SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie z patologii.xostawili mnie bo slabsze ruchy wyszły na ktg i pojedyncze skurcze. Usg ok, mala wstawia sie pomalu w kanal, rozwarcie na 1cm,skurcze dwa w ciagu 15min,przepływy ok. Waga Klary 3020g.jutro rano powtorka ktg i obchod po 8.
Po badaniu szyjki rozbolalo mnie podrzusze, boli jak podczas silnej @...
Jak juz mam lezec, to niech sie dzieje.
Co do boli krocza to rozchodzi mi sie miednica, i mala napiera główką stad te bole.. Musze to jakos zniesc, cale szczescie to nie rozchodzi sie spojenie, bo wówczas jak to pani doktor określiła nie dotarlabym tutaj o własnych silach.
Plus taki ze szpital jest nowy, jestem sama w dwojce, klima chodzi, wiec warunki super.
Ide poczytac was.
Ps. Nie wzielam nic do jedzenia. Głodna jestem strasznie, mam tylko wodę ze sobą... Oby do rana:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:23
Laura, magda sz, Weridiana, AgaSad, małaMyszka, bosa, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Hemorex zapodalam, ciezko wytzymac ale ulga chyba do tej pory najwieksza. Pisza ze mozna w ciazy wiec moze kup w razie cego...
Lys czy Ty probowalas tego sztyftu?
Nie próbowałam ale sprawdzę co to za cudo.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Staraczka-faktycznie dlugo cie trzymają... U mnie 7dni po terminie kaza sie zgłosić na wywolanie.
Malamyszka-to faktycznie kazdy lekarz ci mowi co innego... A boli cue podbrzusze po tym badaniu?? Bo mnie rozbolalo na całego...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Andzia gratulacje.
Zabka, gdybym wiedziala, ze w szpitlu na sali bede miala klimatyzacje, juz palilabym zelowki, zeby mnie przyjeli na oddzial hehehe :p Moze bluznie, ale w te upaly zazdraszczam warunkow
Futermama trzymam kciuki, zeby sie rozwinelo i zebyscie przywitali Kubusia jutro.
U mnie tez jakis dziwny dzien. Mlody mi sie wypina, chyba, ze to skurcze, a ja ich nie rozpoznaje. Co najciekawsze wypina mi sie pod zebrami. A teraz mam wrazenie, ze w dole brzucha jest pusto i zastanawiam sie, czy sie nie przekrecil glowa do gory - dziwne to mnie sie wydaje
Nic uciekam spac. Dobranoc dziewczynki - niech kazdej spi sie dobrzezabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Andzia gratulacje
Czekamy na zdjęcie
Żabka dobrze że to nie spojenie, ale może będzie coś szybciej
Paula no to widzisz co ja przechodziłam przez ostatni tydzień. W domu nie mam klimy więc było tak jak na dworzeteraz się chyba nie dziwisz że mi tak spieszno z tym porodem
Za 37 min zaczyna się termin no i ani skurczuchociaż tyle że pogoda perfekt
jak tak będzie to wytrzymam jeszcze kilka dni.
Sąsiad od ostatniego wpisu co kilka min sobie przypalał na balkonie... niezły z niego ćpun.. ciekawe czy on jeszcze ma choć 1gram mózgu. Grunt że muzyki zaczął słuchać w słuchawkach odkąd mój mąż go podniósł
Edit: ale złapał mnie skurczybyk, mało się nie zlałam pod siebie.. dobrze dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 23:26
Weridiana, małaMyszka, Paula_071, Lady Savage, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Hejka. W dn 09.08.2015 o godz 22:12 poprzez cc przyszła na świat nasza córeczka. 3990g 55cm 10 pkt.
magda sz, lys, apaczka, Ewa123, psioszka11, niecierpliwa, Agaata, małaMyszka, 0na88, Laura, bosa, Paula_071, Lady Savage, Pati Belgia, Neyla, aaaaga, 5ylwia, futuremama, Maniuś, Aga89, witaminkab, Weridiana, sylwucha89, Aska87, mamasia lubią tę wiadomość
-
Paula wspominałaś, że szukasz koszuli na ramiączkach.
Może Cię to zainteresuje.
Kupiłam dzisiaj w Factory w sklepie La Vantil koszulę Key w cenie 14,99 pln
http://www.key4u.pl/pl/123695,lhd-373-a4-koszula-nocna-damska,article
Są w 2 kolorach - różowe lub niebieskie paseczki, super cieniutka, przewiewna, idealnie dopasowuje się do sylwetki (ja wzięłam rozmiar M i teraz pasuje), nie jest za krótka, ma duży dekolt, łatwiutko wyjąć pierś do karmienia.małaMyszka, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Nowe mamuśki!
Ja właśnie odciagam i co?!druga pierś mnie zaczyna boleć jak poprzednia.Oszaleje!Chyba Nie jest mi dane karmić moim mlekiem;(
A tak w ogóle to wczoraj przyjechała moda mama znowu bo mąż dziś już wraca do pracy więc jeszcze mi pomoże przez tydzień.Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Gratulacje dla nowych mamuń
My dziś się karmimy co 2 godziny. Mała nie je dużo, ale za to często. Ciągnie po 10-15 min max jedna pierś i zasypia. Nie zdarzyło nam się jeszcze karmić z obu na raz. Za nami ciężki wieczór. Mała się darla i nie wiadomo było czego chce. Niby najedzona, w czystej pieluszki a krzyczy
i skąd tu wiedzieć o co jej chodzi... A serce pęka jak słyszysz swoje dziecię w takiej histerii
Pulpecja, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ja juz po ktg... Zapisal sie jeden jakis skurcz...
Do mojego pokoju o 1:30 w nocy dolaczyla babeczka z takim samym terminem jak ja. Teraz jej tez robią ktg.
Jak juz leze w tym szpitalu to bym chciała zeby cos sie zaczeli dziac... Krocze boli jak cholera, do tego krzyz i podbrzusze, a na zapisie jeden maly skurcz... Zobaczymy co powiedzą na obchodzie. Ciekawe czy odesla mnie do domu czy za wczesnie?małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Andzia Pulpecja GRATULACJE!!!!!
Szybkiego powrotu do formy!!!
Widzę, że decyzje o cc szybko podejmują.
U nas noc fatalna. Skurcze miałam takie jak w piątek i sobotę, czyli źle się dzieje, bo te skurcze powodują, że mały się męczy i przestaje dobrze funkcjonować. Tętno mu spada.
Ok 7 będzie KTG. Mam nadzieję, że nie zrobiłam mu krzywdy przez noc... Zaczynam się bać .
Całą ciążę bezproblemowo i sprawnie. A teraz kiedy nadszedł ten czas kiedy się mamy spotkać, to wychodzą dziwne rzeczy...Weridiana lubi tę wiadomość