X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe szczęścia 2018
Odpowiedz

Październikowe szczęścia 2018

Oceń ten wątek:
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa gratulacje !!! Daj znać jak tam po wstaniu się czujesz !

Zuza - taki jest plan , ze jutro wychodzę i wracam we wtorek na cc, no chyba ze młody stwierdzi , ze chce wyjść szybciej to będzie powrot szybciej :) ale oby nie :)

Ewel ja jeszcze w zeszła środę miałam usg i młody ważył niecałe 2900 a lekarz przyjmujący mnie na odział w sobotę zrobił USG i wyszło , ze mały wazy ponad 3200 wiec tez byłam zdziwiona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 16:34

Malinowaa lubi tę wiadomość

• kamkam Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie siedzę nad naszym Adaśkiem i płacze :) jakie to wszystko piękne, jak miłość do czegoś, co nie docierało do mnie do końca zmieniła się diametralnie :) mój mąż jeszcze w piątek rano powtarzał ze do niego to nie dociera ze będzie ojcem i kocha Ale nie wie co, kocha mój brzuszek bo mnie kocha, a wieczorem tulił syna i płakał ze szczęscia i z miłości. I w ogóle cały czas płacze jak tylko wodze jaki mąż jest szczęśliwy, jaki nasz syn jest piękny. I o resztę też płacze, że ciąża jednak krótko trwała, że nie mamy wspólnego zdjęcia z brzuszkiem, że dziecko ma spać z nami bo spało przez 9 miesięcy z nami. Tak ze chyba hormony się uaktywniły :)

Blu, Katiuszaaaa, monika30, Bajka111, Milano, mala_misia, akilegna♥ lubią tę wiadomość

gg64j48a867cxnry.png
    1usasg18efbg4zod.png
  • Blu Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Karolina wielkie gratulacje kochana! :) odpoczywajcie i nabierajcie sił :)

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
  • monika30 Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Karolina gratuluję:)

Kamkam mi też hormony buzuja bo jak przeczytałam co napisałaś to mi łezka w oku stanęła:)

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dziękujemy :-)
    Mała jest strasznym ssakiem. Ciągle wisi na cycu.

Megs, póki co to sobie usiadłam na łóżku. Za godzinkę chciałabym wstać pod prysznic. Zobaczymy czy się zgodzą.

Megsss lubi tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Cukierniczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Karolina gratulacje! Obie miałyśmy dzisiaj ciężki dzień :-) Szymuś urodził się o 15:05, 3560 g, 56 cm. 9 godzin po odejściu wód i próbie porodu sn musiałam mieć cc. Jezcze leżę, dopiero jutro pionizacja...

Megsss, Bajka111, Flavia, KateHawke, Karo_Wi, Blu, Milano, Buko, Marsylia, Kathrine, edka85, Katiuszaaaa, NiecierpliwaKarolina, mala_misia, kamkam, monika30, akilegna♥, tym_janek lubią tę wiadomość

atdc3e5euobdwxyo.png
    www.zcukremalbowcale.com
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Cukierniczka !!
    Coś poszło nie tak , ze jednak cięcie ? Pewnie jesteś wykończona ... napisz coś więcej jak odzyskasz siły !

• NatkaZ Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Karolina, Cukierniczka gratulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 18:22

NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość

Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
    Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
    Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
    Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierniczka gratulacje!!! :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • blondinteligencja Znajoma

Wysłany: 2 października 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaKarolina wrote:
    Bardzo dziękujemy :-)
    Mała jest strasznym ssakiem. Ciągle wisi na cycu.

Megs, póki co to sobie usiadłam na łóżku. Za godzinkę chciałabym wstać pod prysznic. Zobaczymy czy się zgodzą.
    Tak.szybciutko pozwolili sie podniesc po cc ? Az jestemnw szoku i zazdroszcze. U nas w szpitalu trzeba lezec 24godz i nawet glowy nie pozwalaja podniesc zeby nie doszlo do zespolu popunkcyjnego. Po 1 cc myslalam ze oszaleje przez to lezenie, teraz tez sie tego boje.

• Flavia Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, Cukierniczka gratulacje. Trzymajcie się dziewczyny.

