Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Saori poduszka jest z super mami
https://supermami.pl/poduszki-ciazowe/poduszka-ciazowa-bawelniana-typu-c-98.html#/126-wzor-105
Dziewczyny, zapisałąm się dziś na bezpłatne warsztaty "bezpieczny maluch". U mnie będą w marcu.
Zerknijcie czy są w Waszej okolicy bo może warto skorzystać
http://www.bezpiecznymaluch.pl/warsztaty -
A ja się pochwalę pierwszym dzieciowym zakupem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b9a11bd1c2.jpg
Znalazłam super okazję na olx, jeszcze na gwarancji i ten model co chciałam. Powiedziałam mężowi pewna, że powie że za wcześnie i na pewno coś się znajdzie a tu słyszę "to szybko rezerwuj, ja zrobię przelew" no i jest!
Jolka, jeśli już to byłam, bo od dwóch dni się zbieram na siłownie i nie mogę tam dotrzeć -
nick nieaktualnyjolka15 wrote:Saori właśnie rozpoczęłam 10 tydzień (9t1d) pók co czas leci mi bardzo szybko...
Ja póki co stosuję tylko oliwkę johnsons baby, jak oglądałam w rossmanie olejki, kremy, masła dla kobiet w ciąży większość była do stosowania od 3 msc więc postawiłam na zwykłą oliwkę do tego czasu
Pat jesteś tytanem sportu w takim razie zatem zakładam że mój lajtowy basenik póki wszystko jest ok jest nawet wskazany żeby się poruszać
Ja slyszalam o tym oleju kokosowym. Podobno jest niesamowity. Zobaczymy:)
Ja juz mam pierwsze rozstepy na piersi, bo tak rosną ze szok!
A ja sie zaczynam denerwowac przed wizyta... A gdzie jutro do 19 aaaa:/
Monako mega poduszka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 14:08
-
Znalazłam Cię Monako...
Cześć Gratuluję maluszków w brzuszkach.
Oglądałam ostatnio tv i na TLC jest seria o ciążach mnogich, jakbyscie byly zainteresowane to pn o 20:30 "ciąża do potegi".
Przyszła mama bliźniaków lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć agula!
Fajnie, że się odezwałaś i mam nadzieję, że będziesz do nas zaglądać
A czy dobrze pamiętam, że na jutro szykują się wizyty? Trzymam kciuki dziewczyny i chwalcie się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 21:35
agula1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
W poniedzialek mialam wizyte u lekarza w szpitalu na NFZ i dostalam zwolnienie na miesiac. Bylam w szoku..nawet sie nie prosilam o zwolnienie a jak powiedzialam ze strasznie dlugo to dr powiedziala ze nie wyobraza sobie zebym do 20tc wrocila do pracy..przy ciazy mnogiej i przy krwiaku-nie ma takiej opcji.
Takze w pracy w szoku i maja burdel a ja odpoczywam.
W przyszlym tyg prenatalne..tylko nie pamietam czy 15 czy 16;)
Mam nadzieje ze z dziećmi wszystko ok a krwiak sie zmniejszyl duzo;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
Bizona korzystaj z wolnego i leniuchuj ile się da
Przyszła mama trzymam kciuki!
Zrób sobie listę pytań, bo z wrażenia zawsze się o czymś zapomina i postaraj się nie denerwować. Wiem, łatwo powiedzieć, ja też zawsze mam stresa przed wizytą, mimo że bardzo na nie czekam. A ja nie miałam żadnych przykreych doświadczeń, więć wyobrażam sobie, że Tobie musi być znacznie trudniej. -
Ja sie nie stresuje..ja wrecz nie moge sie doczekac i dzien wczesniej klade sie szybko spac, zeby bylo mniej czasu do wizyty;)
Ja mam tak, ze miedzy wizytami bardziej sie stresuje czy wszystko ok. Najchetniej to bym codziennie sobie usg robila;)Pat85, Przyszła mama bliźniaków lubią tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:Ja sie nie stresuje..ja wrecz nie moge sie doczekac i dzien wczesniej klade sie szybko spac, zeby bylo mniej czasu do wizyty;)
Ja mam tak, ze miedzy wizytami bardziej sie stresuje czy wszystko ok. Najchetniej to bym codziennie sobie usg robila;)
To jest super podejście! Będę brać z Ciebie przykładbizona lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja już po usg prenatalnym i wszystko ok z maluszkami, chociaż lekarz coś wspomniał że tętna mogłyby być trochę wyższe, ale mam spać spokojnie.
Krew oddana na test podwójny i wizyta z wynikami u genetyka za tydzień w piątek
Co do stresu przed wizytami to niestety ale ja też do spokojnych nie należę i zanim wejdę do gabinetu to serce kilka razy podchodzi mi do gardła bo już bym chciała wiedzieć co u maluszków.
Ja jestem na zwolnieniu właśnie ze względu na ciążę bliźniaczą i przygodę z krwawieniem więc sama też wolę zostać w domu i jednak odpoczywać.
-
Mamusie wpadam się tylko przywitać ze stanu Zombi ciąg dalszy .... początek ciąży zapowiadał się ok a od 9 tygodnia się zaczęło nie śpię w nocy, odsypiam w dzień, jem na siłe, mdłości potęga, zgaga i migrena level hard - od 5 dni leżę w łóżku i ledwo żyję ((( żyję nadzieją, że w II trymestrze się to skończy ..... ściskam Was ciepło i życzę Wam zdrówka i ile mogę to Was podczytuje :**
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
nick nieaktualny
-
Kredowa to nie zazdroszczę! oby szybko przeszło i II trymestr był łaskawszy. Widziałam w apcece jakieś środki na mdłości dla ciężarówek jak brałam witaminy, może spróbuj, zawsze to jakaś ulga. I podobno imbir też dobrze robi. Życzę zdrówka i tzrymaj się
Agula, fajnie, że wyniki są dobre Ja na prenatalnych byłam w szoku jak maluchy są niezależne ode mnie - biegłam spóźniona, zła na męża i czułąm, że serce bije mi z wrażenia dwa razy szybciej, a te sobie w najlepsze spały jak lekarz przyłożył głowicę do usg małe leniuchyagula1983, Przyszła mama bliźniaków lubią tę wiadomość
-
Pat właśnie Ja byłam w szoku bo miałam mega stresa i czułam że serce mi wali jak oszalałe przed wejściem do gabinetu a na usg jeden maluszek brykał tak że lekarz miał problem żeby go złapać a drugi obrócił się plecami i spał w najlepsze, nie reagował nawet na wstrząsy głowicą - bo lekarz robił prowokacje, ale ten sobie z tego nic nie robił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 17:13
Pat85, Przyszła mama bliźniaków lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny