#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Bergamotka94 wrote:Jejku, czy tylko ja się na nic nie szczepiłam? 🙈🙈🙈
Ja też nie szczepię sięTrombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia, przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycyklina+Metronidazol), adenomioza
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
12+5 prenatalne i NIPT prawidłowe, CRL 6,9 cm 🐥
19+6 połówkowe prawidłowe 342 g💕
27+0 1180 g 🐻
29+5 1735 g 🐷, wielowodzie

-
Natalia13245 wrote:U nas jak zawsze po wizycie bez ładnego zdjęcia 🫣
Maluszek odwrócił się pupcią do nas 🫣
Wstępnie cesarkę mam umówiona na 2.02 ale jeśli będzie dobrze przybierał to się na końcówkę stycznia mamy umówić
Narazie mamy 1600gram
i wszystko jest w najlepszym porządku. Jutro będę się szczepić na krztusiec a za 2-3 tygodnie na rsv ale mam receptę ważna do 27.12 i muszę zapytać jutro co teraz zrobić
następna wizytę mam 27.12 
Który masz tydzień ? Widzę że termin porodu mam 3 tyg po Tobie, a moje dziecko już waży 1735 g 😱Trombofilia
Rozjechane cytokiny
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
02/04 histeroskopia, przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycyklina+Metronidazol), adenomioza
09/06 (S) V FET ❄️
17 dpt bhcg 5633
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
27+0 1180 g 🐻

-
Co do kapturków ja kupiłam z Medela, w pierwszej ciąży niestety nie udało mi się karmić przez płaskie sutki, więc teraz się zaopatrzyłam w te nakładki i może one pomogą, a jak nie to będę odciągać laktatorem i dawać butelkę.Trombofilia
Rozjechane cytokiny
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
09/06 (S) V FET ❄️
17 dpt bhcg 5633
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
27+0 1180 g 🐻

