Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa problem polega na tym że nie bynajmniej nie pod ręką. Zresztą tu nie chodzi o wnuki tylko o synusia myśli że mnie się pozbędzie to będzie mogła się wprowadzić i żyć długo i szczęśliwie od lat próbuje nas sklucic ,nawet mu obiecywała że jak mnie zostawi to ona mu wszystko przepisze i będzie najbogatszym chłopakiem w Radomsku,a mi wszystko zabiorą i dom i dzieci ,że ona mu we wszystkim pomoże żeby mnie zostawił.
-
pawojoszka wrote:Niecierpliwa problem polega na tym że nie bynajmniej nie pod ręką. Zresztą tu nie chodzi o wnuki tylko o synusia myśli że mnie się pozbędzie to będzie mogła się wprowadzić i żyć długo i szczęśliwie od lat próbuje nas sklucic ,nawet mu obiecywała że jak mnie zostawi to ona mu wszystko przepisze i będzie najbogatszym chłopakiem w Radomsku,a mi wszystko zabiorą i dom i dzieci ,że ona mu we wszystkim pomoże żeby mnie zostawił.
To już jest chore moja mama też ma taką teściową ile ona się naknuła to głowa mała my z siostra byłyśmy dziećmi ale pamiętamy. Mój tata mamy nie zostawił ale mało brakowało... -
pawojoszka wrote:Rene ona mieszka w Radomsku my mieszkamy prawie200km od niej i całe szczęście bo jakby miała bliżej to koniec a jeszcze znajomości wszędzie to amen już bym pewnie siedziała.
Eh...tak czy siak współczuję Ci takiej teściowej
-
nick nieaktualnyRene wrote:Dzień dobry
Jak się dzisiaj czujecie?
Czy wszystkie jesteście rozliczane z urzędem skarbowym?
Ja ogólnie dobrze się czuję trochę jeszcze kaszel mnie trzyma , jutro już wizyta ciekawa jestem najbardziej tego jak mały leży , wczoraj miał czkawkę i po mojej prawej stronie brzusia wszystko się trzęsło , czyli chyba źle leży gdyż nadal czuję takie twarde pod moją ręką to na pewno nie pupa , jak robił mi 13 Kwietnia USG to głowę Dominik miał po mojej lewej stronie pod sercem moim i chyba nic się nie zmieniło no nic nie będę sobie wmawiać zobaczę jutro na USG i wszystko się wyjaśni .
Ja z Urzędem Skarbowym się nie rozliczam tylko mój mąż się rozlicza z pitu itp .
pawojoszka Współczuję Ci takiej teściowej , to diabeł wcielony nie człowiek .
Dobrze ze juz dziś Piątek synek po trzech tygodniach wolnego od szkoły przez ten cały strajk nauczycieli ma lekcje ale będą mieć zaległości . Byłam dziś w szkole wziekam takie potwierdzenie woli, aby dziewczynki były w danej szkole dopiero pod koniec sierpnia będzie rozpisane w której klasie będzie Gabrysia a w której Marysia . Syn nadal nie wie na jaki zawod ma iść chciał na policjanta potem na sprzedawcę znów na policjanta i już sama nie wiem , i on też nie wie nie umie się zdecydować.
-
Szczęśliwa mamusia niech Grzesiu idzie na policjanta ,sprzedawca zawsze może zostać do tego nie potrzeba szkoły a policjant to dobry zawód ,państwowa posada wszystkie przywileje ,dobra emerytura ,młody wiek emerytalny i zawsze może na emeryturze jako młody jeszcze człowiek mieć nawet agencje ochrony czy inny biznes.
Tak naprawdę w wieku 15-16 lat nie powinno się wybierać kierunku ,mało kto w tedy wie czego chce od życiaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Idę dziś na rozmowę o pracę bo 15 mają kończy mi się rodzicielskie i chce jeszcze pójść do pracy na chwilę żeby dostać zwolnienie płatne potem . Planuje pójść na pół etatu ,zobaczymy jak to będzie ,kazali mi CV napisać ,sto lat tego nie robiłam chyba poproszę wujka Google o pomoc
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Szczęśliwa mamusia niech Grzesiu idzie na policjanta ,sprzedawca zawsze może zostać do tego nie potrzeba szkoły a policjant to dobry zawód ,państwowa posada wszystkie przywileje ,dobra emerytura ,młody wiek emerytalny i zawsze może na emeryturze jako młody jeszcze człowiek mieć nawet agencje ochrony czy inny biznes.
