X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pierwsze fasolki po długich staraniach
Odpowiedz

Pierwsze fasolki po długich staraniach

Oceń ten wątek:
  • urocza Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robicie sobie fotki z brzuchem? Ja może nie systematycznie, ale postęp widać :)

adrenalina lubi tę wiadomość

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię sobie fotki. Miałam robic sobie raz w tygodniu ale chyba robię niesystematycznie. Raz cześciej raz rzadziej.
    Przeważnie robię jak widać juz ładnie brzuch w jakimś ubraniu albo jak sie ładnie ubiorę :):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:57

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie! Niestety zazwyczaj każda fotka w innym ubraniu ale dopasowanym żeby było widać brzuszek :)

Ja pamiętam jak odbierałam wyniki bety w szpitalu, łzy leciały jak szalone, ryczałam jak opętana a ludzie patrzyli jak na wariatke :D

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wynik bety poerwszej odebrałam przez internet w łazience w pracy i od razu do meza dzwoniłam. Byłam wniebowzięta. Aż teraz mam motyle w brzuchu jak sobie to przypominam.

Pamietam ze pani w labolatorium mówiła ze wyniki beda po 15. A ja na 15 miałam do pracy :) i co chwile wchodziłam zobaczyć czy juz sa wyniki.
    Aż w końcu były. Do łazienki miałam 100 metrów a przeszłam chyba w sekundę zeby juz zobaczyć wynik :) a z wielkim bananem na ustach wyszłam haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:06

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urocza i jak słychać serduszko w twojej aplikacji ?

( w październikowkach dziewczyny pisały o tej aplikacji ze wlasnie słychać serduszko dlatego ja ściągnęłam z ciekawości )
    Pomimo ze to nie serduszko mojego malucha i ze to nie moj maluch pływa po ekranie to i tak sie cieszę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:08

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Urocza i jak słychać serduszko w twojej aplikacji ?

( w październikowkach dziewczyny pisały o tej aplikacji ze wlasnie słychać serduszko dlatego ja ściągnęłam z ciekawości )
    Pomimo ze to joe serduszko mojego malucha i ze to nie moj maluch pływa po ekranie to i tak sie cieszę.
    Ale sam dźwięk jest porównywalny pewnie dla danego okresu ciąży :) ja też się będę pewnie cieszyć jak małe dziecko, właśnie ją ściągam

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zamawiacie jakies darmowe próbki np bebilon, happy itd czy raczej nie jesteście za udostępnianiem swoich danych?
    Ja narazie zamówiłam tylko z bebilonu paczka doszła. Ale nie za bardzo wszędzie chce udostępniać, imię i nazwisko zawsze mozna zmyślić. Napewno nie rejestruje sie nigdzie gdzie trzeba podać pesel. Chciałam założyć kartę rosnę ale wlasnie tak chcą pesel dziecka jak juz sie urodzi i szczegółowe dane dlatego zrezygnowałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:13

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    A zamawiacie jakies darmowe próbki np bebilon, happy itd czy raczej nie jesteście za udostępnianiem swoich danych?
    Ja narazie zamówiłam tylko z bebilonu paczka doszła. Ale nie za bardzo wszędzie chce udostępniać, imię i nazwisko zawsze mozna zmyślić. Napewno nie rejestruje sie nigdzie gdzie trzeba podać pesel. Chciałam założyć kartę rosnę ale wlasnie tak chcą pesel dziecka jak juz sie urodzi i szczegółowe dane dlatego zrezygnowałam.
    Też myślałam o karcie rossne ale nie wiedziałam o tym! Eh szkoda, bo dobre zniżki na pewno mają na produkty dziecięce a lubię rossmana. Ja jeszcze nic nie zamówiłam ale pozamawiam! Jak darmowe to warto

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z bebiko wymagają tylko podstawowe dane do wysyłki, aktualnie rozdają jakiś termoforek :) właśnie zamówiłam

