Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy u Was tez tak mroźno? Rzeszów - 16 stopni rano!
Wam też tak chce się pić? Ja po prostu czuje że usycham, usta suche, ręce tak samo, a na noc wypijam prawie litr wody niegazowanej!
Jeszcze jak oddycham tak mi sucho że masakra, nigdy tak nie miałam.
Jak pije herbatę czuję że nic to nie daje, nie nawadniam się i dalej chce mi się pić.NatkaZ lubi tę wiadomość
-
OlinkowA wrote:Czy u Was tez tak mroźno? Rzeszów - 16 stopni rano!
Wam też tak chce się pić? Ja po prostu czuje że usycham, usta suche, ręce tak samo, a na noc wypijam prawie litr wody niegazowanej!
Jeszcze jak oddycham tak mi sucho że masakra, nigdy tak nie miałam.
Jak pije herbatę czuję że nic to nie daje, nie nawadniam się i dalej chce mi się pić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 08:53
-
Nat129 wrote:O kurde, grupa listopad 2018 już jest
Mamusia_Ksawusia, Cukierniczka lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:A jak z cukrem po obciążeniu u Ciebie? Bo to trochę wygląda jak objaw cukrzycy. Z drugiej strony - może wysuszasz gardło temperaturą w domu. Mróz, zamknięte okna, grzejnik na maxa. To idealne warunki do wysuszenia śluzówki.
-
Dziewczyny !
Nie znam się aż tak ale może to wcale nie jest probkem z cukrem tylko po prostu z suchym powietrzem ...
Może warto odpalić nawilżać powietrza ? Ja w sypialni używam i komfort spania jest o niebo lepszy .. jak go włączam wieczorem to pokazuje mi wilgotność na poziomie 28 ? A podobno najzdrowiej dla nas jest 60 %
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:31
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Dla własnego spokoju
Jestem po 2 poronieniach i jestem z tych, co wolą wiedzieć wcześniej jakby coś szło nie tak. Ale robię ją dziś i jak będzie prawidłowa to jeszcze prawdopodobnie tylko raz sprawdzę za ok tydzień, później wizyta i wreszcie spokój
-
U mnie już wypryszczenie przechodzi
tzn. po odstawieniu hormonów było okropnie, później- na początku ciąży jeszcze gorzej. Teraz jest duża poprawa, ale w sumie czemu się dziwić, skoro od słodyczy mnie odrzuca, przez ostatni czas to zjadam tylko bułkę z masłem czosnkowym i piję mnóstwo wody. Taki detoks
Powiem Wam, że czuję się fatalnie przez przeziębienie w ciąży... od kaszlu boli mnie już gardło, płuca i cały brzuch, najbardziej na wysokości tuż pod mostkiem. Masakra. Jak tak mają wyglądać najbliższe 2 lata (do końca karmienia piersią), to 10 razy przemyślę kolejną ciążę1Malinka1 lubi tę wiadomość
-
Karo_Wi wrote:Powiem Wam, że czuję się fatalnie przez przeziębienie w ciąży... od kaszlu boli mnie już gardło, płuca i cały brzuch, najbardziej na wysokości tuż pod mostkiem. Masakra. Jak tak mają wyglądać najbliższe 2 lata (do końca karmienia piersią), to 10 razy przemyślę kolejną ciążę
Karo_Wi lubi tę wiadomość