Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy któraś z Was była już u fizjoterapeuty? głównie z blizna po cc ? ale po sn tez ? ja jestem umówiona na 10.12 i poprostu zastanawiam się czego spodziewać się po tej wizycie. Czy aktywacja blizny jest nieprzyjemna i wogole co tam mi będą sprawdzać
-
Buko moja Madzia w 5 tyg tez wazyla ledwo ledwo ponad 4 kg i tez byla drobniutka. teraz w po skończonym 7 tyg. ma 4500 i juz zaczynam to czuc. my tylko kp (mimo poczatkowych epizodow z butla) i straszne sie ciesze ze mala zaczela lepiej przybierać. dla nas walka o kp bardzo trudna ale czuje ze jest coraz lepiej. byla u nas doradczyni laktacyjna/fizfoterapeutka ktora stwierdzila ze Madzia ma slabe miesnie brzuszka i zalecila cwiczenia. ssanie poprawia sie. Moja lubi wisiec na cycu. jemy 8-10 razy od 30 min do godziny (!) wychodzi ze spedzamy ok 6 h dziennie na cycu. Moje piersi sa wciaz obolale ale wiem ze mala potrzebuje tyle a to i tak mniej niz na poczatku.
-
Mój klopsik jak miała 4 tygodnie ważyła 4560 g, dzisiaj będzie położna i na pewno ma już z 5 kg, czuję to. Kręgosłup ojj boli. I to na kp. Co ciekawe wcale nie mam wrażenia, żeby jadła ponad miarę.
Katiusza ja dzisiaj idę do fizjoterapeuty co prawda w sprawie Julki i jej bioderka, ale poproszę, żeby mnie "zbadała", czy nie mam rozejścia, bo chcę wrócić do ćwiczeń, a nie chcę zrobić sobie krzywdy.
Mam wrażenie, że po probiotyku brzuszek ją mniej męczy i zrobiła kupkę, więc spróbuję dawać jej codziennie.
Wczoraj obyło się bez histerii, ale marudziła. W ogóle cwaniara z niej, zasnęła ok. 19 kamiennym snem (tak się zdawało) odłożyłam śpi, po chwili słyszę "gada", tak długo, że w końcu znowu musiałam ją nakarmić, poprzytulać i ululać do snu. Odłożona- powtórka z rozrywki. W końcu po 21 zasnęła. A ja cały czas myślałam, żeby pochłonąć czekoladę, którą miałam schowaną.
-
Orchidea33 na opakowaniu jest napisane że można użyć jedną rurkę 3 razy ale jak mi mały do niej narobił to wyrzucalam.
Najpierw pomasuj brzuszek, końcówkę posmaruj oliwka i wsadź delikatnie. Powinno pójść powietrze i ewentualnie później kupa. -
My jesteśmy po pierwszym szczepieniu. Powiem wam że serce by mi pękło gdyby Adaś musiałby być kłuty 5 razy a nie dwa... Adaś waży dziś 5250, rośnie na prawdę szybko, w ciągu 4 tygodni przybrał 1100 gram. Jest sporym klopsikiem. Pyśki coraz większe, myślę że już mu ciążą
I tylko kp
https://naforum.zapodaj.net/62f47e44eeaa.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 13:45
-
My szczepienie za półtorej tygodnia i wtedy się dowiem ile klocek wazy.
Dziewczyny syn mi robi wodniste strzelające kupy. Żółte bez śluzu i krwi. Ale meczy go wypróżniania się. Ja nie jemnic z nabiału i uważam na dietę. Przed każdym karmieniem kolzym wg zaleceń lekarza. Teraz pytanie: czy to normalne?