-
Zaczęłyście pisać o wyprawce, to poczyniłam pierwsze zakupy 😂 Tego wszystkiego na rynku jest tyle, że weź człowieku bądź mądry i wybierz dobrze 🫣 Dzisiaj też skorzystałam z promocji w rossmanie i kupiłam pampersy z Huggies, bo promka na 12 zł. Planowałam kupić nakładki, tak w razie w, aczkolwiek moja położna mówi, że damy radę bez.
Też zamierzam już się spakować po świętach. Może uda się spakować w walizkę, ewentualnie jakąś torbę dodatkowo. Do nas do szpitala nie muszę brać ciuszków, kocyków itp. dla Maluszka, głównie tylko dla mnie rzeczy. Poza tym do szpitala mamy 10 minut autem, to zawsze ktoś coś może podrzucić. Prać i organizować też już zacznę po świętach.
A jak Wasze samopoczucie? Ostatnio opadam z sił 😞 Tyle też, że non stop coś robiłam. Teraz organizm sam się domaga odpoczynku. O tyle dobrego, że kończymy już przemeblowanie. Czekam na szafę i można robić już porządki. -
jo_ana wrote:Który masz tydzień ? Widzę że termin porodu mam 3 tyg po Tobie, a moje dziecko już waży 1735 g 😱
Dzisiaj mam dokładnie 31+0
👱93
🧑🦱94
09.24 5tc 💔
01.25 8tc 💔
Mutacja MTHFR C677T hetero
Mutacja MTHFR A1298C hetero
Kariotypy u obydwojga ✅
11.06⏸️🙏 zostań z nami 🥰
12.06-beta1256.3
14.06-beta 2405.4
20.06 wizyta- pierwsze spotkanie ❤️dziadzio w macicy ❤️ ciąża rozwija się dobrze
05.07-mamy ❤️ całe 1.38 cm człowieka ❤️
20.07-3.44cm perełki ❤️
02.08 5.6cm ❤️
11.08-prenatalne 7.5 cm ❤️ niskie ryzyka 🥰
20.08- 9cm chłopczyk 🩵
26 08-01.09 szpital (krwawienie )z Krzysiem wszystko dobrze ❤️
7.09 - chłopczyk 188g❤️
21.09- 244g ❤️
3.10 - połówkowe 344g wszystko bardzo dobrze ❤️
18.10-532g monitorujemy prawą nerkę maluszka
09.11 860 gram 🩵
30.11 1360gram misia ❤️nerki czyste ❤️
14.12 1600gram słoneczka ❤️
27.12 wizyta
2.02 planowane CC
Luteina 2×2❌ od 29.09 luteina 2×2
Duphaston 3×1❌. Powrót od 26.08❌
Heparyna 1×1
Acard 1×1
Accofil 0.5 co 3 dni❌
Magnez 3×1❌od 14.12 3×2 -
U mnie w pierwszej ciąży to odciąganie laktatorem i dawanie z butelki działało aby miesiąc bo pokarm zaczął zanikać, w moim przypadku natury nie dało się oszukać i jednak ssanie dziecka rożni się od mechanicznego ściągania i po miesiącu było po zawodach 😐jo_ana wrote:Co do kapturków ja kupiłam z Medela, w pierwszej ciąży niestety nie udało mi się karmić przez płaskie sutki, więc teraz się zaopatrzyłam w te nakładki i może one pomogą, a jak nie to będę odciągać laktatorem i dawać butelkę.
-
Ja mam do trzech szpitali, w których jest porodówka 5 min samochodem 😅mmonika_ wrote:Zaczęłyście pisać o wyprawce, to poczyniłam pierwsze zakupy 😂 Tego wszystkiego na rynku jest tyle, że weź człowieku bądź mądry i wybierz dobrze 🫣 Dzisiaj też skorzystałam z promocji w rossmanie i kupiłam pampersy z Huggies, bo promka na 12 zł. Planowałam kupić nakładki, tak w razie w, aczkolwiek moja położna mówi, że damy radę bez.
Też zamierzam już się spakować po świętach. Może uda się spakować w walizkę, ewentualnie jakąś torbę dodatkowo. Do nas do szpitala nie muszę brać ciuszków, kocyków itp. dla Maluszka, głównie tylko dla mnie rzeczy. Poza tym do szpitala mamy 10 minut autem, to zawsze ktoś coś może podrzucić. Prać i organizować też już zacznę po świętach.
A jak Wasze samopoczucie? Ostatnio opadam z sił 😞 Tyle też, że non stop coś robiłam. Teraz organizm sam się domaga odpoczynku. O tyle dobrego, że kończymy już przemeblowanie. Czekam na szafę i można robić już porządki.
Ubranka planuje wziąć swoje, z 3 jakieś pajacyki ewentualnie poratuje się ich, ale jak rodziłam córkę to te ich ubranka hmmm były bardzooo zużyte 😵💫
Promocja na pampersy była super i mam 5 opakowań bo coś tam powiedziałam o promocji i każdy kupił jak był przy okazji 😁
Samopoczucie jak to w ciąży, czasem ciężko, czasem boli krzyż, wogole się nie wysypiam 😐 sikam w nocy non stop I wciąż 😱
Właśnie zaczynam swój wieczorny rytuał, codziennie wieczorem herbatka, activia w butelce malina-kiwi i kilka mandatynek 🤤🧡 -
assialbnn wrote:U mnie w pierwszej ciąży to odciąganie laktatorem i dawanie z butelki działało aby miesiąc bo pokarm zaczął zanikać, w moim przypadku natury nie dało się oszukać i jednak ssanie dziecka rożni się od mechanicznego ściągania i po miesiącu było po zawodach 😐
Ja miałam taki nawał, że mi leciało ciurkiem z piersi, a córka nie potrafiła ssać. Nie nastawiam się na nic, wypróbuję wszystkie możliwe dostępne opcje, nie mam parcia na karmienie swoim mlekiem, jak się nie uda to trudno, ale spróbować spróbuję, jestem na grupie na fb kpi, dużo o tym czytam i się przygotowuje do tematu.Trombofilia
Rozjechane cytokiny
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
09/06 (S) V FET ❄️
17 dpt bhcg 5633
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
27+0 1180 g 🐻

-
Ja planuję zabrać małą walizkę na oddział poporodowy na moje rzeczy i rzeczy malutkiej +torba z rzeczami do porodu. Tak też doradzała nam położna na szkole rodzenia. Ja już wszystko mam poprane i poprasowane, lubię mieć wcześniej wszystko gotowe 🙈 Jedynie wózek i fotelik musimy odebrać początkiem stycznia. I nie kupowałam na razie laktatora, kapturków, monitora oddechu.
A co do samopoczucia ja w nocy budzę się koło 2 i już nie mogę zasnąć, mojej małej też się przestawiło bo budzi się razem ze mną i tak szaleje do rana 😀I dodatkowo dzisiaj pierwszy raz miałam takie kłucie w lewej pachwinie.. na szczęście przeszło. W środę mam wizytę u swojego ginekologa i jestem ciekawa czy moje łożysko się podniosło.Amh: 0,7
Niedoczynność tarczycy
Trombofilia
Kariotypy:✔️
Drożność jajowodów: ✔️
Starania od 2022 roku.
💔01.2024 Ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
1️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉11.24 Punkcja. Pobranych 10 komórek, 6 zapłodnionych, 2 zarodki.
11.24 Transfer ❌️
12.24 FET ✅️
💔01.25 8tc puste jajo..
2️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉17.03 Punkcja. Pobranych 8 komórek,5
zapłodnionych, 4 zarodki.
❄️❄️❄️ 3 zdrowe zarodki
28.05 FET
7dpt 30 🥰
16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
23dpt serduszko 🩷

