rocznik 88 w pierwszej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola1988 wrote:Witaj noelka! Widzę, że w porównaniu do nas to już mocno zaawansowana jesteś A jak tam Ci minęło te 20 tygodni :>
-
Hej, fajnie, ze juz masz za soba pewien etap, teraz kolejne, pasjonujace etapy pierwsze slowa, kroczki, sukcesy w szkole itd...
Ja dzisiaj tak srednio sie czuje, mdlosci tak sporadycznie, mam gloda ciagle. Kawy pilabym litrami, bo w nocy spac nie moge, w dzien niby energie mam ale taka zmeczona jest. Kawa nie ratuje.. chce sie zdrzemnac i nie moge zasnac. Wieczorami zimno mi, a buzia rozpalona jak na goraczke, rano lamie w kosciach. Najgorzej jest jak w dzien leniuchuje, to rano plecy bola, a jak caly dzien aktywna jestem to luzik...
A Wy jak brzuchatki sie czujecie ?
Pozrawiam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:07
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Witam się i ja rocznik 88:)
Starania ponad rok ale mamy efekt
Pierwszy trymestr to wieczne mdłości i wymioty. Niestety widocznie należę do tych nadwrazliwych...
Teraz sporadycznie się zdarzają ale do przeżycia.
Więcej energii, której nie mogę spożytkować bo wiecznie przeziebiona chodzehttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Hej dziewczyny, zauwazylam ze dzisiaj mam delikatne plamienia, a nic takiego nie robilam, nawet w pracy mam wolne, bo dzwigam...za dwa dni lekarz, troche sie martwie, ale plamieniom nie towarzyszy bol brzucha... okresu nie mam 2 tydzien od terminu spodziewanej miesiaczki...
Mam nadzieje ze to normalne... moj lekarz na urlopie jest...22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
CzarnaKawa wrote:Hej, fajnie, ze juz masz za soba pewien etap, teraz kolejne, pasjonujace etapy pierwsze slowa, kroczki, sukcesy w szkole itd...
Ja dzisiaj tak srednio sie czuje, mdlosci tak sporadycznie, mam gloda ciagle. Kawy pilabym litrami, bo w nocy spac nie moge, w dzien niby energie mam ale taka zmeczona jest. Kawa nie ratuje.. chce sie zdrzemnac i nie moge zasnac. Wieczorami zimno mi, a buzia rozpalona jak na goraczke, rano lamie w kosciach. Najgorzej jest jak w dzien leniuchuje, to rano plecy bola, a jak caly dzien aktywna jestem to luzik...
A Wy jak brzuchatki sie czujecie ?
Pozrawiam :*
Ja narazie czuję się bardzo dobrze. Ale myślę że to najgorsze przede mną (mdłości i wymioty) W poprzedniej ciąży pojawiły się na początku 7 tygodnia. a teraz dopiero 5 tygodni;) i praktycznie żadnych objawów ciąży. Dziewczyny a jaką wielkość miał wasz pęcherzyk ciążowy ta na początku ciąży? -
Witam nowe dziewczyny! Ja czuję się całkiem dobrze, pomijając przeziębienie ale ratuję się domowymi sposobami. Kawa, kiedy sobie suwaczek sprawisz? czekasz do wizyty :>
ona2012, nie wiem czy prawidłowo odczytuję wyniki mojego usg ale 1,12 cm miałam w 5 tygodniu i 5 dniu. Kolejne badanie mam za 2 tygodnie, już nie mogę się doczekać co tam ciekawego zobaczę. A jutro idę zrobić badania krwi.