rocznik 88 w pierwszej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowergirl pewnie już urodzilasm, jak się czujesz?
Alimak super, ze będzie synek ❤
A to nasz Michaś ❤ przyszedł na świat 04.04 o godz 3:20, 3340g i 54cm przez poród sn, po wielu godzinach bóli krzyżowych, ale jakoś daliśmy radę Jesteśmy absolutnie zakochani w naszym Misiaczku ❤❤❤ choć obecnie walczymy z przystawianiem do piersi, bo moje sutki są płaskie i Michaś nie chce ich chwytac, przez co ciągle wisze na laktatorze i wyparzam butle... Ale mamy już kapturki do karmienia i próbujemy z nimi, robimy małe postępy, choć zaliczyłam już kryzys i jak podawałam mu butle to on jadl, a ja płakałam, ze nie umiem nakarmić własnego synka...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39720d964f60.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50ec691c0126.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 07:40
-
Dziękuję Alimak już jest trochę lepiej z karmieniem, wiem, że najwazniejsze, że dostaje moje mleko, ale to odciaganie i wyparzanie jest bardzo męczące zwłaszcza w nocy, bo za nim nakarmie Misia, odciagne kolejną porcje i ogarnie wszystko to zostaje mi godzina czasami pół na sen przed kolejnym karmieniem ale liczę, że oboje z Michałkiem nauczymy się tego przystawieniu do piersi, obecnie mały łapie pierś w kapturkami i pięknie ssie, ale tylko kilka minut, a później się denerwuje i krzyczy i kończymy butlą.
A co u was słychać, jak się czujecie? -
Miś Kolorowy gratulacje ! Piękny synek. Współczuję tych początków, problemów z karmieniem itp. Jak sobie o tym pomyśle to aż mam ciarki. Potem jest znacznie łatwiej pochwalę się że Jula już staje przy meblach, mówi mama i tata. Jest mega kumata dziewczynka. Aż mi serce rośnie jak na nią patrzę
misKolorowy lubi tę wiadomość
-
hej ja urodzilam rowno 2 miesiace temu synus chowa sie cudownie, ale musze zapytac o rade, bo wciaz mecza mnie zaparcia ;/ mialam nadzieje ze odpuszcza po urodzeniu malego. biore dicopeg 10g i wtedy odpuszcza, no ale gdy tylko zjem np. makaron czy ziemniaki brzuch mi znowu rosnie... myslicie ze to minie? zastanawiam sie czy nie isc do lekarzaKama28
-
nick nieaktualny
-
Pani moł gratulacje, jesteś już na półmetku, więc spokojnej ciąży:)
Dziewczyny odezwijcie się, co u was słychać? -
Hej ! Właśnie zauważyłam Wasz wątek tez jestem z 1988 co prawda córka kuźnie dawna na świecie bo ma już 14 miesięcy...ale postanowiłam napisać może będę mogła odpowiedzieć na jakieś pytanie
Pozdrawiamy!Aska88 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hehe No pewnie ! Dziewczyny góra !! ale faktycznie dużo dziewczynek
Co do pytań - walcie śmiało ! Chętnie odpowiem ale ze mnie żaden ekspert i wymądrzać się nie chce - jedynie odpowiem z własnego doświadczenia
Ah !! Jedyne co mogę Wam na starcie już podpowiedzieć - umówcie się na malenstwome od samego początku na wizytę u fizjoterapeuty taka jedna instruktażowa ja nie zrobiłam tego i zauluje - z drugim napewno pójdę jak najszybciej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No to też się przywitam W styczniu ma się urodzić moja dziewczynka. To jest moja trzecia ciąża, ale dopiero pierwsza, która ma realne szanse na szczęśliwe zakończenie. Jak czasami widzę z których roczników są tutaj dziewczyny, to czuję się staro Moim planem było urodzenia pierwszego dziecka przed 30 i powinno się udać