X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne rocznik 88 w pierwszej ciąży
Odpowiedz

rocznik 88 w pierwszej ciąży

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm no jest takie ryzyko niestety.
    Ale nam na szkołę rodzinie mówili że jak się bardzo ktoś górze na konkretny szpital to gdy będą chcieli Cię odesłać trzeba poprosić o dokument od nich że nie chcą przyjąć- a takiego dokumentu nie będą chcieli dać więc zrezygnują z odesłania. Ale to trzeba się liczyć że może faktycznie nie być miejsca...
    Na Polną też nie chciałam i bronilabyk się rękoma i nogami przed Polną:)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • anitka710 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    daria ja pewnie za miesiąc będę miała pytania :P a dziewczyny już widzę też niedlugo :) I same córy, chyba, że u Anitki szykuje się chłop? :)
    He he :-) też dziewczynka :-)

MalaHD lubi tę wiadomość

Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
  • anitka710 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z okolic Piły ale chce rodzic w Więcborku, że względu na to, że tam pracuje moja ciocia jako anestezjolog i tam miałam robiony zabieg po poronieniu :-)

Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
  • Karola1988 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że wątek odżył. Bardzo się cieszę i gratuluję wszystkim nowym mamusiom :-) mój smyk już niedługo kończy 1,5 roku. Sama nie wiem kiedy to minęło. Życzę Wam nudnych i bezproblemowych ciąż :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 21:18

65vqxzdvrtfyk8q0.png
    dqpri09kyaedckhg.png
    3jgx3e3kp7hq37ho.png
‹‹ 137 138 139 140 141
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