-
Ja na pierwszy poród mialam małą walizkę i tą taką kosmetyczkę nakładaną na górę teraz biorę średnią walizkę po prostu i wszystko pakuję w woreczki strunowe z ikei
Nickki lubi tę wiadomość
♀️ 36 lat
♂️ 39 lat
✅️ 2019 -> 2 x IUI ❌️
✅️ 2020 -> laparo+ histero
✅️ 2020 -> ⏸️
✅️ 2021 -> 3750g i 56 cm szczęścia♀️
✅️ 2025 -> ⏸️ -
Też chciałabym spróbować i chciałabym aby się udało, z córką nie czułam się spełniona jeśli chodzi o karmienie piersią, czegoś mi brakowało 🥺 Nie chce karmić długo bo im dluzej tym trudniej będzie ciężko się "rozstać" ale chociaż z pół roku chciałabym .jo_ana wrote:Ja miałam taki nawał, że mi leciało ciurkiem z piersi, a córka nie potrafiła ssać. Nie nastawiam się na nic, wypróbuję wszystkie możliwe dostępne opcje, nie mam parcia na karmienie swoim mlekiem, jak się nie uda to trudno, ale spróbować spróbuję, jestem na grupie na fb kpi, dużo o tym czytam i się przygotowuje do tematu.
-
Jakie rzeczy do porodu planujesz spakować?Nickki wrote:Ja planuję zabrać małą walizkę na oddział poporodowy na moje rzeczy i rzeczy malutkiej +torba z rzeczami do porodu. Tak też doradzała nam położna na szkole rodzenia. Ja już wszystko mam poprane i poprasowane, lubię mieć wcześniej wszystko gotowe 🙈 Jedynie wózek i fotelik musimy odebrać początkiem stycznia. I nie kupowałam na razie laktatora, kapturków, monitora oddechu.
A co do samopoczucia ja w nocy budzę się koło 2 i już nie mogę zasnąć, mojej małej też się przestawiło bo budzi się razem ze mną i tak szaleje do rana 😀I dodatkowo dzisiaj pierwszy raz miałam takie kłucie w lewej pachwinie.. na szczęście przeszło. W środę mam wizytę u swojego ginekologa i jestem ciekawa czy moje łożysko się podniosło. -
Na stronie szpitala w którym chce rodzić jest taka lista:assialbnn wrote:Jakie rzeczy do porodu planujesz spakować?
• koszula nocna lub dłuższy t-shirt, odpowiednia do karmienia piersią
• ręcznik do kąpieli
• szlafrok
• klapki pod prysznic
• podpaski poporodowe (proponowane bella mama)
• podkłady na łóżko (proponowane seni 90cmx60cm)
• woda niegazowana z dzióbkiem
• w przypadku cięcia cesarskiego pończochy uciskowe profilaktyczne lub dwa bandaże elastyczne
Do porodu dla dziecka:
• 1 pampers
• 2 pieluchy tetrowe
• ręcznik dziecięcy
Dodatkowo wezmę jeszcze jakieś przekąski, gumkę do włosów,ciepłe skarpetki. Położna jeszcze wspominała o olejku do masażu do porodu naturalnego.Amh: 0,7
Niedoczynność tarczycy
Trombofilia
Kariotypy:✔️
Drożność jajowodów: ✔️
Starania od 2022 roku.
💔01.2024 Ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
1️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉11.24 Punkcja. Pobranych 10 komórek, 6 zapłodnionych, 2 zarodki.
11.24 Transfer ❌️
12.24 FET ✅️
💔01.25 8tc puste jajo..
2️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉17.03 Punkcja. Pobranych 8 komórek,5
zapłodnionych, 4 zarodki.
❄️❄️❄️ 3 zdrowe zarodki
28.05 FET
7dpt 30 🥰
16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
23dpt serduszko 🩷