Tak naprawdę w wieku 15-16 lat nie powinno się wybierać kierunku ,mało kto w tedy wie czego chce od życia
Wiem że dla Grzesia to też trudne tyle lat w podstawówce , ciężko jest wkroczyć w ten świat " jakby samodzielności " dana szkoła policyjna jest niestety daleko od nas wszak to 17 km , ale jednak by musiał być na internacie , a z autobusami to różnie jest a tu nie ma bezposrednio do tej szkoly jakby autobusu szkolnego , a Bóg jeden wie co oni ta młodzież tam wyprawia troche się martwię wręcz boję że sobie nie poradzi itp szkoda że u nas w mieście nie ma takiej szkoły 😕 .
-
Szczęśliwa mamusia ja wiem że nasze dzieci zawsze będą dla nas malutkie ale to już prawie dorosły chłopak . Mnóstwo uczniów mieszka w internatach , pozatym będą tam pod nadzorem ,w szkole policyjnej to raczej głupot nie narobią. Chłopak nauczy się trochę samodzielnego życia ,no i na weekendy przecież będzie w domu i przecież są komórki zawsze możesz dzwonić tysiąc razy dziennie póki Grzesiu nie straci cierpliwości . To nie koniec świata da sobie radę.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ulcia w wiosennej odsłonie i pola rzepaku u nas za bramą ,wiosna jest piękna w rzeczywistości jest jeszcze ładniej niż na zdjęciach ,a jak pachnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cd245232197.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96163449e878.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecc75946778a.jpgSzczęśliwa Mamusia, inessa, Rene lubią tę wiadomość
-
Ula jest przesłodka
śliczna dziewczynka :* wiosnę uwielbiam
co roku mnie zachwyca na nowo
w ogóle to chyba się starzeję i robię coraz bardziej sentymentalna
A co do Grzesia,to całkowicie zgadzam się z Pawojoszką. Super by było,gdyby dostał się do szkoły policyjnej,a internat tylko dobrze mu zrobi
Zwrot podatku już dawno wydanypawojoszka, Szczęśliwa Mamusia, Rene lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
Ja jestem już po wizycie oj się na siedziałam , więc tak Dominik jest ułożony główką w dół 💪💪💪❤❤ całe szczęście , serduszko bije jak dzwon i szykuje mi się dorodny synek waży 3400 gram 😱❤ , GBS mi mój Pan gin już na poprzedniej wizycie pobrał wynik ujemny 💪💪 , a ja nawet o tym nie wiedziałam kolejna wizyta w urodziny mojej córeczki Marysi 4 Maja ❤❤, będziemy patrzeć jak tam przepływy ciąża donoszona , żadnych badań nie muszę już robić , zapomniałam się o KTG zapytać , ale sam mi pewnie powie no i czekać jak coś na poród SN 😊 .inessa, pawojoszka, NiecierpliwaOna, Rene lubią tę wiadomość
-
To i ja się tu jeszcze nieśmiało witam (pierwsza wizyta we wtorek) w oczekiwaniu na trzeciego maluszka 😊
Nie do końca planowane (miało być ale w bliżej nieokreślonej przyszłości a wyszło ze jest teraz).
Syn listopad 2011
Córka listopad 2016
I teraz grudzień 2019 😀Rene, Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:To i ja się tu jeszcze nieśmiało witam (pierwsza wizyta we wtorek) w oczekiwaniu na trzeciego maluszka 😊
Nie do końca planowane (miało być ale w bliżej nieokreślonej przyszłości a wyszło ze jest teraz).
Syn listopad 2011
Córka listopad 2016
I teraz grudzień 2019 😀
Trzymam kciuki za wizytę
Ja mam córkę 2011 i syna z 2016:-)Nulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Nulka ❤❤.
Dobrze widzieć znajomą osobę , z całego serca gratuluję 😘.
Witam się moje drogie po weekendzie , pogody jak pod psem ciąg dalszy , a weekend majowy też ma być taki a czy tak będzie no zobaczymy 😊 . Dziś rano zauważyłam znów tyci takiej galarety nic tam dalej się nie działo , u nas już prawie 38 tc ❤❤❤😱 więc może Dominik śmiało wychodzić ❤❤😝 bym miała piękny prezent na urodziny ❤❤ , ale jak na razie ani widu ani słychu porodu mały aż nadto się rusza , torba a raczej walizka w samochodzie już leży no i pozostaje czekać jak coś by się zaczęło to mam pod nosem szwagierkę więc mogę być spokojna , sama z resztą to zaproponowała że może Anią i pozostałymi naszymi dziećmi się jak coś zająć 😁 . Ogólnie samopoczucie to oki kaszel już mi przeszedł , jedynie trochę mam chrypy , a muszę pamiętać żeby teraz poprosić mojego Pana gina o skierowanie do szpitala wolę jak coś mieć już nie pamiętam jak to przy Ani było ale chyba miałam to skierowanie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 10:52
Nulka, inessa lubią tę wiadomość