Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie jestem z tego wątku, ale mam bardzo ważny komunikat a wręcz błaganie:
Kochane Mamy❤! ŚLICZNY MICHAŁEK walczy z chorobą, a inne Mamy mu w tym pomogą...
Jeśli tylko możesz wesprzyj leczenie tego maluszka...
https://www.siepomaga.pl/pazdziernikowemamuski
Z góry serdecznie dziękuje❤
Zapraszam również do grupy licytacyjnej:
https://m.facebook.com/groups/926688057674235/?ref=share
❤ -
Zuzia u nas na razie jest to bardzo zmienne, opiekunki powiedziały, żebym dzwoniła bezpośrednio do Pani dyrektor, bo to bardzo się zmienia. U mojej siostry w żłobku są normalnie urodzinki jak były, jedynie cukierki kupuje żłobek, nie może przynieść swoich.
-
Bajka111 wrote:Dziewczyny melduję, że i ja dołączę mam nadzieję do podwójnych Mam.
Beta 48,80.
A jeszcze pare dni temu pisałaś ze pare miesięcy bezowocnych starań gratulacje
Ja właśnie nie mam pojęcia jak to z tymi urodzinami w żłobku, moje jest bardzo kameralne wszystkich dzieci razem z przedszkolnymi jest ok 17 szt, jak dziś będę odbierać Jagodę to zapytam, o ile nie zapomnę.
Wykańczanie mieszkania jest wykańczające ! Nie mam czasu na nic serio ! -
Mój Tobi ma urodziny w piątek i klubik normalnie zgodził się na wyprawienie .
Mam przynieść to co uważa ( słodycze , babeczki , owoce ) one dekorują sale i przygotowują poczęstunek .
Wiem , ze jest tez śpiewanie sto lat i jakiś tam upominek czyli mini imprezka
Monika wszystkiego Naj dla Twojego przystojniakaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2020, 10:48
monika30 lubi tę wiadomość
-
Monika, ależ przystojniak!
Bajka, gratuluję 😁
U nas pozwalają na takie mini urodziny. Przygotowałam biszkopty, rurki z nadzieniem waniliowym i soczki.
A tu mój jubilat urodzinowy 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 21:24
monika30, Flavia, Megsss, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Zdrówka dla każdego jubilata ! ale rosną nam te dzieciaczki.
Moja za tydzień kończy
Powiem Wam, że nie do końca rozumiem brak możliwości wyprawienia, o albo bardziej nie rozumiem, że jeden żłobek tak a drugi tak. Ryzyko wszędzie jest to samo, wiec i mogłyby być wspólne obostrzenia i zasady. Ale to temat rzeka i powiem Wam, że mam serdecznie dość tego wirusa i wszystkiego czego wokół niego się dzieje.
-
Też mam dosyć tego wirusa i podporządkowanie wszystkiego pod jedną chorobę. Szpitale już są niewydolne, bo ładuje się w nie wszystkich objawowych covidow, nawet przy lekkich objawach. Oni mają pierwszeństwo, a nie inni chorzy. Reszta musi czekać w kolejce. Odwołane są zabiegi na onkologii. W warszawskim CZD zamknięto 9 sal operacyjnych, czynna jest tylko jedna. I wykonują tam tylko zabiegi ratujące życie...
-
A no właśnie. Gdyby nie media, to w ogóle nie byłoby propagandy z tą epidemia. Ja przynajmniej na ulicach nie zauważyłam jakiejś diametralnej psychozy strachu.
-
Tez mam już dosyć tej nagonki. Obawiam się o nasza gospodarkę za rok, dwa lata. Jak my to udźwigniemy.
Dziewczyny mały ma 38 stopni. Żadnego kaszlu, oddycha buzia, ale z nosa nie leci. Za to ślini się niemiłosiernie. W nocy ostatnio średnio śpi. Domniemam ze to etap zębów nr 5 nas dopadł? Jak Wasze dzieci to przechodziły?