X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa problem polega na tym że nie bynajmniej nie pod ręką. Zresztą tu nie chodzi o wnuki tylko o synusia myśli że mnie się pozbędzie to będzie mogła się wprowadzić i żyć długo i szczęśliwie od lat próbuje nas sklucic ,nawet mu obiecywała że jak mnie zostawi to ona mu wszystko przepisze i będzie najbogatszym chłopakiem w Radomsku,a mi wszystko zabiorą i dom i dzieci ,że ona mu we wszystkim pomoże żeby mnie zostawił.

cf409fc7e7.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Niecierpliwa problem polega na tym że nie bynajmniej nie pod ręką. Zresztą tu nie chodzi o wnuki tylko o synusia myśli że mnie się pozbędzie to będzie mogła się wprowadzić i żyć długo i szczęśliwie od lat próbuje nas sklucic ,nawet mu obiecywała że jak mnie zostawi to ona mu wszystko przepisze i będzie najbogatszym chłopakiem w Radomsku,a mi wszystko zabiorą i dom i dzieci ,że ona mu we wszystkim pomoże żeby mnie zostawił.
    To mieszkacie w Radomsku woj łódzkie?
    To już jest chore moja mama też ma taką teściową ile ona się naknuła to głowa mała my z siostra byłyśmy dziećmi ale pamiętamy. Mój tata mamy nie zostawił ale mało brakowało...

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene ona mieszka w Radomsku my mieszkamy prawie200km od niej i całe szczęście bo jakby miała bliżej to koniec a jeszcze znajomości wszędzie to amen już bym pewnie siedziała.

cf409fc7e7.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Rene ona mieszka w Radomsku my mieszkamy prawie200km od niej i całe szczęście bo jakby miała bliżej to koniec a jeszcze znajomości wszędzie to amen już bym pewnie siedziała.
    No to tyle dobrze ze te km was dzielą
    Eh...tak czy siak współczuję Ci takiej teściowej

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Jak się dzisiaj czujecie?
    Czy wszystkie jesteście rozliczane z urzędem skarbowym?

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ja już prawie zwrot wydałam.

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Dzień dobry :-)
    Jak się dzisiaj czujecie?
    Czy wszystkie jesteście rozliczane z urzędem skarbowym?

Ja ogólnie dobrze się czuję trochę jeszcze kaszel mnie trzyma , jutro już wizyta ciekawa jestem najbardziej tego jak mały leży , wczoraj miał czkawkę i po mojej prawej stronie brzusia wszystko się trzęsło , czyli chyba źle leży gdyż nadal czuję takie twarde pod moją ręką to na pewno nie pupa , jak robił mi 13 Kwietnia USG to głowę Dominik miał po mojej lewej stronie pod sercem moim i chyba nic się nie zmieniło no nic nie będę sobie wmawiać zobaczę jutro na USG i wszystko się wyjaśni .

Ja z Urzędem Skarbowym się nie rozliczam tylko mój mąż się rozlicza z pitu itp .

pawojoszka Współczuję Ci takiej teściowej , to diabeł wcielony nie człowiek .

Dobrze ze juz dziś Piątek synek po trzech tygodniach wolnego od szkoły przez ten cały strajk nauczycieli ma lekcje ale będą mieć zaległości . Byłam dziś w szkole wziekam takie potwierdzenie woli, aby dziewczynki były w danej szkole dopiero pod koniec sierpnia będzie rozpisane w której klasie będzie Gabrysia a w której Marysia . Syn nadal nie wie na jaki zawod ma iść chciał na policjanta potem na sprzedawcę znów na policjanta i już sama nie wiem , i on też nie wie nie umie się zdecydować.

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia niech Grzesiu idzie na policjanta ,sprzedawca zawsze może zostać do tego nie potrzeba szkoły a policjant to dobry zawód ,państwowa posada wszystkie przywileje ,dobra emerytura ,młody wiek emerytalny i zawsze może na emeryturze jako młody jeszcze człowiek mieć nawet agencje ochrony czy inny biznes.
    Tak naprawdę w wieku 15-16 lat nie powinno się wybierać kierunku ,mało kto w tedy wie czego chce od życia

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziś na rozmowę o pracę bo 15 mają kończy mi się rodzicielskie i chce jeszcze pójść do pracy na chwilę żeby dostać zwolnienie płatne potem . Planuje pójść na pół etatu ,zobaczymy jak to będzie ,kazali mi CV napisać ,sto lat tego nie robiłam chyba poproszę wujka Google o pomoc

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Szczęśliwa mamusia niech Grzesiu idzie na policjanta ,sprzedawca zawsze może zostać do tego nie potrzeba szkoły a policjant to dobry zawód ,państwowa posada wszystkie przywileje ,dobra emerytura ,młody wiek emerytalny i zawsze może na emeryturze jako młody jeszcze człowiek mieć nawet agencje ochrony czy inny biznes.
    Tak naprawdę w wieku 15-16 lat nie powinno się wybierać kierunku ,mało kto w tedy wie czego chce od życia

Wiem że dla Grzesia to też trudne tyle lat w podstawówce , ciężko jest wkroczyć w ten świat " jakby samodzielności " dana szkoła policyjna jest niestety daleko od nas wszak to 17 km , ale jednak by musiał być na internacie , a z autobusami to różnie jest a tu nie ma bezposrednio do tej szkoly jakby autobusu szkolnego , a Bóg jeden wie co oni ta młodzież tam wyprawia troche się martwię wręcz boję że sobie nie poradzi itp szkoda że u nas w mieście nie ma takiej szkoły 😕 .

