SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Lady trzymam kciuki !
Wiem jak jest ciężko bo przyznam szczerze że od kilku dni w te upały cukry zaczęły mi szaleć również ale nie poddaję się obniżyłam sobie posiłki
Zdrowie dziecka najważniejsze! Ja przeżyję, ważne żeby dziecko rosło w miarę i było wszystko dobrze.
Ale tak na marginesie mam dość, boję się każdego mierzenia w te upały
Chcę urodzić!!!
Urodzisz, a kiedy masz kolejną wizytę u diabetologa, może na następnej wypisze Ci tak jak mi skierowanie na rozwiązanie wcześniejsze.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magdasz masz racje, jednak mnie nic nie zdziwi. na sali ze mna lezala dziewczyna ktora miala cukrzyce ciazowa i cholestaze. przyszedl lekarz i polozna na obchod wieczorny i lekarz pyta czy ma jakies pytania a ona mowi ze tak chcialaby znac wyniki krwi odnosnie cholestazy, jakie miala normy na co polozna do niej " no ta to sobie teraz wymyslila....", ja za chwile spytalam o moje wyniki moczu. nikt nie udzielil nam informacji, ale po pol godzinie przyszedl lekarz i powiedzial ze sa ok a jej podal wyniki jakie miala bo wiedzial ze mamy do teog prawoNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
futuremama wrote:Kubus przyszedl na swiat o godz. 14:20 SN 58cm 4870g
małaMyszka lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
No nie człowiek idzie do kuchni zrobić kanapkę wraca a tu się taki kawał chłopa urodził
Futuremama WIELKIE gratulacje ! Jestem mega podziwu że dałaś radę SN. Nie mogę doczekać się relacji z porodu. Wypoczywajcie:*
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Jeszcze nie mam. Zastanawiam się nad dr Chmielowska z Mediocritas na Szaflarskiej, sama chodzę do tej przychodni i widzę. , że ma super podejście i faktycznie jest zainteresowana. No i słyszałam dobre opinie, chociaż jest ponoć trochę dziwna. A Ty już o kimś myslalas?
hmm na Szaflarskiej mówisz to by mi pasowało)
ja właśnie jestem z Zakopca, w NT do tej pory tylko nocowałam bo i praca Zako teraz musze się dopiero wdrążyć tutajprzez to w NT nie znam ani lekarzy żadnych ani rodzin z dziećmi żeby ktoś mógł coś polecić
ja nawet do rodzinnego chodzę jeszcze w Zakopcu
witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:No nie człowiek idzie do kuchni zrobić kanapkę wraca a tu się taki kawał chłopa urodził
Futuremama WIELKIE gratulacje ! Jestem mega podziwu że dałaś radę SN. Nie mogę doczekać się relacji z porodu. Wypoczywajcie:*
magda sz lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
My po wizycie pediatry. Wszystko ok, tylko na oczka będzie antybiotyk. Jutro mamy przyjść po receptę. Problemem jest również to, że małej przy siusce pojawiły się bardzo brzydkie odparzenia. Staramy się dużo wierzyć pupę, smarujemy bepanthenem, teraz próbujemy mąki ziemniaczanej ale efekty marne... Macie jakąś rade? Futuremama jestem pełna podziwu! Gratuluje
0na88, magda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
nick nieaktualny