Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe szczęścia 2018
Odpowiedz

Październikowe szczęścia 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 13:57

• Cukierniczka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymek śpi w łóżeczku, ale ono jest obok naszego łóżka. Jak się budzi w nocy to zje i odkładam go z powrotem. Chyba że obudzi się koło 5 to wiem, że już w łóżeczku nie zaśnie, wtedy biorę go do siebie i jeszcze tak do 6-7 dośpi.

atdc3e5euobdwxyo.png
    www.zcukremalbowcale.com
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie, to Ewa od poczatku spi sama, najpierw spala w kolysce w naszej sypialni, ale od 1 kwietnia spi w swoim lozeczku u siebie w pokoju. Bardzo lubi lozeczko.
    Tutaj spi z nami i wyraźnie nie potrafi sobie znaleźć miejsca.

Dzisiaj juz spala od 20 do 5, ale jak wstala to z taka histeria, ze nie wiem. Skad te krzyki, ten przejmujacy placz tak nagle? Chyba jakis kolejny skok, teraz przypada.
    No i co? Bawi sie na podlodze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 05:35

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic, jak byliśmy nad morzem w czerwcu, to Kinga tez nam się raz obudziła w środku nocy z histerycznym płaczem. Długo nie mogliśmy jej uspokoić- aż się bałam, ze zaraz pensjonariusze sie zaczną skarżyć na krzyki. Nie wiem o co chodziło, bo rano już była w wyśmienitym humorze.

Kinga wczoraj zrobiła swoje pierwsze dwa samodzielne kroczki... oczywiście do talerze z żarciem... ten dzieciak jest niemożliwy :D wazy 8210 gramów, jeszcze 50 gramów i potroi swoją wagę urodzeniową.

ChicChic, monika30, Cukierniczka, Blondas_29 lubią tę wiadomość

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My podalismy paracetamol i po 5 minutach spala jak susel do 8 rano. Serio, nie wiem o co chodzi. Lekarka mowi, ze zabki, wiec pewnie tak.

Ewa wazy 9.7. Takze juz potroila bo miala 3.090. Ale kiepsko teraz jem dzisiaj dopiero o 13. Odchodzilam od zmyslow az w koncu zaczela wyć w fokarium i musialam ja karmic na lawce przy fokach. Ale grunt ze cos zjadla. Moj glodomorek ostatnio nie taki glodny.
    Za to ja na bank mam 2 kg do przodu!

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• monika30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któreś z Waszych dzieci włożyło sobie banknot do buzi ? Jejku,zawsze po dotknięciu pieniędzy myje ręce a tutaj wchodzę do pokoju a Kacper z kasą w buzi :/ normalnie mam zawał. Panikuje.. :(

A z innych pytań to czy przy każdej kąpieli codziennie balsamujecie swoje dzieciaki ? U nas za każdym razem jest ryk i zastanawiam się czy nie smarować go co drugi dzień.

• 1Malinka1 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam do potrojenia wagi brakuje 2,3 kg.
    ChicChic już wspominałam ale Julka wlasnie na zabkowanie miała noce gdzie budziła się z histerycznym krzykiem. Z dwie noce tak i minęło.

monik30 moja nie miała, ale czemu panikujesz? Ogolnie zdaje sobie sprawę ze to siedlisko bakterii, ale ciężko tego uniknąć. Sam telefon ile ich ma a Julce nie raz zdarzało się go dorwać. Spokojnie na pewno nic nie będzie Kacprowi :)
    Ja nie balsamuje Julki ze względu na ŁZS, tylko czasem twarz kremem z Dermy.

1000 lubi tę wiadomość

f2wlpx9ishio9eby.png
    tb738ribmbqosoos.png
  • Justynuszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba też łzs i niczym nie smaruje. W sumie zanim się zaczęły problemy ze skórą to też nie smarowalam. Jak już to miejscowo na suche miejsca krem Derma Eco.

43kth371haww2z0j.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, a pilot od TV też nie gorszy od telefonu pod względem higienicznym, a dzieci go uwielbiają :) Monika, wyluzuj.

