SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 wrote:JA tez po proszę [email protected]
widzę ze nie tylko my z Natalka się dziś meczylysmy. Piersi po dzisiejszym dniu mam jak flaki
a moje słoneczko było bardzo marudne dziś. Mam nadzieję że od jutra będzie chłodniej i wszystko się unormuje
Lys ostatnio też zainteresowałam się ta pozycja "pod górkę". Moja mała tak się rzuca na cyca ze juz dwa razy mi się zakrztusila ze oddechu nie mogła złapaćteraz jak ja karmie to przerażona jestem ze znów to się powtórzy
Wszystkim życzę dużo spokoju cierpliwości i szybkiego snu
moja to się krztusi średnio 2-3 razy dzienniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:Dziewczyny ja mam chyba Język niemowląt w pdf. Tylko mieliśmy laptopa w serwisie oproznionego i pliki przeniosłem na dysk przenośny. Jak znajdę to wyślę. Podajcie maile te które chcą
Ja bym bardzo prosiła
[email protected]
DziękujęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez poproszę
[email protected]
Dziękuję!
QUOTE=Amberla]Mam tę książkę... dacie wiarę, że sama jej nie przeczytałam... szwagierka mi ją kiedyś wysłała, że super, jak się spodziewałam pierwszej córy i o niej zapomniałam... dopiero teraz jak przypomniałyście. Wysyłam Ci Ofka.
MałaMyszka, nie dostałam żadnej wiadomości od Ciebie. Któraś jeszcze chce?[/QUOTE]
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pospałam 2 godziny.. ale rarytas
Teraz mały kwęka w łóżeczku.. sam nie wie czego chce a ja tymbardziej.. na rączkach zasypia ale kuzwa ile można nosić.. Boże oby jutro był lepszy dzień.. mam cholerne wyrzuty bo dziś kilka razy straciłam cierpliwość..a potem patrze na ten mój Skarb i płaczę i wkurzam się ze taka beznadziejna jestem..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko sie nauczylo, ze po kąpieli spi 5h. Kocham to. Wole by w dzien byl maruda,ale w nocy spal. Maz wymyslil, ze bedziemy go 2 razy dziennie kapac;)
Amberla - dotarlo, dziekiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 01:14
Zetka, niecierpliwa, Amberla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mala spala od 20.. szok skandal niedowierzanie
po takim dniu w koncu padla...obudzilam ja na sile i przewinelam i jak tylko wsadzilam nowego pampersa to poszla kupa
sciagnela mi troche z moich eksplodujacych cyckow i zasnela znow. Ja nie wiem ile ona sciaga z tych cycow ale chyba wystarczajaco.. mam nadzieje.
Moja suni zfiksowala i mysli ze jest niankapomagala przy kapieli, usypianiu. Jak poszlam siku to warowala przy lozeczku, wepchala ryjek miedzy szczebelki i patrzyla jak mala spi
slodkie to. W koncu przestala piszczec i skakac. Teraz niania spi pod lozeczkiem i pilnuje malej
Ciekawe ile da pospac teraz.Maniuś, Zetka, małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Amberla i ja poprosze [email protected]
Ja mam kryzys nic innego nie robię to albo odciagam pokarm trwa to ok 30-40 min albo maly wisi na cycu po 40 min po czym się nie najada bo po 45 min do godz jest ryk wiec dalej cyc lub butla jak butla to odciaganie i tak w kółko dzisiaj mam wizytę położnej może coś mi doradzi bo jestem bliska zalamania i kryzysu karmienia piersia mąż mnie wspiera dobre i toZetka, małaMyszka, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aaaaga a próbowałaś Femaltikeru? Wiem, że może to działa bardziej na głowę ale ja piłam 2 razy dziennie na początku jak miałam mało pokarmu. Laktacja ładnie się rozbujała.
Ja czekam aż się ssak obudzi bo mi zaraz prawy cycek rozsadzimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj Julka byla niedowytrzymania o 16 przyszedl tatus dal flach dziecko zasnelo na spacerze i spalo do 20, potem kapiel i kolejna flacha, bo zostala ze spaceru i Julka zasnela mu na rekach sekunde po zjedzeniu i tak od 20.45 spala do 1.30 potem cyc i o 4.10 drugi i teraz spi. Jak popoludniu mam 2 osoby do pomocy to moje dziecie przemienia sie w spiacego aniolka. Mam nadzieje, ze dzis sie nade mna zlituje
-
Pije ten femaltiker 2 dziennie z kefirem pije herbstke na laktacje jak wczoraj podalismy butle z mm to po dluzszej przerwie odciagam 110 ml wiec coś tam mam problem. W tym że maly nie ssie aktywnie tylko ciumka i zasypia przy cycu ehhh i non stop ma czkawki. Karmie przez nakladki bo mam plaskie sutki wiec nawarstwilo sie przeciwnosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:15
-
heej:) u nas pobudka o 1.40 i o 6, nakarmiłam popprzytulaliśmy sie i Szymonek spi a mama pije kawe, umyłam włosy zrobie makijaz i chyba spadam do mamy na spacer, zostawie chwile małego i pozałatwiam coś na miescie:)
Wczoraj mój Szymonek bez jedzenia w dzien był 5 godzin, miałam wyrzuty sumienia ze go ugłodziłam.. juz miał jesc ale podałam mu kropelki u usnął na 2 h stad wzielo sie 5 godzin przerwy
Kurde pasuje sobie jakąs kiece sprawić na chrzciny, marzy mi sie soczysta malina a co !małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No, następna część przesyłek poszła
U nas po kilku dniach spania po 8-9 h przerwa. Mała zasnęła przed 21. Pobudki o 1 i o 5 30. Ale zjadła i spała dalej. Wiem czemu wstała o 1. Bo była ubrana w body z krótkim rękawem. Mimo że w pokoju bardzo ciepło to jednak jak dziecko śpi i nie rusza się to robi się zimno. A w body bo jak mi zasnęla to już nie chciałam przebierać żeby się nie obudziła. A myślałam, że mi jeszcze nie uśnie na stałe... a tu jednak
Dzisiaj idę na yellow pellingMoże moja buzia na ślub będzie ładnie wyglądać. Pierwszy raz robię taki zabieg. No ale mam trochę przebarwieć i chcę się tego pozbyć żeby jakoś wyglądać. DO tej pory tylko dermabrazje robiłam. No nic... miłego dnia dziewczynki!
mamasia, Maniuś, Paula_071, ainer85, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
[email protected] ja tez poprosze:)
wlasnie zamowilam witamine d3 i nie pamietam od kiedy sie ja podaje:>chyba moge juz?tutaj w uk mi polozna nie rekomendowala bo powiedziala, ze jest dosyc(!)sloncaja jednak wole podac