Kamkam, rzeczywiście hormony szaleją, ale to wspaniale, że tak pozytywnie, a nie jakaś depresja.

Orchidea, jesteśmy równolatkami ;)

NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość

• Blu Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierniczka gratulacje! Najważniejsze że mały jest cały i zdrowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 19:28

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
  • katberry Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny! Nie nadążam zliczać bobasków. Już chyba połowa dziewczyn z wątku jest ze swoimi dziećmi.
    Ja muszę sie znowu wyżalić bo mam już wszystkiego dość. Trafiłam bardzo pechowo mimo że nad wyborem szpitala zastanawialam się dość długo. Wiec jestem tu tydzień. Mialam mieć cc rozwiazanie przed terminem. Lekarze podważyli moje zaświadczenia o cc. Jedną konsultacje mialam dziś a na drugą czekam od 6 dni. Jestem wykończona. Czuję się jak głupek albo oszust który zalatwił sobie lewe wskazania choć wcale tak nie było. Nie wiem do końca na czym stoję. Prawdopodobnie będę rodzić sn tylko ciągle nie ma ostatecznej decyzji. Chcę sie wypisac z tego szpitala bo tak mi dali popalić. Okazuje sie ze trafilam do takiego szpitala gdzie jak nie masz tu lekarza prowadzacego to jestes traktowany jak kawal miesa. Moglam wybrać inny szpital pewnie już bym miala małą przy sobie.
    Cala sytuacja nie wplywa na nas dobrze. Nie myslalam ze bedzie tak ciezko.. a jeszcze wszystko przede mna. Dzis rano znowu mialam skurcze ale zelżaly. Chcialabym zeby cos ruszylo a tu nic. Wiedzac ze bedzie cc nic nie przyspieszalam.. zadnych schodow seksu herbaty z malin i teraz musze cierpliwie czekac. Przepraszam za marudzenie ale nie wytrzymuje juz.

• Marsylia Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych mamuś :*

Eliza w końcu po prawie 24h dobrowolnie odczepiła się od piersi ;) Dzisiaj miała wizytę u neurologa i jest w porządku. Robi wszystko zgodnie z wiekiem urodzeniowym.
    A ja oszalałam chyba, serce podpowiada że niedługo chcę być w 3 ciąży. Rozum mówi żeby poczekać 2-3 lata.

Eliza Barbara <3 wcześniak 35/36tc
    d69cj48ax1acv9cd.png

Wiktoria Klara <3 wcześniak 27tc, ZD
    bhyw9vvjj54cn9n5.png
  • orchidea33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchidea, jesteśmy równolatkami ;)[/QUOTE]

Flavia Hehe to juz wiem dlaczego pomysl z grochem na dzieci mi sie spodobal ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 20:39

Flavia lubi tę wiadomość

201506021662.png
    zem3qtkfuhpcq4xn.png
  • orchidea33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattbery to oni jeszcze ci tej cesarki nie zrobili? A nie mozesz ze swoim lekarzem sie skotaktowac moze on by ci cos poradzil..

201506021662.png
    zem3qtkfuhpcq4xn.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie to taki paskudny szpital?

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Flavia Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattbery, może rzeczywiście czas się wypisać. Po co masz siedzieć w szpitalu i się stresować. Lepiej być w domu wiadomo. Twój lekarz nie pracuje w szpitalu, może poradź się go co masz zrobić w tej sytuacji.

• Flavia Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdyby któraś z Was mogła mi pomóc. Jak mam usunąć suwaczek, bo ja słabo komputerowa jestem.

• Zuuziaaaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flavia prawy góry róg strony USTAWIENIA, SPOŁECZNOŚĆ, TWÓJ PODPIS NA FORUM i tam usuwasz.

A ja chyba miałam za dużo czasu dzisiaj i dopadło mnie dziwne samopoczucie. Zaczęłam myśleć o tym ze w ciągu tygodnia, dwóch moje życie zmieni się na zawsze. Już nigdy nie będzie takie jak dotychczas. Zmieni się wszystko. Ja się zmienię. Dopadło mnie to i nie może ze mnie wyjść.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 21:40

Flavia lubi tę wiadomość

ex2b73sb82yeq2e0.png

zpbnvut1l2ii4he1.png

‹‹ 764 765 766 767 768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