Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tak dziewczyny z innej planety pytanie bo widzę że coś Natka szyje i Milano z tego co pamiętam, dziewczyny warto kupić maszynę do szycia i coś próbować samemu szyc np jakieś właśnie literki czy matę do zabawy takie proste rzeczy, bo szczerze to czasami aż nudzi mi się i szukam sobie jakieś hobby
moje dziecię od 19 śpi A ja z nudów biorę sie za czytanie książki ehhh
-
orchidea33 wrote:A ja tak dziewczyny z innej planety pytanie bo widzę że coś Natka szyje i Milano z tego co pamiętam, dziewczyny warto kupić maszynę do szycia i coś próbować samemu szyc np jakieś właśnie literki czy matę do zabawy takie proste rzeczy, bo szczerze to czasami aż nudzi mi się i szukam sobie jakieś hobby
Z kupowaniem maszyny niestety nie doradzę. U mnie moja mama ma jeszcze swoją starą maszynę odkupioną od firmy w której pracowała jako krawcowaAle przyznaję bez bicia, że zazdroszczę Ci tego czytania. Ja jakoś od początku ciąży nie mogę wciągnąć się w żadną książkę, a uwielbiam czytać
Jedyne co mi idzie to czytanie córce przed snem po jednym rozdziale Harry'ego Potter'a
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualnyMilano wrote:Dzięki Dziewczyny za odpowiedz, tak właśnie myślałam, że jeszcze zabiorą, to byłoby zbyt piękne jakby nie
U mnie w Poznaniu na swojej dzielnicy mam ulubione i jest w miare spokojnie, mam nawet jeden typowo dzieciecy lumpeks i jutro właśnie idę się tam jeszcze przejść, zobaczymy co będzie.
Też mam początek października termin i mam kombinezon 68 od mojej mamy nowy też z lumpa więc chyba i tak zakupie jakiś na 62. Nigdy też pogody nie przewidzisz jaka będzie.i dziecko że szpitala wyniesiemy pod lekkim kocykiem...
-
orchidea33 wrote:A ja tak dziewczyny z innej planety pytanie bo widzę że coś Natka szyje i Milano z tego co pamiętam, dziewczyny warto kupić maszynę do szycia i coś próbować samemu szyc np jakieś właśnie literki czy matę do zabawy takie proste rzeczy, bo szczerze to czasami aż nudzi mi się i szukam sobie jakieś hobby
Ja swojej maszyny nie mam, mam mamy ktora ma już tyle lat co ja chyba i jest najlepsza na świecie więc w wyborze nie pomogę. Co do szycia to się opłaca. Kupiłam materiał zasłonowy z weluru i będę szyć matę tak samo jeśli chcecie mogę Wam podrzycić stronę z tanimi materiałami bawełnianymi i będę też szyć kokon i kocyk do wózka. Oczywiście pomaga mi mama bo ona doświadczona ale razem zawsze dajemy radę. Jutro pokaże Wam ochraniacz jaki zrobiłyśmy. Mama moja też pociergała mi kocyki bawełniane takie jak chodzą po internecie za ponad 100 zł i powiem Wam że są piękneNa pewno takie ręcznie zrobione przez nas samych albo babcie czy teściowe są o wiele więcej warte niż kupione
Natka napis jest piękny! Świetnie wygląda.NatkaZ lubi tę wiadomość
-
A dziękuję i w imieniu mamy również
U mnie tak samo jak u Ciebie, mama się na tym świetnie zna i bardzo dużo pomaga
Nawet udało nam się uszyć kocyk minky dla starszej córy - tym sposobem zamiast wydawać prawie 90zł, zrobiłyśmy to za niecałe 30
Ja po wizycie.
Mozna zmienic w tabelce ze mala wazy 1200g na 28.0. Szyjka dluga twarda i zamknieta, przeplywy okej, wody okej. Nie ma sie do czego przyczepic.
