SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!!!
Ja zaczynam znowu budzić się o 4, ale na szczęście bez mdłości, więc spokojnie zasypiam i śpię do rana... Jeszcze leżymy w łóżeczku i odpoczywamy.niecierpliwa, Cassie lubią tę wiadomość
-
Witam,
Mieszkam w górach także u nas śnieg jak najbardziej wskazanyJest pięknie
też bym pewnie skoczyła dziś na narty
Psioszka ja też miałam takie jednodniowe plamienie jasno brązowe. Byłam u mojej gin od razu, ale nie stwierdziła nic niepokojącego
Nie mogę się doczekać środowej wizyty - mam nadzieję, że wszystko jest ok
Miłej niedzieli kochane :*małaMyszka, niecierpliwa, Aska87, Cassie lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa wpisz koszulki ciążowe w allegro. Tej która mi się podoba nie ma na allegro, w sumie to nigdzie jej nie ma, ale można na allegro zamówić sobie swój wymyślony wzór na koszulce.. i ja chyba wybiorę ten, który Wam podesłałam:)
A u nas śniegu brak;( też mam dziś lenia, a pracy sporo.. eh..
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Myslalam, ze masz aukcje z tym wzorem
U mnie tez sniegu po kolana, rosol gotowy, piersi mocza sie w ciescie czosnkowym i do tego pieczone ziemniaczki i obiad gotowy. Chyba pora pomyslec o jakims deserze, bo jakos nie chce mi sie lezec nic nie robiac. Bylam w sklepie, tak sypie w twarz i ciezko sie chodzi po zaspach, ze niestety spacer dzis odpadamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj zaczęłam drugi trymestr
I przywitałam go tuląc się z porcelaną. Zresztą wcale mnie to nie dziwi, u mnie to od końcówki 8 tc praktycznie codzienność.
małaMyszka, niecierpliwa, Katarka, lys lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, u mnie już lepiej, tzn bez żadnych dziwnych śluzów. Za to ze 2-3 dni temu pisałam Wam,że ciągnęło mnie coś po lewej str aż do pachwiny, dziwne uczucie, dosyć długie. A dziś to samo po prawej. Ale wszyscy mnie uspokajają,że Leon po prostu robi sobie miejsce i więzadła macicy się rozciągają. Gdyby to trwało do jutro, to lecę do dr. A jutro zaczynam 2 trymestr
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Czesc dziewczyny malo mnie tu ostatnio, jestem jeszcze u rodzicow i nie wzielam laptopa a niecierpie pisac z tableta. Od srody nie zwracam choc czesto mnie mdli ale czuje sie co raz lepiej. Ciagniecie przy wiazadlach czuje po dluzszym spacerze, nic dziwnego jak tyle ostatnio leze to zastyga wszystko. Od 14 tyg ide na joge dla ciezarnych bo juz calkiem zdretwieje. Jajniki przestaly mnie kuc tak jak mowil lekarz ze do 12 tyg lozysko bedzie juz sobie swietnie radzilo z progesteronem i jajniki sie uspokoja ale za to czuje jak mnie w srodku rozrywa, czuje jakby ktos wlozyl mi piesc do brzucha i chcial ja wyprostowac, czasem az piecze. Urodze chyba olbrzyma
moj maz ma 2m wzrostu ja do najnizszych nie naleze bo mam 175cm wiec nie licze na 2,5 kg dziecko
Mierzylam wczoraj obwod w pasie rano 92 wieczorem 100, przed ciaza mialam 65-68 ciekawe ile bedzie w sierpniu 300?niecierpliwa, Aga89, Cassie, lys, małaMyszka, 0na88, Katarka, Meggi31, mamasia, gianna88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej u nas tez śniegu dużo
Jutro mam penetralne 11 dni temu moje maleństwo miało 3 cm a prenetalne ma się robić od 4,5 cm jestem ciekaw czy jutro mi zrobi czy moje maleństwo już tak urosło . hmmm ciekaw jestem ale w głębi serca wiem ze wszystko jest jak naj bardziej wporzątkumałaMyszka, Zetka, niecierpliwa lubią tę wiadomość