Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Robię sobie fotki. Miałam robic sobie raz w tygodniu ale chyba robię niesystematycznie. Raz cześciej raz rzadziej.
Przeważnie robię jak widać juz ładnie brzuch w jakimś ubraniu albo jak sie ładnie ubioręWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:57
-
Ja robie! Niestety zazwyczaj każda fotka w innym ubraniu ale dopasowanym żeby było widać brzuszek
Ja pamiętam jak odbierałam wyniki bety w szpitalu, łzy leciały jak szalone, ryczałam jak opętana a ludzie patrzyli jak na wariatkeadrenalina lubi tę wiadomość
-
Ja wynik bety poerwszej odebrałam przez internet w łazience w pracy i od razu do meza dzwoniłam. Byłam wniebowzięta. Aż teraz mam motyle w brzuchu jak sobie to przypominam.
Pamietam ze pani w labolatorium mówiła ze wyniki beda po 15. A ja na 15 miałam do pracy i co chwile wchodziłam zobaczyć czy juz sa wyniki.
Aż w końcu były. Do łazienki miałam 100 metrów a przeszłam chyba w sekundę zeby juz zobaczyć wynik a z wielkim bananem na ustach wyszłam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:06
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Urocza i jak słychać serduszko w twojej aplikacji ?
( w październikowkach dziewczyny pisały o tej aplikacji ze wlasnie słychać serduszko dlatego ja ściągnęłam z ciekawości )
Pomimo ze to nie serduszko mojego malucha i ze to nie moj maluch pływa po ekranie to i tak sie cieszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:08
-
adrenalina wrote:Urocza i jak słychać serduszko w twojej aplikacji ?
( w październikowkach dziewczyny pisały o tej aplikacji ze wlasnie słychać serduszko dlatego ja ściągnęłam z ciekawości )
Pomimo ze to joe serduszko mojego malucha i ze to nie moj maluch pływa po ekranie to i tak sie cieszę. -
A zamawiacie jakies darmowe próbki np bebilon, happy itd czy raczej nie jesteście za udostępnianiem swoich danych?
Ja narazie zamówiłam tylko z bebilonu paczka doszła. Ale nie za bardzo wszędzie chce udostępniać, imię i nazwisko zawsze mozna zmyślić. Napewno nie rejestruje sie nigdzie gdzie trzeba podać pesel. Chciałam założyć kartę rosnę ale wlasnie tak chcą pesel dziecka jak juz sie urodzi i szczegółowe dane dlatego zrezygnowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:13
-
adrenalina wrote:A zamawiacie jakies darmowe próbki np bebilon, happy itd czy raczej nie jesteście za udostępnianiem swoich danych?
Ja narazie zamówiłam tylko z bebilonu paczka doszła. Ale nie za bardzo wszędzie chce udostępniać, imię i nazwisko zawsze mozna zmyślić. Napewno nie rejestruje sie nigdzie gdzie trzeba podać pesel. Chciałam założyć kartę rosnę ale wlasnie tak chcą pesel dziecka jak juz sie urodzi i szczegółowe dane dlatego zrezygnowałam. -
Ooo a ja nie mam termoforka. Ja dostałam taka szmatkę do przytulania. Dzieci lubią takie szmatki często pieluchy przy buzi trzymają. To to taka szmatka z wypustkami.
Przyszło w fajnym pudełku i do tego taka karta zeby wypełnić jak na imię bedzie miało dziecko jaka płeć przypuszczamy kim bedzie w przyszłości do kogo bedzie podobne. I trzeba ja schować, wyjąc za kilka lat i zobaczyć czy sie sprawdziło moze byc śmieszne za 20 lat naprzykladSylwia91 lubi tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Ooo a ja nie mam termoforka. Ja dostałam taka szmatkę do przytulania. Dzieci lubią takie szmatki często pieluchy przy buzi trzymają. To to taka szmatka z wypustkami.
Przyszło w fajnym pudełku i do tego taka karta zeby wypełnić jak na imię bedzie miało dziecko jaka płeć przypuszczamy kim bedzie w przyszłości do kogo bedzie podobne. I trzeba ja schować, wyjąc za kilka lat i zobaczyć czy sie sprawdziło moze byc śmieszne za 20 lat naprzykladadrenalina lubi tę wiadomość
-
Dam na pewno! A te produkty to chociaż warte zachodu są? Jak ta szmatka? Dobry materiał? Ja właśnie do przytulanka chciałam kupić flanelowe pieluchy, ale zamówię też tą paczkę
Napisz jeszcze na jakiej stronie to zamówić bo strona bebilon.pl mi się nie otwiera, pokazuje się zagrożenie atakiem hakera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:03
-
Adrenalina, Sylwia, kciuki za wizyty. Oczywiście czekam na relacje
Ale dziś się rozpisałyscie...
Też mam aplikacje Sprout, ale na androidzie nie mam możliwości słuchania i obracania bobasa. Sama apka OK, ale posciagam sobie jeszcze te wasze, może będą fajniejsze
Wczoraj też zamówiłam ten termoforek z Bebiko, ciekawe jak to działa, bo piszą że zawiera pestki z wiśni... Poza tym zamówiłam w zeszłym tygodniu taka zabawkę sensoryczna która pełni też funkcje termofora w razie potrzeby. Nazywa się superzabawka MrB. Adrenalina, ta szmatka to z Bebilonu?
Do przytulania milsze od flaneli są pieluszki bambusowe/muslinowe. Niestety cena wyższa, ale wg mnie warto, bo są na prawdę mega milutkie w dotyku, szczególnie dla takiej delikatnej dziecięcej skóry.adrenalina, Sylwia91 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*