-
Ah czyli to ogólnie rzeczy potrzebne na pobyt w szpitalu 🙂 myślałam że coś nadzwyczajnego typowo na "porodówkę"Nickki wrote:Na stronie szpitala w którym chce rodzić jest taka lista:
• koszula nocna lub dłuższy t-shirt, odpowiednia do karmienia piersią
• ręcznik do kąpieli
• szlafrok
• klapki pod prysznic
• podpaski poporodowe (proponowane bella mama)
• podkłady na łóżko (proponowane seni 90cmx60cm)
• woda niegazowana z dzióbkiem
• w przypadku cięcia cesarskiego pończochy uciskowe profilaktyczne lub dwa bandaże elastyczne
Do porodu dla dziecka:
• 1 pampers
• 2 pieluchy tetrowe
• ręcznik dziecięcy
Dodatkowo wezmę jeszcze jakieś przekąski, gumkę do włosów,ciepłe skarpetki. Położna jeszcze wspominała o olejku do masażu do porodu naturalnego.
Ja poprostu to wszystko spakuje w walizkę i ewentualnie w woreczki popakuje oddzielnie rzeczy przydatne na porodówkę i oddzielnie te które przydadzą się w dalszej części pobytu 🙂 -
Dobrze, że piszesz o tych ubrankach. O tym nie pomyślałam 🫣 Na początku stycznia widzę się jeszcze z położną, to dopytam co mam zabrać, jak najlepiej się spakować itp.assialbnn wrote:Ja mam do trzech szpitali, w których jest porodówka 5 min samochodem 😅
Ubranka planuje wziąć swoje, z 3 jakieś pajacyki ewentualnie poratuje się ich, ale jak rodziłam córkę to te ich ubranka hmmm były bardzooo zużyte 😵💫
Promocja na pampersy była super i mam 5 opakowań bo coś tam powiedziałam o promocji i każdy kupił jak był przy okazji 😁
Samopoczucie jak to w ciąży, czasem ciężko, czasem boli krzyż, wogole się nie wysypiam 😐 sikam w nocy non stop I wciąż 😱
Właśnie zaczynam swój wieczorny rytuał, codziennie wieczorem herbatka, activia w butelce malina-kiwi i kilka mandatynek 🤤🧡
Też latam częściej siku. Dodatkowo Maluch jest tak aktywny, że czasami aż zaboli. To będzie niezły czort 🫣 Jutro idziemy podejrzeć co u Syna 🩵 Dręczy mnie czy z szyjką okej, bo nie oszczędzałam się w ostatnim czasie za bardzo.
Moim rytuałem wieczornym są płatki kukurydziane na ciepłym mleku (wiem, że niektórzy piją na zimnym 🤔). I dalej kocham majonez 😂😍❤️ -
Ja podobnie jak Asia mandarynki i jogurt typu skyr albo jakas activia. 😁😁 No i inne chipsiki itp rzeczy z czego nie jestem dumna ale staram się jesc pożywne rzeczy również. 😊
Ja dziewczyny tez sie nie oszczędzam ale na szczęście moja szyjka się trzyma prawidło.
Skończyli mi kuchnie więc wjechałam dzisiaj częściowo z myciem szafek 😁😁 więc jak się oszczędzać jak zaraz czeka mnie przeprowadzka?
No ja cyców nie miałam nigdy wielkich a teraz tez nie urosły nie wiadomo jak ale są sporo większe i sutki mam normalne. Wiec nie kupuje kapturków.
A z wyprawki mam tak;
Canpol Babies, oddychające podkłady poporodowe,
Canpol Babies, podkłady poporodowe na noc, oddychające, 38x19cm
Canpol babies, Wielofunkcyjne podkłady higieniczne 60x60 cm,
BabyOno, podkłady higieniczne do przewijania, 60x90cm,
Canpol babies Day Dyskretne, podpaski poporodowe ze skrzydełkami,
Canpol babies Night, Dyskretne podpaski poporodowe ze skrzydełkami
Majtki higieniczne poporodowe Horizon,
Ginexid, ginekologiczna pianka oczyszczająca, 150 ml
Lansinoh Lanolina, maść łagodząca podrażnienia i zapobiegającej pękaniu i podrażnieniu brodawek piersi, 10 ml
Multi-Mam, Kompresy pielęgnujące do sutków matek karmiących,
BabyOno, wkładki laktacyjne Comfort,
Akuku Silikonowy kolektor na mleko.
Laktator muszlowy neno vento twin, Butelka PHILIPS Avent Natural, BRAUN IRT6525 THERMOSCAN 7+ Termometr douszny z latarką, trybem nocnym,
Kopiowane z faktur. Ale tak to się u mnie prezentuje dodatkowo jakies otulacze, kocyki, pieluszki muslinowe itp, ręczniki.
-
Ah co prawda rodziłam 10 lat temu więc trochę minęło ale pamiętam te straszne w dotyku kaftaniki wizane na postrzepiony sznurek 🙈 i przecudowne pół śpiochy takie jak kiedyś zapinane na guziczki na ramionach 😅 ala ogrodniczki... pewnie modele obecnie są "nowsze" ale zapewne ich wielokrotne pranie powoduje że nie są zbyt przyjazne dla mięciutkiej skóry dzidziusia.mmonika_ wrote:Dobrze, że piszesz o tych ubrankach. O tym nie pomyślałam 🫣 Na początku stycznia widzę się jeszcze z położną, to dopytam co mam zabrać, jak najlepiej się spakować itp.
Też latam częściej siku. Dodatkowo Maluch jest tak aktywny, że czasami aż zaboli. To będzie niezły czort 🫣 Jutro idziemy podejrzeć co u Syna 🩵 Dręczy mnie czy z szyjką okej, bo nie oszczędzałam się w ostatnim czasie za bardzo.
Moim rytuałem wieczornym są płatki kukurydziane na ciepłym mleku (wiem, że niektórzy piją na zimnym 🤔). I dalej kocham majonez 😂😍❤️
Ale zawsze ktoś może porzucić to czego zabraknie i to czego zapomnimy zabrać ze sobą 🙂
-
Runnerka wrote:Heh mnie też nikt nie rozumie, dlaczego ja jeszcze pracuję 😛 czasami sama się sobie dziwię, ale od kilku lat jestem sama w dziale i nikt nie wie dokładnie co i jak robię. Gdybym tak sobie poszła to szef miałby naprawdę problem, a ja pewnie nie miałabym potem po co wracać. Więc chodzę dzielnie i szkole zastępczynie, ale na święta też idę na zwolnienie (ale po nowym roku jeszcze wracam, nie wiem na ile).
Ja ostatnio miałam w nocy skurcz obu łydek jednocześnie!! Straszne doświadczenie. Ja biorę magne b6 forte - 3 tabletki dziennie. Ale lekarz mówił, że jak dalej będą skurcze to mogę nawet podwoić tą dawkę.
Hej 😉
Też byłam sama w dziale,
Wyszkoliłam jedna osobę, a z tego co słyszałam zatrudnili już dwie kolejne do mojego jednoosobowego dotychczas działu 🙈
Pytanie co będzie za rok, narazie wolę nie myśleć
Starania od 10/2024
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 1,2cm ❤️
12.08 5,19cm 😍
20.08 6,49cm 😍🩵
09.09 10,7cm ♂️
07.10 12,9cm, 290g
15.10 360g
04.11 600g
16.12 1400g