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2024, 13:57

• Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika30 przy spakowaniu przez moja Jagodę kociej kupy do buzi banknot to pikuś. Spokojnie napewno to przeżyje.

Blondas_29, nick nieaktualny, katberry lubią tę wiadomość

• Blondas_29 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaaaa kocia kupa wygrywa wszystko ;)

Ja od czasu do czasu smaruje Marceline olejkiem Make my bio, a czasem balsamem z emotopik, mam z tej serii krem do twarzy i po kąpieli twarz smaruje jej codziennie :)

w4sqs65gyz0a6r5s.png

Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda! <3
  • monika30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) od razu mi lepiej :D

• ChicChic Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boze, ile rzeczy ewa miapa w buzi. Strach pomyslec. Dopiero jak Megss napisala o zapaleniu jamy ustnej to zaczelam sie bardziej obawiac. Wcześniej nie zwracalam na to uwagibaz tak, bo nie unikne tego. Ewka najbardziej lubi wkładać donbuzi brudne buty albo moje kapcie. Wczoraj n aplazy przyczaila sie na cudze rozowe klapki. Zobaczyla je z oddali, a my z mezem: Zobacz, juz na nie poluje. I faktycznie, zblizala sie... Powoli.. Liczyla chyba, ze nie zauwazymy. Komicznie to wyglądało :)

Dzisiaj tez sie 2 razy obudzila z placzem, posmarowalam dziasla I zasypiala. Cholerne zęby, żeby tak dawaly w kosc. I to cale życie! A u nas co dalsze zęby to gorzej!! Bobteraz czekamy na dwojki. Juz mi sie dzisiaj w nocy snily.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic moja właśnie jest na etapie 2 lewych czwórek bo prawe już mamy ale szczerze nie jest źle jak do tej pory najgorsze były jedynki górne, a podobno największe zło to górne trójki naszczescie to jeszcze trochę czasu do nich mamy.

Magnesss chociaż myśle ze z tempem naszych dzieci i ząbkowania to jeszcze w tym roku nas to spotka Hahahaha

No tak Jaga ma wszytko w buzi absolutnie wszystko ale ja nic na to nie poradzę po gorszych akcjach biorę wacik nasączamy okteniseptem i przejadę buziaka ( wiem na grubo ale miałam mysl spirytus wiec chyba lepszy oktenisept)

Megsss lubi tę wiadomość

• katberry Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza uwazaj z Octeniseptem. Ostatnio ograniczyli jego zastosowanie poza tym lepiej nie stosowac go do buzi. Raczej przemylabym buzie rumiankiem.
    Nasza Madzia miala okres ze ja wysypalo i podejrzewałam alergie na Octenisept.. i ostatecznie od tamtego czasu nie uzywam u dziecka.

• Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tej pory nie używałam go wogole to pierwszy raz po tej kupie ;)

• Flavia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza, oktenisept zawiera fenoksyetanol, on jest toksyczny. Ja staram się unikać wszelkich kosmetyków z nim, a na pewno nie podawać doustnie. Błona śluzowa w jamie ustnej tworzy środowisko wraz z lizozymem, które powinno zwalczać drobnoustroje i moim zdaniem nie należy jej niepotrzebnie naruszać.

• monika30 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zamowilam wodę kokosową z firmy dr Coco o której mowila Megss. Jestem ciekawa czy Kacpi będzie chętnie pił ;). Na stronce też była woda z kaktusa,wzięłam,ciekawe jak smakuje :P.
    Ostatnio wyczytałam że 30ml oleju kokosowego dziennie spala tłuszcz na brzuchu 🤔. Tylko jak go przemycić,bo z łyżeczki nie umiem tego zjeść.

Flavia ciężko w Rossmanie czy innej drogerii dostać kosmetyk bez tej substancji.
    Czy któraś z Was ma strukturyzator wody ? Flavia może Ty się orientujesz,bo u Zięby jest do kupienia. Słyszałaś może opinie ?

• Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to mój błąd więcej tak nie zrobię.

‹‹ 1146 1147 1148 1149 1150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