X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne rocznik 88 w pierwszej ciąży
Odpowiedz

rocznik 88 w pierwszej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm no jest takie ryzyko niestety.
    Ale nam na szkołę rodzinie mówili że jak się bardzo ktoś górze na konkretny szpital to gdy będą chcieli Cię odesłać trzeba poprosić o dokument od nich że nie chcą przyjąć- a takiego dokumentu nie będą chcieli dać więc zrezygnują z odesłania. Ale to trzeba się liczyć że może faktycznie nie być miejsca...
    Na Polną też nie chciałam i bronilabyk się rękoma i nogami przed Polną:)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • anitka710 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    daria ja pewnie za miesiąc będę miała pytania :P a dziewczyny już widzę też niedlugo :) I same córy, chyba, że u Anitki szykuje się chłop? :)
    He he :-) też dziewczynka :-)

MalaHD lubi tę wiadomość

Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
  • anitka710 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z okolic Piły ale chce rodzic w Więcborku, że względu na to, że tam pracuje moja ciocia jako anestezjolog i tam miałam robiony zabieg po poronieniu :-)

Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
  • Karola1988 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że wątek odżył. Bardzo się cieszę i gratuluję wszystkim nowym mamusiom :-) mój smyk już niedługo kończy 1,5 roku. Sama nie wiem kiedy to minęło. Życzę Wam nudnych i bezproblemowych ciąż :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 21:18

65vqxzdvrtfyk8q0.png
    dqpri09kyaedckhg.png
    3jgx3e3kp7hq37ho.png
‹‹ 137 138 139 140 141
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