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia ja wiem że nasze dzieci zawsze będą dla nas malutkie ale to już prawie dorosły chłopak . Mnóstwo uczniów mieszka w internatach , pozatym będą tam pod nadzorem ,w szkole policyjnej to raczej głupot nie narobią. Chłopak nauczy się trochę samodzielnego życia ,no i na weekendy przecież będzie w domu i przecież są komórki zawsze możesz dzwonić tysiąc razy dziennie póki Grzesiu nie straci cierpliwości . To nie koniec świata da sobie radę.

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia w wiosennej odsłonie i pola rzepaku u nas za bramą ,wiosna jest piękna w rzeczywistości jest jeszcze ładniej niż na zdjęciach ,a jak pachnie
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cd245232197.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96163449e878.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecc75946778a.jpg

Szczęśliwa Mamusia, inessa, Rene lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula jest przesłodka :) śliczna dziewczynka :* wiosnę uwielbiam :) co roku mnie zachwyca na nowo :) w ogóle to chyba się starzeję i robię coraz bardziej sentymentalna :)

A co do Grzesia,to całkowicie zgadzam się z Pawojoszką. Super by było,gdyby dostał się do szkoły policyjnej,a internat tylko dobrze mu zrobi

Zwrot podatku już dawno wydany :)

pawojoszka, Szczęśliwa Mamusia, Rene lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja jestem już po wizycie oj się na siedziałam , więc tak Dominik jest ułożony główką w dół 💪💪💪❤❤ całe szczęście , serduszko bije jak dzwon i szykuje mi się dorodny synek waży 3400 gram 😱❤ , GBS mi mój Pan gin już na poprzedniej wizycie pobrał wynik ujemny 💪💪 , a ja nawet o tym nie wiedziałam kolejna wizyta w urodziny mojej córeczki Marysi 4 Maja ❤❤, będziemy patrzeć jak tam przepływy ciąża donoszona , żadnych badań nie muszę już robić , zapomniałam się o KTG zapytać , ale sam mi pewnie powie no i czekać jak coś na poród SN 😊 .

inessa, pawojoszka, NiecierpliwaOna, Rene lubią tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa super wiadomość 🙂👍

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2019, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4014450971b2.jpg
    Też lubię wiosnę 🙂

pawojoszka, inessa, NiecierpliwaOna, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Nulka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2019, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się tu jeszcze nieśmiało witam (pierwsza wizyta we wtorek) w oczekiwaniu na trzeciego maluszka 😊
    Nie do końca planowane (miało być ale w bliżej nieokreślonej przyszłości a wyszło ze jest teraz).
    Syn listopad 2011
    Córka listopad 2016
    I teraz grudzień 2019 😀

Rene, Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość

👩🏻1992 🧔🏻‍♂️1989
    💕2010 💍💒2011

🧑🏻‍🦱11.2011 M 🩵 CC
    👧🏻11.2016 M 🩷 CC
    👧🏻12.2019 M 🩷 CC
    👶🏻 01.2025 A 🩷 CC

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Nulka

Nulka lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nulka wrote:
    To i ja się tu jeszcze nieśmiało witam (pierwsza wizyta we wtorek) w oczekiwaniu na trzeciego maluszka 😊
    Nie do końca planowane (miało być ale w bliżej nieokreślonej przyszłości a wyszło ze jest teraz).
    Syn listopad 2011
    Córka listopad 2016
    I teraz grudzień 2019 😀
    Witaj:-)
    Trzymam kciuki za wizytę :-)
    Ja mam córkę 2011 i syna z 2016:-)

Nulka lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Nulka ❤❤.
    Dobrze widzieć znajomą osobę , z całego serca gratuluję 😘.

Witam się moje drogie po weekendzie , pogody jak pod psem ciąg dalszy , a weekend majowy też ma być taki a czy tak będzie no zobaczymy 😊 . Dziś rano zauważyłam znów tyci takiej galarety nic tam dalej się nie działo , u nas już prawie 38 tc ❤❤❤😱 więc może Dominik śmiało wychodzić ❤❤😝 bym miała piękny prezent na urodziny ❤❤ , ale jak na razie ani widu ani słychu porodu mały aż nadto się rusza , torba a raczej walizka w samochodzie już leży no i pozostaje czekać jak coś by się zaczęło to mam pod nosem szwagierkę więc mogę być spokojna , sama z resztą to zaproponowała że może Anią i pozostałymi naszymi dziećmi się jak coś zająć 😁 . Ogólnie samopoczucie to oki kaszel już mi przeszedł , jedynie trochę mam chrypy , a muszę pamiętać żeby teraz poprosić mojego Pana gina o skierowanie do szpitala wolę jak coś mieć już nie pamiętam jak to przy Ani było ale chyba miałam to skierowanie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 10:52

Nulka, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