Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeju dziewczyny jak Wy dużo piszecie Nie mogę Was nadrobić.
Ja dziś od rana bardzo się stresowałam bo miałam wizytę u gina - niby serduszkową ale bałam się, że tak wcześnie jeszcze nic nie będzie widać. Ale było śliczne serduszko, chwilę go też posłuchałam Ogromna ulga, może w końcu zacznę się cieszyć bo dotychczas to jeden wielki stres i czarne myśli.
Tylko ginka mi trochę zepsuła humor bo była jakaś fochowata i niesympatyczna. No i niestety muszę leżeć- póki co do następnej wizyty, czyli miesiąc. A leżę już/dopiero od tygodnia. Zniosę wszystko ale tak bardzo chciałabym isc na spacer Są tu jakieś inne leżące dziewczyny?
Spróbuję wstawić zdjęcie Okruszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aad4f913a66d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 15:46
edka85, Miru, Mamma-mia, Sylwiaa992, Marsylia, *SmoczycA*, Iwona27091991, Flavia, aga94, PAPAVER, Kathrine, Szimi, Bajka111 lubią tę wiadomość
-
Pisałyście wcześniej o zwierzakach, ja mam rudego kotka i czarną kicię. I faktycznie ostatnio dużo czasu spędzają na moim brzuchu, o na przykład teraz
-
Pikapik wrote:Wlałas nadzieje w moje serce wysoka miałaś insulinę ? Bo u mnie ostatnie wyniki to masakra, co prawda było to,, jak się okazało, 5 dni po zapłodnieniu Wiec lekarz twierdzi ze to mogło trochę zafałszować wyniki. Ja jem oczywiście zdrowo ale mimo wszystko czasami mam ochotę na drobny grzeszek- tak jak pisałam pomaga mi wtedy herbata z ksylitolem
Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, bardzo chciałabym żeby maluszek był zdrowy i żeby przez to paskudztwo nie miał żadnych problemów. Dlatego moja motywacja jest teraz ogromna
generalnie cukieer wzrasta nie tyle po zjedzeniu samego cukru, co po tym, jak na nasz język położy się coś co ma smak słodki - dlatego np. cola zero też podnosi cukier. -
AlicjaJ wrote:Jeju dziewczyny jak Wy dużo piszecie Nie mogę Was nadrobić.
Ja dziś od rana bardzo się stresowałam bo miałam wizytę u gina - niby serduszkową ale bałam się, że tak wcześnie jeszcze nic nie będzie widać. Ale było śliczne serduszko, chwilę go też posłuchałam Ogromna ulga, może w końcu zacznę się cieszyć bo dotychczas to jeden wielki stres i czarne myśli.
Tylko ginka mi trochę zepsuła humor bo była jakaś fochowata i niesympatyczna. No i niestety muszę leżeć- póki co do następnej wizyty, czyli miesiąc. A leżę już/dopiero od tygodnia. Zniosę wszystko ale tak bardzo chciałabym isc na spacer Są tu jakieś inne leżące dziewczyny?
Spróbuję wstawić zdjęcie Okruszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aad4f913a66d.jpg
A jaki jest u Ciebie powód, że masz takie wskazanie? -
Marsylia wrote:Ale mam nerwy dziś. Pół dnia zmarnowane w szpitalu, Wiki dostała ostatnią dawkę zastrzyku. O 11 kontrola lekarska a zastrzyk dopiero po 14 Dodatkowo wkurzyła mnie lekarka, Wiki bardzo powoli przybiera na wadze, wymyśliła żeby jej dosładzać kaszki, zupki i inne rzeczy cukrem/miodem Grrrrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 15:59
-
Pikapik wrote:AlicjaJ ja póki co tez leżę. Wizytę mam 14.02 i zobaczymy co powie doktor bóle trochę minęły a plamienie ustało, ciekawa jestem czy mnie wyślę do pracy czy już zaleci żeby sobie odpuścić25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Mamma Mia, u mnie podobna insulina, odrobine wyższa. Napojów gazownanych i słodzonych już w ogóle nie pije. Cieszę się ze mam tutaj żywy przykład na to ze się da ustrzec przed cukrzyca ciążowa przy IO
Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
Sylwiaa992 wrote:A jaka masz prace? Ja bym nie ryzykowala i poprosila o zwolnienie
-
Mamma-mia wrote:ja mam dziecko, więc nie da się leżeć 100%, ale jak mogę, to leżę. Więszkośc poprzedniej ciązy musiałam leżeć
A jaki jest u Ciebie powód, że masz takie wskazanie?
Pikapik bierz zwolnienie, po co Ci stresyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 16:18
-
Pikapik jeśli masz stresy to ich olej i już teraz liczysz się Ty i maleństwo! Ja narazie mam od rodzinnego do 15 lutego ale do pracy nie chce wracać bo muszę tez dzwigac i sprzedajemy środki chemiczne wiec nie chce sie narazac25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Pikapik jeśli masz stresy to ich olej i już teraz liczysz się Ty i maleństwo! Ja narazie mam od rodzinnego do 15 lutego ale do pracy nie chce wracać bo muszę tez dzwigac i sprzedajemy środki chemiczne wiec nie chce sie narazac
Zobaczymy co się na wizycie okaże
W twoim przypadku to oczywiste ze powinnaś w domku już zostać -
AlicjaJ ale się cieszę ze już mogłaś usłyszeć serduszko! Leż i wypoczywaj
Ja po pracy, właśnie się położyłam na kanapie i chciałam odpocząć chwile a tu mąż na zakupy wzywa, pusta lodówka jak wrócę go muszę chociaż chwilkę odpocząć.AlicjaJ lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:34
Pikapik, Mamma-mia, Bajka111, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Robiłam dziś badania na wizytę przyszłotygodniową (morfo, tsh itp.). Przy okazji strzeliłam sobie betę. Wyszło 33920, wcześniej robiłam 6 dni temu i było 7689. Na pewno przyrost jest sporo mniejszy niż 100%. Czy tak jest ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 23:09
-
Ja nie mam zaleconego leżenia, a i tak ciąglę śpię
Iwona27091991 lubi tę wiadomość
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
Pikapik wrote:A czy któraś z mam miała w poprzedniej ciąży cukrzyce ciążowa ? Ja z racji IO jestem w zagrożonej grupie
No u mnie już w tej wyszło, ze mam. I by moze IO tez (nie potrafię zinterpretować wyników) miałam robione dwie krzywe insulinową i glukozową.2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami