Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W poniedzialek, niedługo powiem Ci ze gdyby bardzo mnie to niepokoiło to wybralabym sie wczesniej, nawet bez rejestracji tylko tak żeby na szybko podpytać co i jak, a jesli nie męczy Cię to tak bardzo to po prostu uważaj na siebie, oszczedzaj się i czekaj do poniedziałku, chociaz moze warto chociaz zadzwonic i skonsultowac sprawe? moze trzeba nospe rozkurczowo połykac? przedzwoń i zapytaj a lekarz zdecyduje czy trzeba wczesniej sie pojawic czy nie, tak chyba najrozsądniej bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 09:50
-
a.badziak wrote:Poproszę terminy porodów (: Jeśli chcecie mieć wpisane na pierwszej stronce: Kukuletka, milky_way, MMM2016, Kika5, Blu, Zetzet
Jeszcze ja, jeszcze ja wg BBF: 18.10
A co powiecie na to, by dodać także i miasta/województwa? Może się kiedyś przydać a zapamietać - szczególnie na poczatku - cieżko -
Mam nadzieję że w tej ciazy mi trochę odpuszone zostanie.
W poprzedniej to mdłości miałam dopiero przez tydzień po 10 tygodni, a wymiotowalam od 13 kiedy to powinno już odpuszczac do 27. Myślałam że się wykonczee i do tego permanentna zgaga. Blee -
Moj termin 13/10 Miasto Berlin
A bole ja tez mam takie dziwne, wczoraj wieczorem czulam sie fatalnie i dzis tez srednio - takie polaczenie bolu zoladka i klucia jajnikow. Za kazdym razem, jak ide do toalety to zaklinam, zeby nie bylo zadnego krwawienia, ale mysle pozytywnie i ze tak ma byc. To bedzie dlugich 8 miesiecy...Blu lubi tę wiadomość
-
Kochane strasznie się nastawilam Nie wiem co myśleć czy jest sens powtarzac bete czy też nie czy zrobić sikanca nie wiem co zrobić w tej sytulacji bo jednak <5 jest ciąża.
w 33 dc zrobiłam betę, teraz mi ciężko powiedzieć kiedy była owulacja mogla się przesunac.
Asia_08 ale ładna niespodzianka Wizja bardzo optymistyczna