała, że będzie śpiewakiem, bo cały czas otwierał buźkę
AAA i luteinę dopochwową będę brać tylko 1 raz dziennie a nie dwa UFFFF
Główkę jak oglądała to jeździła mi wysoko nad pępkiem, maluch był ułożony tak jak by sobie stał buźką do usg jeszcze hahaA na 3D wtedy jak na złość odwrotnie buźką do kręgosłupa, czyli tyłkiem do usg... no tak to jest niestety
agu258, Magnosia, lili_madlen, Misiowa, estrella, Lexie lubią tę wiadomość
-
Jej, jak te nasze "maluchy" szybko rosną. Arielka, to już prawie pół kg.
Dziewczyny, chciałam Wam ponarzekać. Mój mąż całymi dniami w pracy, a ja sama. Muszę przyznać, że nie czuję się komfortowo sama w domu. Jeszcze teraz takie upały się zaczną, a jak zemdleję? Wiem, że to głupie, ale wolałabym mieć jakąś pomoc w razie co. Zostają sąsiedzi
A co jak zacznie się poród, przecież ja w niezłą panikę wpadnę, a jeszcze jak będę sama... Heh. Chyba, że będę miała cc. Tego jeszcze nie wiem.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosiu masz tak jak ja ... Ja tez w domku sama
Dodińka a on cos powiedział wytłumaczył? Dal jakiś termin inny? A Chodzież do niego prywatnie? Jak tak to może sproboj się dostać do innego lekarza , ja jak dzwonilam w poniedziałek to na środę juz miałam wizytę, przykre ale w Polsce co prywatne to z dnia na dzień , wiec lepiej tak niż masz się martwićdodinka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Magnosiu masz tak jak ja ... Ja tez w domku sama
Dodińka a on cos powiedział wytłumaczył? Dal jakiś termin inny? A Chodzież do niego prywatnie? Jak tak to może sproboj się dostać do innego lekarza , ja jak dzwonilam w poniedziałek to na środę juz miałam wizytę, przykre ale w Polsce co prywatne to z dnia na dzień , wiec lepiej tak niż masz się martwić
Wiesz to lux med czyli prywatnie ale zrobił sobie długi weekend i w dupie ma że pacjentki były umówione.
Niby robili mi w szpitalu dokładne usg w 19t 2d ale to mój lekarz powinnien mi zrobić połówkowe i chciałam zobaczyć małegoszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dodinka, trochę to niekulturalnie z jego strony. Powinien chociaż się z Tobą skontaktować, uspokoić, umówić na inny NAJBLIŻSZY termin.
Szczęśliwa Mamusiu, no niestety takie czasy mamyAle jak czasami czytam wypowiedzi dziewczyn na temat teściowych, z którymi mieszkają, to już wolę chyba swoją "samotnię"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 17:35
szczesliwa_mamusia21, dodinka, Misiowa, estrella lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
O tak tak ja zdecydowanie tez wole sama jak czytam takie przypadki o tesciach
Dodinka mam nadzieje ze jakoś się to wyjaśni i będziesz miała jakiś szybki termin!
Dziewczyny czy są tu jakieś "maniaczki" Ikei ? Che kupić firanki i obrus i chce jutro jechać tylko się zastanawiam czy znajdę tam cos fajnegoo , a szczerze nigdy w pl nie byłam w Ikei wiec tym bardziej nie mam pojęcia