Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka - ja jestem z pochodzenia z Warmii Ale obecnie mieszkam w Niemczech.
Mnie dzis caly dzien brzuch boli i pierwszy raz bylo mi niedobrze. Ciesze sie, jak sie zle czuje, bo wtedy ta ciaza staje sie bardziej rzeczywista Czekam wiec niecierpliwie, a nawet z utesknieniem na poranne nudnosci
U nas planow urlopowych na razie brak, ale mysle, ze tez sie gdzies wybierzemy, zanim sie rodzinka powiekszy Moze jakis spokojny kierunek - Hiszpania, Portugalia i moze samochodem. Ale to takie bardzo teoretyczne u nas na tym etapie. -
Kika5 wrote:Hej, hej I ja do Was dołączam ))
I przy okazji spytam: czy wzrost bHCG z 78,6 na 391,5 w 72h nie jest za duży? Myślę o możliwości ciąży mnogiej. Może jest tu mama bliźniąt i chciałaby się podzielić ze mną wynikami swoich badań. U mnie wyniki z 29 i 32 dc (cykl 29 dni).
masz średni 2 dniowy przyrost 192% także w normie, ja z córką-jedną miałam 252% nie martw się takKika5 lubi tę wiadomość
-
Jusstin ja pochodzę z Gdańska, obecnie mieszkam w Redzie
Jusstin lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
nick nieaktualny
-
Visenna - u Ciebie to jest teraz początek 5 tygodnia , na suwaczku masz, że jesteś w 4 tygodniu i 1 dniu, czyli de facto masz skończone 29dni ciąży i leci 30 dzień ciąży Więc na wizycie za 2 tygodnie będzie początek 7 tc
Ja jestem z mazowieckiego, okolice Sochaczewa Ale na mazurach kiedyś przebywałam, studiowałam w Szczytnie, niestety ze względów rodzinnych musiałam przerwać a kontynuacja na zaocznych byłaby zbyt ciężka tam Troszke mi szkoda, ale skończyłam na miejscu inny kierunek12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Visenna - u Ciebie to jest teraz początek 5 tygodnia , na suwaczku masz, że jesteś w 4 tygodniu i 1 dniu, czyli de facto masz skończone 29dni ciąży i leci 30 dzień ciąży Więc na wizycie za 2 tygodnie będzie początek 7 tc
Dokładnie Już nie mogę się doczekać Ajjj...
Miłego dnia Mamusie :* Czas lecieć do pracy! -
Witam kochane;)
Raczej nie dołączę do Was bo beta wyszła u mnie 2 , babka mówiła żeby test powtórzyć za tydzień a ja myślę że to raczej nie ma sensu.
Pewnie test był wadliwy a ja tak źle się czuje jak w ciąży przez tabletki.
Trochę mi żal bo się nastawilam jak na tescie zobaczyłam 2 kreski
Nie będę powtarzać bo się nastawie -
Czesc kochane, dzisiaj znowu ta dziwna "niemoc" z samego rana, zawroty glowy, mdlości...
Urlop... ja uwielbiam Chorwację, zwiedzanie mamy w zasadzie zaliczone bo od dluzszego czasu jezdzimy w tamte rejony i teraz to juz w zasadzie czysto wypoczynkowo, moze jakis jeden wypad gdzies zeby połazić uliczkami, nacieszyc oko, a tak to raczej leżakowanie, woda i duuuużo pieszych wypraw bo ja kocham łazić
Ja to sie boje podrozy, siedzenie tyle godzin na tyłku plus ewentualny stres, zmeczenie... wykupię dodatkowe ubezpieczenie na czas wyjazdu, dedykowane kobietom w ciąży, tak na wszelki wypadek...
U mnie to wypadnie dokladnie 26 i 27 tydzien ciąży... lekarz poki co nie widzi problemu ale wszystko wyjasni sie pozniej, nie wiem jak bede sie czula itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 09:24
Jusstin lubi tę wiadomość
-
Skarb15, nie poddawaj się. Może chociaż powtórzysz test, np z innej firmy? Trzymaj się, nie wszystko jeszcze stracone:*
Dziewczyny ja znów z pytaniem W nocy obudził mnie dość silny ból podbrzusza i krzyża, taki jak przy miesiączkę, do tego intensywne nudności. Wszystko trwało kilka minut po czym ustalo i jest OK. Podobnie miałam jakiś tydzień temu. Miałyście też tak? Trochę się martwię.
06.2015 - nasz aniołek:*