-
Bergamotka94 wrote:Jejku, czy tylko ja się na nic nie szczepiłam? 🙈🙈🙈
Ja też nie 👋Starania od 10/2024
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 1,2cm ❤️
12.08 5,19cm 😍
20.08 6,49cm 😍🩵
09.09 10,7cm ♂️
07.10 12,9cm, 290g
15.10 360g
04.11 600g
16.12 1400g

-
Rety, piszecie o pakowaniu walizki do szpitala, a jeszcze nie zaczęłam kupować wyprawki 😞 Zupełnie nie mam siły się tym zająć. O czasie nie wspomnę przez uczelnię. Tak fatalnie się czuję, że płakać mi się chce. Skurcze się nasilają, pomaga odrobinę jedynie leżenie na jednym boku. Gdy siedzę, chodzę, stoję, robię cokolwiek to aż skurcz mnie blokuje na chwilę. I to nie jest raz na jakiś czas, a kilka razy w ciągu godziny. Nocami prawie w ogóle nie śpię. Jelita nie pracują więc brzuch jak kamień i boli, przez co znowu rana pooperacyjna ciągnie. Jestem już fizycznie i psychicznie wyczerpana tą ciążą 😞

01.2018 rozpoczęcie starań
I procedura IVF Salve Medica Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2021, blastka 4AA - ciąża poroniona 😢
🍍 transfer 05.2022, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
🍍 transfer 12.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
II procedura IVF Invicta Gdynia
brak transferu
III procedura Bocian Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2024, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2025, blastka 4AB - CIĄŻA 🩷
01.2022 💔 8 tc 😢
04.2021 💔 💔 5 tc, 8 tc 😢
09.2020 💔 9 tc 😢
Mutacja genu anxa 5 haplotyp M2, Kir bx-brak 5 implantacyjnych, cytokiny: wysokie il2, niskie il10, komórki NK 22%, nk maciczne wielokrotnie przekroczone, mutacja PAI-1, mthfr a1298c, wysoka homocysteina, PCOS-brak owulacji, zespół LUF, zapalenie endo, problemy ze wzrostem endo.