SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:To skoro nie przenika pokarm do mleka to dlaczego nie można pić alkoholu?
edit: i tak jak pisałam, pod koniec ciąży pojawił mi się cellulit. Lekkostrawna dieta dobrze działa by sobie poszedł, zwłaszcza zanim zacznę ćwiczyć.
Tak zgadzam się z Iys alkohol od razu przedostaje sie do krwi niestety.
A co do cellulitu to zgadzam się z toba Paula ze dieta lekkostrawna pomaga go zwalczyc , cwiczenia i co jeszcze karmienie piersią wlasnie
Juz kiedyś pisalam ze po pierwszej ciąży zwalczylam cellulit dzieki karmieniu piersią. Wczesniej cwiczylam , stosowalam diety byly efekty ale nie tak spektakularne jak po karmieniu, fakt ze ja karmilam dluuugo tzn.2lata i 3 miesiące.małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
ja już zrzuciłam 10 kg, zostało mi 5 kg, a później jeszcze marzy mi się ok.5-7, ale to na spokojnie.
Trzeba się przygotować do przyjścia na świat córciWeridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
aaaa no i pytanie za 100 punktów
Jak pampek przecieknie to wina:
a) jest za mały
b) jest źle założony
c) siurek poszedł w górę i po prostu wyszło tak a nie inaczej?lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej gratuluje nowym mamusiom
Niedlugo lista bedzie kompletna
U Nas zazwyczaj 3 4 godz odstepu miedzy karmieniami ale dzisiejszy poranek to od 6 co godzine przy cycu. Nie wiem dlaczego taka zmiana.
Pisalyscie o diecie.
Ja sie staram jesc zdrowo, lekkostrawnie.
Problemy brzuszkowe nie sa mi do szczescia potrzebne.
Nie przekonuje mnie artukul wklejony kilka stron wstecz zwlaszcza na tamat kapusty, rece mi opadly.
Waga, z 16 mam juz -11kg
Brzuszek opada coraz bardziej no i moje nogi odzyslaly ksztalt. Nie przypominaja juz balerona.
Nakladki na sutki mam ale nawet jeszcze nie odpakowane. Przydadza sie pewnie jak zabki wyjda.
I co jeszcze? Wywalilam z szafy dwa wory cichow. Maz zabral mnie wczoraj na zakupy i takim sposobem mam 10 nowych ciuszkowWeridiana, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ofka mi avent nic nie dał Na cito kupiliśmy elektryczny z modeli i poszło od razu.
Z pamersem to ja siuraka kładę na dół bo jak jest Do góry to sika po bodziaku i jajka też mu troszkę podnoszę żeby nie uciskaly.
My pampki1 uzywalismy tylko 2tygodnie teraz tylko 2.Przeszliśmy na Dady i jestem zadowolona .
Spacer zaliczyłam teraz czekam na położna.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
A u mnie depresji przedporodowa ciąg dalszy. Chociaż dziś to nie depresji tylko wściekłości przedporodowej. Mam nadzieję, że na koncercie wieczorem mi trochę przejdzie.
Tydzień został do terminu a tu dalej cisza.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Psioszka Cassie gratuluje utraty wagi
super ze tak szybko
ja moglabym przejsc na diete wlasnie ze względu na wage
Cassie wiadomo kazdy ma swoje zdanie ale ja jem wszystko , i kapuste brokuly kalafior bardzo lubie takie rzeczy i mojej Emmie nic nie dolega. Wczoraj zjadlam podsmazona na maselku biala kielbase bo uwielbiam, dzisiaj chyba lazania.
Mowie tu o swoich doswiadczeniach i tyle.
Ewa nie martw się, maluszki rozwijaja sie w swoim tempie. Moja Emma dzisiaj konczy 5 tygodni i dopiero teraz widze wyraznie jak obserwuje moja twarz , przedmioty. Odwraca glowe. Nawet wczoraj wydawało mi się ze usmiechnela sie do mnie ale to chyba za wczesnie.małaMyszka, Ewa123, lys, Cassie_DE lubią tę wiadomość
-
Pola urodzila sie o 7:50 przez cc. Skurcze 27h a rozwarcie na 1cm
, dodatkowo doszli do wniosku ze moglabym miec problem z urodzeniem przez waski kanal rodny.
umeczylam sie nieziemsko, bo skurcze mialam z krzyza i z brzucha,tracilam swiadomosc az..
Mama byla caly czas ze mna, maz co chwila przyjezdzal,a od 3 byl calt czas i jest pelen podziwu jak widzial jak sie mecze.
Cc to bylo wybawienie..
a no i co najdziwniejsze,termin mialam na 26.08 a dzisiaj wody byly zielone,jakbym ciaze miala przenoszona, a Pola 3900g.
Musialam miec duzo wczesniej owulacje..
Pola jest cudowna,nie moge sie na nia napatrzec! No i jest kudlata
Moja pyzuniaLaura, Martucha86, mamasia, Neyla, małaMyszka, zabka11, lys, chcebycmama, Agaata, witaminkab, gosia.b, jesslin87, ainer85, niecierpliwa, Weridiana, Cassie_DE, Zetka, polkosia, Magd, Hermiona, magda sz, Migotkaa, 0na88, Paula_071, AgaSad, Maniuś, KasiaeN., psioszka11, apaczka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Pola urodzila sie o 7:50 przez cc. Skurcze 27h a rozwarcie na 1cm
, dodatkowo doszli do wniosku ze moglabym miec problem z urodzeniem przez waski kanal rodny.
umeczylam sie nieziemsko, bo skurcze mialam z krzyza i z brzucha,tracilam swiadomosc az..
Mama byla caly czas ze mna, maz co chwila przyjezdzal,a od 3 byl calt czas i jest pelen podziwu jak widzial jak sie mecze.
Cc to bylo wybawienie..
a no i co najdziwniejsze,termin mialam na 26.08 a dzisiaj wody byly zielone,jakbym ciaze miala przenoszona, a Pola 3900g.
Musialam miec duzo wczesniej owulacje..
Pola jest cudowna,nie moge sie na nia napatrzec! No i jest kudlata
Moja pyzuniamałaMyszka lubi tę wiadomość