Mam fajne zdjecie z boku co prawda ale sie ladnie usmiecha
Lunitari, edka85, Megsss, mala_misia, monika30, tym_janek, Bajka111 lubią tę wiadomość
-
Zuzia, jednak nie działa ten odnośnik w Twojej stopce, możesz skasować to url. Nie wiem, dlaczego
Może to link do dokumentu a nie strony internetowej/zdjęcia.
Wczoraj przywieźli nam szafę z Ikei, mąż już ją skręcił- wreszcie się będziemy mogli normalnie pomieścić w naszym małym mieszkankuJutro czeka mnie przejrzenie ciuchów/butów/dodatków i pozbycie się większości tego, w czym już nie chodzimy. Mąż w tym czasie pewnie będzie skręcał komodę i powoli będziemy mogli tworzyć kącik dla naszego maluszka
Kurcze, chyba mi się załączył syndrom wicia gniazda- najchętniej jeszcze bym odmalowała sypialnię
NatkaZ, Blu lubią tę wiadomość
-
ChicChic super ,że u Was wszystko dobrze
Megsss daj znać koniecznie co u Was jak wrócisz !
Ja właśnie zaczynam 33tc ;o masakra jak to leci. Co do wizyty to mam jutro na 12:30. Ciekawa jestem czy teraz będę mieć częściej wizyty czy dalej co miesiąc.
Megsss lubi tę wiadomość
-
ChicChic a chodzisz na nfz czy prywatnie? Ja bym bardzo chciała mieć co 2tyg ale wątpię w to że tak będzie bo to nfz i u tego gina to ciężko nawet doprosić się o jakieś konkretne informacje. Nawet wymiarów nie poda tylko powie że wszystko ok i tyle.
-
Karo_Wi wrote:Kurcze, chyba mi się załączył syndrom wicia gniazda- najchętniej jeszcze bym odmalowała sypialnię
Mam to samoJuż mnie nosi, że nie ma mi kto mebli poprzestawiać bo przez te upały mąż wraca z pracy tak wykończony, że nie mam serca go męczyć
A i jeszcze wymyśliłam sobie malowanie gór za łóżeczkiem Tosi, ale jakoś nie potrafię dobrać koloru, który by mi się podobał
nick nieaktualny
-
Milano dzięki zaraz popatrzę sobie .
Wzięłam się za porządek że zdjęciami i zamówiłam pare fotoksiazek ciekawe jak wyjdą A później pewnie nie będą miała czasu na takie zabawy.
Nie wiem co gotować dziś, ja mogę o wodzie żyć w takie upały ale mój mały zaraz wróci z przedszkola i trzeba coś zrobić, masowa mi się jajko sadzone i frytki ,chyba że macie jakiś inny pomysł -
Ja was podziwiam, że cokolwiek robicie w domu. Mnie tak wymęczyła ta temp., że jedyna akceptowalna czynność, to siedzenie na tyłku przy wentylatorze. Najmniejsza aktywność albo - o zgrozo - gotowanie i wyglądam jak po kilkugodzinnych ćwiczeniach u Chodakowskiej.
Justynuszek lubi tę wiadomość
-
Witam się w 31+0
Ja mam dwa kombinezony na 62 - jeden polarowy i jeden taki typowo zimowy, a jeden na 68 zimowy. Wszystkie dostałam od kuzynek, z czego jeden prawie nie używany, bo dzieciaki się urodziły luty/marzec i łącznie kilka razy go zakładała. Cieszę się, bo jednak tanie te kombinezony nie są.
Ja mam wizytę 24.08 czyli trochę ponad 3 tygodnie, do tej pory miałam co miesiąc (pomijając sam początek), ale nie wiem czy to coś zmienia te parę dni w tą czy tą
Megss masz baby shower w moją rocznicę ślubu, udanej imprezy!ja będę mieć chyba 1 września i bardzo się cieszę, lista prezentów w sumie nie jest głupia, muszę ułożyć i przekazać siostrze
Megsss lubi tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com