Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Brak objawów to chyba ba chłopca co? Ja mam tak w kratkę, wczoraj się czułam super i już myślałam ze koniec ze złym samopoczuciem i nie jedzeniem niczego to wieczorem koniec, obiad zrobiłam ale nie zjadłam nawet kęsa, dzisiaj rano tez mdliło.. no cóż jeszcze troche trzeba wytrzymać
-
Hehe, jak tak patrzę, to trochę pasuje na chłopca, a trochę na dziewczynkę. I dalej nie wiadomo, co się wykluje
-
Basia82 wrote:Edka, Ja byłam u ginekologa 6 tydzień i 3 dzień i był dopiero zalążek serduszka. Ginekolog stwierdziła, że też jest młodsza ciąża.Zobaczymy co wyjdzie na kolejnej wizycie.30 lat; starania od 2015r.
[*] 05.2015 - 5tc; [*] 09.2016 - 5tc;[*] 6.2017 - 6tc; [*] 03.2018 ciąża obumarła w 6tc, [*]
Hashimoto, niedoczynność; ANA+; anty-kardiolipinowe IgA - niejednoznaczne;
Mutacje: V R2, MTHFR*, PAI-1**; HSG, laparoskopia, allo-mlr 11.2018 po szczepieniach 39%, testPCT-negatywny, u męża przeciwciała przecieplemnikowe. -
nick nieaktualnyZ tej strony Du-Dulia. Nie wiem czy mnie pamiętacie. Może powinnam od razu powiedzieć, ale nie dałam radę. Dopiero dzisiaj;( fasolce przestało bić serduszko. I to już drugi raz mi się zdarzyło
Nie będę się starać już o dziecko. Najpierw muszę porobić badania, czas pokaże. I czytać was też nie dałam rady. Niestety, chyba coś z moim ciałem jest nie tak.
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 14:45 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 marca 2018, 15:13
-
Du-Dulia strasznie Ci współczuję i przykro mi...wyobrażam sobie co czujesz. Mam nadzieję że badania wyjaśnią dlaczego tak się dzieje. Trzymaj się, dużo siły Wam życzę...30 lat; starania od 2015r.
[*] 05.2015 - 5tc; [*] 09.2016 - 5tc;[*] 6.2017 - 6tc; [*] 03.2018 ciąża obumarła w 6tc, [*]
Mutacje: V R2, MTHFR*, PAI-1**; HSG, laparoskopia, allo-mlr 11.2018 po szczepieniach 39%, testPCT-negatywny, u męża przeciwciała przecieplemnikowe. -
beye2 wrote:Du-dulia i Miru moim skromnym zdaniem nie jesteście tym za kogo się podajecie.
Co do Miru - ona jest poza podejrzeniami, nie wiem skąd ci przyszło do głowy, że jest podstawiona. Prowadzi listę, bo ją o to poprosiłyśmy. Bo nie było nikogo innego, kto by się tego podjął z pierwszej strony. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Z Du-dulią już ustaliłyśmy, że wrzucała zdjęcia z netu i dlatego nie była wiarygodna. Rzeczywiście ostatnio jest jakiś wysyp podejrzanych założycielek. Nawet ta Antonina z wrześniówek...Początkowo byłam pewna, że jest ok, matka dwójki dzieci, mająca codzienne problemy jak my..A jednak też wrzuciła fikcyjne zdjęcie usg w lutym. Oczywiście zostało usunięte zaraz po tym jak wybuchła ta afera. Ale zdjęcie nadal widnieje w cytatach dziewczyn.
Co do Miru - ona jest poza podejrzeniami, nie wiem skąd ci przyszło do głowy, że jest podstawiona. Prowadzi listę, bo ją o to poprosiłyśmy. Bo nie było nikogo innego, kto by się tego podjął z pierwszej strony.30 lat; starania od 2015r.
beye2 wrote:Prawda jest taka, ze schemat działania każdej podstawionej tu osoby do prowadzenia strony jest taki sam. Udziela się w testowaniu w danym miesiącu, następnie zakłada temat ciążowy i prowadzi go, podbija kolejne miesiące gratulując że są już wrześniówki, mamy z października i z listopada itp. A to wszystko jak się okazuje jest fikcja. Sory ale tyle tematów już poginęło z 1 stron, że to nie jest przypadek. Du-dulia i Miru moim skromnym zdaniem nie jesteście tym za kogo się podajecie.
Dziwne to jest to, że twoja wypowiedź w praktycznie takim samym wydźwięku pojawiła się na prawie każdym wątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:26
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualny