Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśle ze tak od kąd chodzę na NFZ to podgląda nas co wizytę wiec myśle ze i dzis tak bedzie wlasnie dziene ze mam usg co wizytę a nie miałam jeszcze zwykłego badania ginekologicznego u niego.
Sama sobie tłumacze ze moze nie chce grzebać skoro nic sie złego nie dzieje.
Co do usg To i tak wole jednak w Białymstoku na lepszym sprzęcie dlatego juz czerwca nie mogę sie doczekać -
Sylwia dokładnie tak jest 40tyg, ale miesiąc ma więcej niż 4tyg, oprócz lutego, stąd te różnice.5miesiąc zaczyna się w 18tyg. Teraz jak sama jestem w ciąży rozumiem czemu ciężarówki operują tygodniami a nie miesiącami.
adrenalina, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Hehe no wiem! Dlatego chcę iść już jak będzie duża dzidzia żeby ludzko wyglądała
Mi się wydawało wczoraj wieczorem że coś poczułam i dzisiaj rano też takie coś, jakby pukniecie od środka, ale trochę jakby drżący mięsień, więc sama nie wiem co to.. Jak będzie bardziej wyraźne to będę wiedziała na pewno -
A Ty wiesz ze ja tez miałam mdłości wczoraj? Hehe i też się cieszyłam bo w końcu tyle na to czekałam do mnie chyba nie dociera tak do końca co się dzieje
Co do aplikacji to mam jakąś "moja ciąża" jest taka sobie, całkiem całkiem, dużo info. A te Twoje jak? Może sobie sprawdzęadrenalina lubi tę wiadomość
-
Ja dziś mam strasznego lenia w pracy, pogoda masakryczna, wczoraj się przejadłam na przyjęciu i dziś czuję się jak słonica.
Adrenalina też mam aplikacje sprout i moja ciąża z edziecko. Ta druga bardzo fajna, pierwsza mnie rozwala tymi zdjęciami malucha.
Jej u mnie zaczął się ostatni tydzień -
Sprawdź mi sie podobają. Wizualnie uwielbiam ta pierwsza poza tym sa opcje na to aby poodhaczac co juz mamy dla dziecka bo sa tez listy co powinno sie kupic i co powinno znaleźć sie w torbie do szpitala. Widać tez dziecko w 3d i słychać bicie serca. A za informacje lubię happy.
Ja mam oprogramowanie iOS wiec u mnie to troche inaczej wyglada mogę dodatkowo obracać dziecko i troche inne opcje mam. Ale maż jak sciągał na androida to tez fajna była. Także ja jestem zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:47
-
Urocza, tez sie zastanawiam kiedy to zleciało mam zdjecie maż mi zrobił jak byłam przed punkcja w klinice i zrobił tez fotkę jak leżałam w łożku w klinice tuż po transferze to pierwsze zdjecie z moja fasolka. Choć brzydko tam wyglądam i jestem jakaś zmęczona to cieszę sie bo zawsze juz bede pamietała ze to było pierwsze 10 minut z moja malutka fasolka
W tedy jeszcze byłam nieświadoma ze w końcu sie udało ! Aż łezka mi poleciałaurocza, Sylwia91, kalika lubią tę wiadomość
-
urocza wrote:Adrenalina gdzie można to serce podsłuchać,nie mogę tego znaleźć.