Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg zdałam się na lekarzy . Tu jest jeden z najlepszych zespołów neonatologów w kraju - wierze ze gdyby była potrzeba przełożenia szczepienia to by mnie o tym poinformowano . Adaś jest diagnozowany bardzo szczegółowo , dlatego tez dopiero dziś Szcsepilismy w szóstej dobie .
-
Czarnulko, ale wspaniali są Twoi chłopcy! Tak cudnie sobie leżakują, łezki mam w oczach ze wzruszenia, że jesteś już MAMĄ! Trzymam za Was kciuki! Musi być dobrze, innej opcji nie ma! Jestem z Wami myślami caly czas!
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Córcia ur. w 2011r. i dwa Aniołki [*] -
Czarnulka przystojniaki się robią z tych Twoich chłopaków i na pewno z dnia na dzień będą coraz silniejsi. Chwal się kochana ich postępami
Meg to masz wesoło zazdroszczę cierpliwości
u mnie ostatnio dzikie krzyki, bo chłopaki dostają zastrzyki z erytropoetyny i muszą miec zwiększoną ilość żelaza, co daje niestety zaparcia. Brzuchy bolą, chłpcy krzyczą na mnie, a mi się kończy cierpliwość. Wczoraj rzuciłam w Julka smoczkiem i poszłam do drugiego pokoju też sobie popłakać -
Pat, niedobre chłopaki, krzyczą na mamę? A poważnie, to nas wszystkie czekają takie dni Czasem dobrze sobie popłakać.
Dziś na ktg dali mi tę dodatkową czujkę od skurczów, ale żadne się nie zapisały.
Co u Was, dziewczyny?Witajcie córeczki! 5.10.2018 -
nick nieaktualny
-
Sun
to dobrze,ze skurczy jeszcze nie ma☺U mnie się piszą ale takie nie porodowe. Dzisiaj zaczynam 3 dzień bez kroplowki,więc może się wyciszyly i jeszcze trochę wytrzymam☺
Zaczęłam wczoraj 35 tc i jeszcze jestem w TROJPAKU ☺
BeBeBe a jak u Ciebie?trzymasz się jeszcze dzielnie?mam nadzieję,ze tak☺
Emcia dzieciaczki ładnie ważą ☺super wiadomość.
Triss wychodzicie dzisiaj do domciu☺?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 07:56
Midwife1991, Angela*, triss, Sun2017 lubią tę wiadomość
-
Gabi, Sun pięknie się trzymacie w trójpaku
Emcia jak lekarz mówi, że fajne rosną to chyba ok. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak dzieci powinny przybierać na wadze.
Pat jestem przekonana, ze nie raz i nie jedna z nas będzie płakać razem z dziećmi
Moje dziś spokojne albo jeszcze śpią.
Angela jak tam forma? Jakieś zakupy poczyniłaś czy jesteś twarda?
Na jakiś wózek się już zdecydowałaś?gabi 7, Sun2017 lubią tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Hej
Emcia piękna waga dzieciaczków.
Gabi super wieści . Już pewnie jesteś spokojniejsza
WysLismy do domku już wczoraj wieczorem. pierwsza noc w domu za nami .
Jak przyjechaliśmy to popłakałam się ze wzrusZenia . Mój mąż tak wszystko pięknie przygotował na nasze powitanie .
Jestem zakochana do granic możliwości . Najchętniej nosiłabym ii przutulalabym na zmianę jedno i drugie.
DZis maluchy kończą tydzień .didi31, gabi 7, AllishiiA, Meg85, BeBeBe, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tris wielkie gratulacje!!
A my dzisiaj mamy miesiac we wtorek Wiktor wazyl 2800, a Adam 2650 (tyle co moj straszy syn jak sie urodzil) wczesniej ogarnianie ich zajmowalo godzine, poltora. Jedza po 60/70 ml co 2/3 godziny i juz ogarniam ich obu w 40 minut, jedza szybciej, ale nadal dlugo chciala bym zejsc do 30minut piersia nie karmimy bo nie ma na to sily, a wygladalo to tak karmilam pierwszego z piersi pol godziny pozniej z butli pol godziny, drugi tak samo, a ze jadly co dwie godziny to zaczynalam od nowa bez przerwy wiec to nie mialo najmniejszego sensu... przynajmniej mam czas zeby sie na chwile polozyc;) ale bardzo sie ciesze, ze sa juz ze mna za kilka dni mamy termin porodu, a oni juz z nami jestem bardzo szczesliwa
Trzymam za was kciuki, zebyscie byli jak najdluzej w trojpakach
Czarnulka wspaniali ci twoi chlopacy
Pozdrawiamgabi 7, triss, BeBeBe lubią tę wiadomość
-
Allishia widze,że mój Syncio będzie mniej więcej w wieku Twojego jak się urodzą moje Maleństwa, powiedz jak reaguje na chłopaków? Pomaga Ci troche? chodzi do przedszkola, czy masz całą trójkę w domu? Ja się boje troche zazdrości, jednak to spora różnica, niby dużo rozumie ale ciągle to dziecko więc będzie też wymagał naszej uwagi, nie chce żeby poczuł się jakoś odtrącony czy coś.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Pat85 jak dobrze że napisałaś o tym smoczku bo myslałam że tylko ja miewam kryzysy!
Wczoraj mielismy koszmarną noc, dziewczyki jedzą tak duzo że w szoku jestem. Boję im sie dawać za dużo mleka ale jak nie dojedzą to płacza i jest dramat. Ja wczoraj leżałam obok nich, one płakały i ja też płakałam...w dodatku mam bóle kręgosłupa które mi w tym nie pomagają. I jeszcze rozejscie mięśni brzucha...
Pat a Twoi chłopcy z jakiego powodu biorą żelazo?
Ja swoim dziewczynkom nie podaję, robiłam im kilka dni temu morfologie i wyniki bardzo ładne więc zastanawiam się czy żelazo to standard czy podaje się ze wzgl. na niedobór??
Meg co do wypisywania sie z przychodni- nie musisz tego robić korzystając z prywatnej opiekiMeg85 lubi tę wiadomość
-
Monako z żelazem jest na prawdę różnie, nasz neonatolog powiedział że do roku czasu nie zaleca podawania bo krew właśnie po ok roku jest "nowa" nawet przy niedoborach zaznaczył że jedynie przy większym niedobrze bo tak to nie ma sensu, za to nasz pediatra zleciał nam żelazo jak miały Pszczoły w dolnej granicy, podałam im raz ale były problemy z brzuszkiem i więcej nie podałam bo wyniki nie były złe jedynie Zuzi bo antybiotyku podawałam bo miała infekcje pęcherza a bakterie żywią się żelazem, musiałam poczekać na koniec antybiotykoterapi żeby nie karmić bakterii i dopiero włączyć żelazo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 14:46