Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa gratulacje !!! Daj znać jak tam po wstaniu się czujesz !
Zuza - taki jest plan , ze jutro wychodzę i wracam we wtorek na cc, no chyba ze młody stwierdzi , ze chce wyjść szybciej to będzie powrot szybciejale oby nie
Ewel ja jeszcze w zeszła środę miałam usg i młody ważył niecałe 2900 a lekarz przyjmujący mnie na odział w sobotę zrobił USG i wyszło , ze mały wazy ponad 3200 wiec tez byłam zdziwionaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 16:34
Malinowaa lubi tę wiadomość
-
Tak sobie siedzę nad naszym Adaśkiem i płacze
jakie to wszystko piękne, jak miłość do czegoś, co nie docierało do mnie do końca zmieniła się diametralnie
mój mąż jeszcze w piątek rano powtarzał ze do niego to nie dociera ze będzie ojcem i kocha Ale nie wie co, kocha mój brzuszek bo mnie kocha, a wieczorem tulił syna i płakał ze szczęscia i z miłości. I w ogóle cały czas płacze jak tylko wodze jaki mąż jest szczęśliwy, jaki nasz syn jest piękny. I o resztę też płacze, że ciąża jednak krótko trwała, że nie mamy wspólnego zdjęcia z brzuszkiem, że dziecko ma spać z nami bo spało przez 9 miesięcy z nami. Tak ze chyba hormony się uaktywniły
Blu, Katiuszaaaa, monika30, Bajka111, Milano, mala_misia, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa Karolina gratulacje! Obie miałyśmy dzisiaj ciężki dzień
Szymuś urodził się o 15:05, 3560 g, 56 cm. 9 godzin po odejściu wód i próbie porodu sn musiałam mieć cc. Jezcze leżę, dopiero jutro pionizacja...
Megsss, Bajka111, Flavia, KateHawke, Karo_Wi, Blu, Milano, Buko, Marsylia, Kathrine, edka85, Katiuszaaaa, NiecierpliwaKarolina, mala_misia, kamkam, monika30, akilegna♥, tym_janek lubią tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com -
Niecierpliwa Karolina, Cukierniczka gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 18:22
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
NiecierpliwaKarolina wrote:Bardzo dziękujemy
Mała jest strasznym ssakiem. Ciągle wisi na cycu.
Megs, póki co to sobie usiadłam na łóżku. Za godzinkę chciałabym wstać pod prysznic. Zobaczymy czy się zgodzą. -
Gratulacje dziewczyny! Nie nadążam zliczać bobasków. Już chyba połowa dziewczyn z wątku jest ze swoimi dziećmi.
Ja muszę sie znowu wyżalić bo mam już wszystkiego dość. Trafiłam bardzo pechowo mimo że nad wyborem szpitala zastanawialam się dość długo. Wiec jestem tu tydzień. Mialam mieć cc rozwiazanie przed terminem. Lekarze podważyli moje zaświadczenia o cc. Jedną konsultacje mialam dziś a na drugą czekam od 6 dni. Jestem wykończona. Czuję się jak głupek albo oszust który zalatwił sobie lewe wskazania choć wcale tak nie było. Nie wiem do końca na czym stoję. Prawdopodobnie będę rodzić sn tylko ciągle nie ma ostatecznej decyzji. Chcę sie wypisac z tego szpitala bo tak mi dali popalić. Okazuje sie ze trafilam do takiego szpitala gdzie jak nie masz tu lekarza prowadzacego to jestes traktowany jak kawal miesa. Moglam wybrać inny szpital pewnie już bym miala małą przy sobie.
Cala sytuacja nie wplywa na nas dobrze. Nie myslalam ze bedzie tak ciezko.. a jeszcze wszystko przede mna. Dzis rano znowu mialam skurcze ale zelżaly. Chcialabym zeby cos ruszylo a tu nic. Wiedzac ze bedzie cc nic nie przyspieszalam.. zadnych schodow seksu herbaty z malin i teraz musze cierpliwie czekac. Przepraszam za marudzenie ale nie wytrzymuje juz. -
Gratulacje dla nowych mamuś :*
Eliza w końcu po prawie 24h dobrowolnie odczepiła się od piersiDzisiaj miała wizytę u neurologa i jest w porządku. Robi wszystko zgodnie z wiekiem urodzeniowym.
A ja oszalałam chyba, serce podpowiada że niedługo chcę być w 3 ciąży. Rozum mówi żeby poczekać 2-3 lata. -
Flavia prawy góry róg strony USTAWIENIA, SPOŁECZNOŚĆ, TWÓJ PODPIS NA FORUM i tam usuwasz.
A ja chyba miałam za dużo czasu dzisiaj i dopadło mnie dziwne samopoczucie. Zaczęłam myśleć o tym ze w ciągu tygodnia, dwóch moje życie zmieni się na zawsze. Już nigdy nie będzie takie jak dotychczas. Zmieni się wszystko. Ja się zmienię. Dopadło mnie to i nie może ze mnie wyjść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 21:40
Flavia lubi tę wiadomość