PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sońkaa wrote:Vanillaice, dam na pewno :*
U mnie to 4t 4dz.
Czytałam dziś u mamaginekolog, że na tym wczesnym etapie rozwój idzie raczej spójnie, w podobnym tempie u wszystkich i najwcześniej pęcherzyk widać 4t i 5dz, więc się nie będę stresowac jak nic nie będzie -
Dziewczyny... pod koniec przyszłego tyg. Planuję wizytę... myślicie żeby robić jeszcze bete? Robiłam 13DPO: 170 i 14 DPO: 330. Musi być jeszcze jakaś późniejsza no i w odstepnie 48 h? Może ewentualnie jeszcze pojedyncza wystaczy? (Nie lubię pobieran hehe)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 17:43
-
karolcia87 wrote:Vanillaice a biochemiczna w którym dniu ciąży się skończyła?
-
Hej dziewczyny Mam termin na 1 lipca więc dołączę do Was
Sabinkak, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Ja teraz też jestem w ciąży w pierwszym cyklu po biochemicznej właśnie się udało. Wszystko jest ok, beta rośnie pęcherzyk na USG jest także wszystko na razie ok ale wiadomo czekam aż serduszko zobaczę. Nie martw się teraz będzie już dobrze. Musi być!
-
Vanillaice wrote:Ja mam to samo, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach. Daj proszę znać jak po wizycie,bo chyba bylybysmy na podobnym etapie . Tez zastanawiam się nad braniem luteiny, bo została mi z zeszłego miesiąca,, ale czuję się dobrze, nie mam plamien, więc chyba odpuszczę.
Jeśli zdecydujesz się na betę zrób od razu progesteron, wtedy będziesz wiedzieć czy warto brac luteinę.
Ja biorę Duphaston profilaktycznie 4x1 ze względu na wcześniejsza CB.
Powiem Wam ze najbardziej męcząca dla mnie jest tak huśtawka od euforii do przerażenia, ciagle się boję. Co do mówienia innym, mój mąż jest taki szczęśliwy ze mam wrażenie że opowiedział już całemu światu włącznie z panią w sklepie, ale z drugiej strony go rozumiem i nie mam serca go hamować. On mówi, że to są osoby bliskie które nas kochają i dobrze nam życzą i to jeszcze tylko pomoże... -
Vanillaice, to super! Idziemy równo
Co do objawów to u mnie tylko piersi póki co, jest to taki piekący ból najwyraźniejszy rano i wieczorem i lekkie bóle brzucha, podobne do @, ale lżejsze i to by było na tyle. I pobudki godzinę przed budzikiem, ja jestem śpioch, NIGDY mi się to wcześniej nie zdarzało, więc traktuje to jako objaw10 cs szczęśliwy
-
Della wrote:Dziewczyny... pod koniec przyszłego tyg. Planuję wizytę... myślicie żeby robić jeszcze bete? Robiłam 13DPO: 170 i 14 DPO: 330. Musi być jeszcze jakaś późniejsza no i w odstepnie 48 h? Może ewentualnie jeszcze pojedyncza wystaczy? (Nie lubię pobieran hehe)
Wg mnie wystarczy Za każdym razem badałam bete 2 razy - pierwszy i drugi jak przyrasta -
Sońkaa wrote:Vanillaice, to super! Idziemy równo
Co do objawów to u mnie tylko piersi póki co, jest to taki piekący ból najwyraźniejszy rano i wieczorem i lekkie bóle brzucha, podobne do @, ale lżejsze i to by było na tyle. I pobudki godzinę przed budzikiem, ja jestem śpioch, NIGDY mi się to wcześniej nie zdarzało, więc traktuje to jako objaw -
Mi odrzucilo kawe i po tym sie zorientowałam, że może coś być na rzeczy oprocz tego piekly mnie sutki a teraz ciągle mi niedobrze i wiecznie bym leżała mój mąż też ma ochotę wszystkim w okolo powiedzieć ale go troszke stopuje, przynajmniej dopoki serduszka nie uslyszeOlga 28.11.2011r ❤
-
karolcia87 wrote:Ja teraz też jestem w ciąży w pierwszym cyklu po biochemicznej właśnie się udało. Wszystko jest ok, beta rośnie pęcherzyk na USG jest także wszystko na razie ok ale wiadomo czekam aż serduszko zobaczę. Nie martw się teraz będzie już dobrze. Musi być!
-
Igibarz wrote:A macie jakieś objawy dziewczyny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 17:58
-
U mnie też na razie brak objawów, ale po objawach w poprzednich ciążach bardzo się z tego cieszę
-
Mój najwcześniejszy objaw to było z 7 dpo nie umiałam zjeść kalmarów ,które uwielbiam (wtedy mąż powiedział,że "to on już wie ,ze się udało") potem lekki ból piersi (prawie niezauważalny) a od pozytywnego testu przez 7 dni ból podbrzusza jak na @ i plamienie (kawa z mlekiem) przez 4 dni od pozytywnego testu. Dostałam Progesteron na wszelki wypadek, choć to mogło być plamienie implantacyjne;)z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Vanillaice wrote:Ale powiedz kochana, czy to pierwszy cykl zaraz po krwawieniu z poronieniem czy odczekalas do pierwszej kolejnej miesiączki?
-
Mnie bolą piersi i sutki, brzuch już przestał. Mam lekkie mdłości, ale w chwilach mocnego stresu lub od intensywnego zapachu zaczynam wymiotować.
I mam też wzdęcia od 3 dni. Najgorzej wieczorem - wyglądam, jak w 4 miesiącu ciąży Taki wydęty brzuszekPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm