Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tere fere nasz najmłodszy ma już wszystko u siebie w pokoju, tzn szafa, łóżeczko i komoda z przewijakiem, u nas tylko śpi w kołysce. Po nowym roku chce mu właśnie dokupić jakiś regał na zabawki bo na razie tego nam brakuje ale i tak jeszcze zabawek jako takich nie ma. Tak jak piszesz żeby było jakieś stałe miejsce na jego graty. My mieliśmy w kwietniu remont poddasza i wtedy tez najstarszy przeniósł się na dół a jego pokój robiliśmy pod najmłodszego.
Marzycielka lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualny
-
Tere-fere
Właśnie i jak ja mam perspektywę 4 dziecka... to brak pokoju już 😅
Jak dziewczynka by była... to też nie bardzo w jednym pokoju np 10 latkę i 2 latkę... a jak synek to ewentualnie dwóch w jednym pokoju... tylko właśnie zmieścić 2 łóżka, 2 biurka, szafę hmmm
Coś czuję, że prędzej jak 4 by podrosło, to z mężem byśmy przenieśli się nie dół 😉 a dzieci na górze 😅
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
U mnie narazie najstarszy ma sam pokój, średni synowie razem i Oli swój. Czwarty na górze to nasza sypialnia. Za parę lat zostawimy dzieciom górę i każdy będzie miał swój pokój a my zajmiemy pokoik na dół, obok salonu.
-
nick nieaktualnytere-fere wrote:Szczęśliwa, a Dominik już siedzi, bo mi umknęło...
Jeszcze sam nie siedzi.
Co do pokoi dziewczynki Marysia Gabrysia i Ania oraz Dominik są w jednym pokoju Grześ ma swój pokój mamy dodatkowe pomieszczenie aby zrobić dla tych starszych pokój ale na razie nie ma pieniążków na to 😞.
agjot1979 Wejdź na zapodaj.net tam po lewej stronie jak wejdziesz na tą stronę jest taka zielona rubryka i pisze na forum itp itd to bierzesz na forum i odpowiednią tam wielkość i z telefonu z galerii wybierasz zdjęcie i gotowe i wybierasz link z [url 😊 żeby na forum wstawić.
U mnie dziewczynki Marysia i Ania śpią na piętrusie Marysia na górze Ania na dole Gabrysia też śpi na piętrusie na dole mamy dwa piętrusie Grześ ma swoje własne łóżko itp Dominik śpi w łóżeczku turystycznym.
Ja cały czas śpię z mężem w sypialni śpi też z nami Dominik biorę go na nic bo trzeba go z 2 razy przebrać i budzi się często na picie to daje mu wodę z kleikiem ryżowym.
A u nas już spadł śnieg 😱 dziewczynki przeszczęśliwe tak trochę go spadło, ale zimno jest okropne Anię zostawiam teraz z bratem ciotecznym mojego męża najgirzej to koło południa bo on teraz ma na południe i o 14 jedzie, a zanim ja przyjdę to jest pp 14 że szwagierką nie zostawiam bo musi leżeć i o nie mam u kogo już jej zostawiać szukałam nawet opiekunki ale nikt się nie odezwał 😢.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 09:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytere-fere wrote:Agjot mnie już wczoraj pytał Kajetan kiedy ubieramy choinkę 😅
Szczęśliwa to może przedszkole?
Przedszkole dopiero od Września od 3 lat nie zapisują tak małych dzieci w wieku 2 lat , a do żłobka mam za daleko i też spory kawałek miałabym do przejścia.
Agjot Proszę bardzo . -
Był temat prezentów wcześniej ☺
Córcia narysowała list do Świętego Mikołaja, synek też, więc już w połowie listopada kupiłam na mikołajki i na gwiazdkę, schowałam do łóżka i spokój 😊 ja zawsze wcześniej, bo im bliżej świąt tym ceny zabawek bardziej rosną 😕
My choinkę jakoś tydzień przez Wigilią ubieramy ☺
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualnyMarzycielka wrote:Szczęśliwa to pokój dla Marysi i Gabrysi pewnie jest w planach ☺
A Ania i Dominik będą wtedy oddzielnie ☺
Tak jest już od lat w planach, i tak robimy ten im pokój dobre 8 lat w ratach i końca nie widać 😎.
Tak najdokładniej 😊.
No i stało się mam wezwanie do sądu i z kim ja Dominika zostawię i Anię jak ja muszę zeznania złożyć , i mój mąż nie mają kogo się czepiać jest tyle patologii , a oni czepiają się nas już mam dość tego wszystkiego .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 11:45