Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wracam do pracy. W końcu! Od 21.10. czyli tak jak mi się kończy urlop macierzyński. Warunek: muszę zdać egzamin brokerski, hmm... jakoś dam radę się przygotować do lutego.
Może jest tutaj jakiś broker ubezpieczeniowy ?
Ale sie cieszE bo moge pracowac 6h a bede miala caly etat. Jak coś zostanie to moge zabrac do domu...
Sluchajcie, dzisiajszy hit obiadowy - makaron z pesto z awokado. Moja Ewa zjadła 50g makaronu z pesto.. przepis z alaantkowe blw.
-
Kurczę, też chcę coś zrobić do jedzenia z awokado, ale ja nie ogarniam awokado 😌 zawsze jakieś nie takie wybiorę albo niedojrzałe, albo wręcz przeciwnie. To nie jest mój ulubiony owoc 😅
Co do jedzenia to jak karmię Szymka łyżeczką, co się w sumie rzadko zdarza, to on dostaje małpiego rozumu. Pluje, odwraca się, uderza ręką w stolik, no cuda na kiju. Jeśli je sam, ma jedzonko ułożone na tacce przy swoim krzesełku to je bez problemu, a w tym czasie ja jem swoje albo mam chwilę dla siebie. Przy codziennym karmieniu łyżeczką wykończyłabym się psychicznie.
Książeczki mamy różne, na razie to chyba większego znaczenia nie ma dla Szymka treść tylko wielkość książeczki, grubość stron itp. Lubi otwierać i zamykać i tak przez kilka minut. Stefek Burczymucha to jego bohater, jak zaczynam mówić to od razu się śmieje 😁
www.zcukremalbowcale.com -
Megsss wrote:Już kiedyś polecalam- my używamy nenedent baby ze szczoteczka sylikonowa w zestawie
-
Dziękuje Wam dziewczyny
Siostra nadal w szpitalu, okazało się, że jednak ciąża jest wewnatrzmaciczna, ale niestety ma przegrodę macicy, tym samym ciąża jest wysokiego ryzyka- poronienie/ porod przedwczesny w II lub III trym. Nadal ją obserwują, brzuch ją cały czas boli. Nie pozostało nic innego jak czekać, wszystko się może wydarzyć.
ChicChic gratuluje
-
Ja kupiłam pastę Elmex od pierwszego ząbka i zwykłą szczoteczkę w Rossmannie firmy Prokudent, oznaczoną 0-3. Silikonowe szczoteczki podobno dobre do masowania dziąseł, ale jak już się zęby pojawią, to powinno się normalną je myć. Powinna mieć bardzo miękkie włosie. Póki co to wszystko leży i czeka, bo Kinga nie ma jeszcze zębów :o
-
nick nieaktualny
-
Buko u Marceliny tez póki co jeden ząbek, ale chciałabym ja już powolutku uczyć kolejnego rytuału jakim będzie mycie zębów
A szczoteczek już mam kilka i silikonowe tak jak Karo mówi ze do masowania po te z delikatnym włosiemBuko lubi tę wiadomość
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
Dziewczyny czy wasze maluchy tez się tak dra ?? Rany mój mały tak krzyczy i piszczy .... puchną uszu 🙈🙈🙈 nie mam kompletnie metody , żeby go uciszyć .. i bardziej się staram tym mam wrażenie , ze krzyczy głośniej 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 08:07
-
Krzyczy. Robi aaaaaaaa i testuje moja wytrzymalosc. Wczoraj zaczela jak tylko weszlam do sklepu az do samej kasy
Wczoraj mialam przespana cala noc bez najmniejszej pobudki. Na jedzenie juz dawno sie nie budzi, ale albo na herbatke, albo na smoczka. A wczoraj 12h bez niczego. Po czym obudzila sie i po 2h padla na 2h Moja myszka mala
-
Megs krzyczy i piszczy niemiłosiernie i tez mama wrażenie ze testuje moja wytrzymałość, o ile nie reaguje to po chwili przestaje
ChicChic moja nadal się budzi na cyca, jest noc ze obudzi się raz max 2, a są noce ze budzi się kilka razy, ale widzę kolejnego zęba wiec to może jego wina. Dziś na noc dam viburcol tylko nie wiem co lepsze czopki czy kropelki ? Bo mam to i to.
Moja mała ostatnio zasypia o 22 albo po 22, wszelkie próby usypiania przed ta godzina kończą się niemiłosiernym płaczem
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
U nas pierwsze kroczki! Mega chwiejne, wielkie bach na pupę (ale bez płaczu). Wygląda to jak chodzenie po szerokiej linie nad przepaścią
Poza tym babowanie w pełni. Miał etap piszczenia, krzyku, natomiast teraz okazuje entuzjazm poprzez baba. Zmienia tylko tonacje tej 'baby'.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 20:21
Megsss, akilegna♥, Blondas_29 lubią tę wiadomość