🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasmin1517 wrote:Z tym wyspaniem to nie poszalałam, bo o 2 mi dokoptowali wspólokatorkę, której już pisały się skurcze i miała podpięte na całą noc ktg 😅
Tak, będę rodzić w tym samym szpitalu, mam jakieś 10 minut samochodem i pracuje tam mój prowadzący
O to nieźle 😅 myślałam, że miałaś spokojną noc.
Ciekawe jak teraz jest z tym zzo. Może przez te dwa lata coś się zmieniło. -
Dysia08 wrote:Ja miałam indukcję w pierwszej ciąży. To było 11 lat temu , nie wiem ile się zmieniło . Po oksy skurcze bardziej bolą , zakładanie balonika też jest nieprzyjemne. U mnie stanęło na rozwarciu 6 cm i koniec akcji 🤣 wlewali ta oksytocynę we mnie i jakoś nic się nie działo więcej . Z powodu braku postępu porodu po wspaniałych 19 h od rozpoczęcia indukcji zrobili mi CC. Ja dosłownie biegłam na ten stół do cięcia ,byle tylko mieć już to z głowy.
O masakra 19h 😱 zamęczyć Cię tam chcieli czy co -
MaDi wrote:Może coś zacznę brać, bo faktycznie tego typu suple odstawiłam. Ostrzykiwania trochę się boję, bo generalnie mam tendencję do bliznowców 😮💨 Po laparoskopii dużo uwagi włożyłam w te ranki, żeby je smarować i masować i w sumie nie narosły, a teraz taki 🎁 i już nie wiem co gorsze 😅 Mąż pociesza, że nie jest tak źle, ale jak się dziś przyjrzałam w lustrze to ☠️😵💫😵💫
Nie przeglądaj się więcej 😅 nie będzie problemu.
Pocieszaj się, że już bliżej jak dalej. I spróbuj tych supli o których piesze Dysia08. Nie zaszkodzi, a jak nawet nie pomoże to pomoże na włosy i paznokcie👍 -
MaDi wrote:Może coś zacznę brać, bo faktycznie tego typu suple odstawiłam. Ostrzykiwania trochę się boję, bo generalnie mam tendencję do bliznowców 😮💨 Po laparoskopii dużo uwagi włożyłam w te ranki, żeby je smarować i masować i w sumie nie narosły, a teraz taki 🎁 i już nie wiem co gorsze 😅 Mąż pociesza, że nie jest tak źle, ale jak się dziś przyjrzałam w lustrze to ☠️😵💫😵💫
A co do suplementów to fakt polecam. Na ten świąd rozstępów to bez problemu możesz pić wapno. Odrobinę łagodzi objawy. -