Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to fajnie że tematy wyprawkowe na tapecie :p my wprawdzie nie kupujemy nowego wózka ale i tak miło pooglądać nowinki i powzdychac
my mamy babydesign, super nam się sprawdziła zarówno gondola jak i spacerówka, w zasadzie spacerowkę używamy do tej pory, zamierzamy wymienić siedzisko, bo daszek trochę wypłowiał.
Co do ruchów, to ja jeszcze nic nie czuję, łożysko mam na przedniej ścianie więc pewnie jeszcze trochę poczekam. Myślę, że jak się pojawia, to ciężko je pomylić np z jelitamiMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
monika30 wrote:Czujecie już ruchy dzidziusia? Jeśli tak to jak je rozpoznać?
Raz miałam takie konkretne uczucie przepłynięcia z jednej na drugą stronę i nijak nie pasowało mi to do jelit.
-
nick nieaktualnyJa też nie czuję, ale też ma łożysko na przedniej ścianie, wiec cierpliwie czekam. Czasem jak kładę rękę na podbrzuszu to mam wrażenie, że coś się rusza, ale to pewnie w mojej głowie, a nie w brzuchu.
Wg aplikacji preglife na 16 tc jest informacja, że dziecko się bardzo dużo rusza, ale ruchy tłumi płyn owodniowy, więc ciężko je poczuć. -
Co do wózków, mamy znajomego w ogromnym sklepie z wózkami, ostatnio szukalismy spacerówki i pokazywał nam fajne opcje, że spacerówki mozna uzywac zamiast gondoli , wystarczy podnożek zawinac do gory i robi sie a'la spacerowka, fajna opcja , bo gondola pewnie nie bedzie mocno uzywana- zalezy od dziecka.
-
W fajnym designie i też super funkconalność mają spacerówki Espiro, mam po córce (9 lat temu) i na prawdę sprawdzał się super
tutaj link https://www.emag.pl/wozek-spacerowy-espiro-magic-pro-2017-09-bezowy-magicpro2017/pd/DWZ387BBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=pla_3p_device_desktop&cmpid=73886&gclid=Cj0KCQjwn-bWBRDGARIsAPS1svtO52g05m2bV6G-6O22AWBOSp5pNeXPKb6uSs3tX3UV32BmuAJVMD4aAle8EALw_wcB
kolorystyka bardzo bogata, wózek lekki, skrętny, i wygodny, jako spacerówkę bardzo polecam -
Milano wrote:Ja też nie czuję, może coś tam było jakieś muśnięcia ale czy to to? Nie wiem. Chciałabym już poczuć, może bym wewnętrznie jakaś spokojniejsza była. Nie mogę się już doczekać wizyty 30
-
Ja sie ostatnio stresuje od tygodnia bo mi sie wszystko pozmienialo
miałam zgage - teraz nie mam, od poczatku ciazy cere miałam jak dupvia niemowlaka,normalnie jak z reklamy a teraz dekold i buzi wygląda jak pizza
i ogolnie jakaś nieciążowa się czuje. Czekam do 26 kwietnia jak na zbawienie! Myslalam ze wytrzymam bez tego detektora, ale coraz bardziej czuję się prlewna ze go zaraz kupie;P
A co do ruchow to myslalam ze sie zaczynają,ale od 2 dni nic wiec to chyba nie bylo to;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 15:10
-
Smoczyca, a jak byś się chciała czuć "ciążowo"? Nie ma co panikować, tylko trzeba korzystać z życia póki można. Ja odkąd nie mam mdłości i mogę normalnie żyć to czuję jakby mi ktoś drugie życie podarował
a od kuzynek z dziećmi tylko usłyszałam, że mam się cieszyć tym momentem póki mi nie przeszkadza brzuch i nie boli kręgosłup
także bez paniki!
www.zcukremalbowcale.com