Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
oglądałam Adamex Barletta, Rico nano i Expander mondo, różnią się szczegółami. Ceny przybliżone. My też liczymy na swój budżet, ale po takich długich staraniach troszkę udało nam się uzbierać na wyprawkę patrzyłam na używane, jak na razie nie znalazłam nic co by mnie zauroczyło.
-
Sylwia91 wrote:Też mamy coś odłożone ale musimy kupić dużą szafę która około tysiąca będzie kosztować także mało ciekawie to wygląda.
Ja oszczędzę na ciuchach ciążowych, dostałam od koleżanki całą torbę ,trochę mam swoich luźniejszych i ciucholandy zwiedzam.
Ubranka dla malucha też może uda się zdobyć po troszkę wcześniej urodzonym bratanku
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ja idę na wizytę 19ego i będę wtedy już w 13 tygodniu. Mam nadzieję że lekarz będzie kazał odstawić pomału duphaston bo zbankrutuje... Czytałam że po 12tym tyg łożysko już samo ładnie wydziela progesteron
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Taki jest plan, leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć
Dobrze, że już mam wszystko kupione, jutro tylko mąż dostanie listę do apteki i będzie wszystko
Za dwa tygodnie wizyta, mam nadzieje, że nic się nie zmieniurocza lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze miałam troche brzuszka ale teraz jest twardy a w spodniach ciążowych ( choć nie wyglądają jak ciążowe ) to wydaje mi sie ze jest ogromny ( jak na ten etap). .
Cieszę sie - moj największy CUD ktory spotkał mnie na tym świecie.Sylwia91 lubi tę wiadomość