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a ja nie mam termoforka. Ja dostałam taka szmatkę do przytulania. Dzieci lubią takie szmatki często pieluchy przy buzi trzymają. To to taka szmatka z wypustkami.
    Przyszło w fajnym pudełku i do tego taka karta zeby wypełnić jak na imię bedzie miało dziecko jaka płeć przypuszczamy kim bedzie w przyszłości do kogo bedzie podobne. I trzeba ja schować, wyjąc za kilka lat i zobaczyć czy sie sprawdziło :) moze byc śmieszne za 20 lat naprzyklad :)

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Ooo a ja nie mam termoforka. Ja dostałam taka szmatkę do przytulania. Dzieci lubią takie szmatki często pieluchy przy buzi trzymają. To to taka szmatka z wypustkami.
    Przyszło w fajnym pudełku i do tego taka karta zeby wypełnić jak na imię bedzie miało dziecko jaka płeć przypuszczamy kim bedzie w przyszłości do kogo bedzie podobne. I trzeba ja schować, wyjąc za kilka lat i zobaczyć czy sie sprawdziło :) moze byc śmieszne za 20 lat naprzyklad :)
    Super! Pobralam ta aplikację ale u mnie serduszka nie słychać niestety więc kasuję bo moja ciąża lepiej mi się podoba

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak juz zarejestrowałam sie :) dzieki. Myślałam na początku ze Ty tez bebilonie sie zalogowałas a dostaniesz cos innego, złe przeczytałam. Dlatego usunęłam swoją wiadomość :)
    To juz mam z bebilon z bebiko zamówione :)

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po zarejestrowaniu jak kliknelas link to wróciło do strony zamówienia czy wystarczy aktywować konto i już się zatwierdza wysyłkę?

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie słyszysz serduszka. :( ale to wlasnie różnica w oprogramowaniach telefonów.

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kliknęłam w link potwierdzający rejestracje to wlasnie przeniosło mnie na stronę bebiko. Niw było potwierdzenia rejestracji ani zamówienia termoforka.

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że aktywacja konta to załatwiła :) przekonamy się niedługo jak przyjdzie (albo nie przyjdzie) paczka :D

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bebilon czekałam miesiąc nawet moze ponad :) zobaczymy jak to długo bedzie szło :D jak dostaniesz to daj znac :P

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam na pewno! A te produkty to chociaż warte zachodu są? Jak ta szmatka? Dobry materiał? Ja właśnie do przytulanka chciałam kupić flanelowe pieluchy, ale zamówię też tą paczkę

Napisz jeszcze na jakiej stronie to zamówić bo strona bebilon.pl mi się nie otwiera, pokazuje się zagrożenie atakiem hakera :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:03

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.bebiprogram.pl/rejestracja

Czy warto ? Sama bym takiej głupoty nie kupiła.
    Jak dostałam to zawsze sie do czegoś przyda. Jak nie dla dziecka to do odkurzania telewizora :D

• kalika Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrenalina, Sylwia, kciuki za wizyty. Oczywiście czekam na relacje :)

Ale dziś się rozpisałyscie... :)

Też mam aplikacje Sprout, ale na androidzie nie mam możliwości słuchania i obracania bobasa. Sama apka OK, ale posciagam sobie jeszcze te wasze, może będą fajniejsze :)

Wczoraj też zamówiłam ten termoforek z Bebiko, ciekawe jak to działa, bo piszą że zawiera pestki z wiśni... Poza tym zamówiłam w zeszłym tygodniu taka zabawkę sensoryczna która pełni też funkcje termofora w razie potrzeby. Nazywa się superzabawka MrB. Adrenalina, ta szmatka to z Bebilonu? ;)

Do przytulania milsze od flaneli są pieluszki bambusowe/muslinowe. Niestety cena wyższa, ale wg mnie warto, bo są na prawdę mega milutkie w dotyku, szczególnie dla takiej delikatnej dziecięcej skóry.

adrenalina, Sylwia91 lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