#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej 🙃 dopóki dzidziuś rośnie nie masz czym się martwić 😊 fakt jestem grubsza osoba ale od początku ciąży przytyłam tylko 2 kg 😁Anek86 wrote:Hejka

Dziś 29 tydzień i 2 dzień
Ja dziś z ciekawości stanęłam na wadze i od zajścia w ciążę przytyłam 4 kg a mam 150 cm wzrostu trochę się martwię czy to nie za mało ale ja w ogóle w ciąży nie mam dużego łaknienia jem tak 3-4 posiłków dziennie i do tego zmuszam się do wypicia tych 2 litrów płynów głównie sok Kubuś z malinami i herbata roibos
A jak wychodziłam w zeszły czwartek ze szpitala to był 28+0 to moja Hania ważyła 1300
Ps. Moja córka w 27+5 według usg ważyła 1310g 🙃 urodziła się 3600 😉 -
Giosiek u mnie pierwsze dziecko więc nie miałam nic, łóżeczko, materac, wózek, fotelik, wanienka, pieluszki tetrowe, ubranka, kocyki, otulacz, rożek, prześcieradła, koszule do karmienia, wyprawka apteczna podkłady podpaski no zbiera się tego.
Ja nie miałam mierzonej miednicy 😱♀️'89 ♂️'87
starania od 06.2023
AMH 1.0 🙄 drożność ✅ cykle stymulowane ❌ stan zapalny endometrium 💊 mini polipy ✂️ KIR&kariotyp✅
7.05 IUI ❌
13.06 kwalifikacja in vitro ✅
16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
18.08 12+4 USG prenatalne prawidłowe, NT 1,7 🥳 CRL 6,8cm, pappa wszystkie ryzyka niskie 🍀
Cukrzyca ciążowa 🤷🍭
9.10 20+0 połówkowe wszystko w porządku 🩵 333g
3.11 23+4 620g 🌶️
TP 23/27.02.2026

-
Co do mierzenia miednicy to pamiętam że w ciąży z córką miałam mierzoną pod koniec ciąży 🙂Ola8999 wrote:Giosiek u mnie pierwsze dziecko więc nie miałam nic, łóżeczko, materac, wózek, fotelik, wanienka, pieluszki tetrowe, ubranka, kocyki, otulacz, rożek, prześcieradła, koszule do karmienia, wyprawka apteczna podkłady podpaski no zbiera się tego.
Ja nie miałam mierzonej miednicy 😱
Teraz jest czas kiedy ona zaczyna się najbardziej "rozchylac" z tego co się oriatuje 🙃 niedługo będziemy chodzić jak kaczki 😂
Ola8999 lubi tę wiadomość
-
Ja od początku ciąży 10 kg zaraz wskoczy. 😁 Ale szczerze mówiąc nie widac tego az tak bardzo po mnie 😊albo mi się wydaję 🤣 a byłam szczupła jak zaczynałam ciążę - 52kg. A z jedzeniem u mnie roznie jest czasami mało zjem ale pozniej za to za dużo się napcham... ale teraz zaczelam jesc wartościowe posiłki bo wpadłam w zajadanie się chipsami i słodyczami swojego czasu.. ale jestem z siebie dumna bo jakos do MacDonalda mnie mocno nie ciagnie..
-