X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga89 wrote:
    JA tez po proszę [email protected] :-) widzę ze nie tylko my z Natalka się dziś meczylysmy. Piersi po dzisiejszym dniu mam jak flaki :-( a moje słoneczko było bardzo marudne dziś. Mam nadzieję że od jutra będzie chłodniej i wszystko się unormuje :-)

Lys ostatnio też zainteresowałam się ta pozycja "pod górkę". Moja mała tak się rzuca na cyca ze juz dwa razy mi się zakrztusila ze oddechu nie mogła złapać :-( teraz jak ja karmie to przerażona jestem ze znów to się powtórzy :-(

Wszystkim życzę dużo spokoju cierpliwości i szybkiego snu :-D

moja to się krztusi średnio 2-3 razy dziennie :(

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Dziewczyny ja mam chyba Język niemowląt w pdf. Tylko mieliśmy laptopa w serwisie oproznionego i pliki przeniosłem na dysk przenośny. Jak znajdę to wyślę. Podajcie maile te które chcą ;)

Ja bym bardzo prosiła :)
    [email protected]

Dziękuję :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla moge i ja poprosic :) ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:49

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez poproszę
    [email protected]

Dziękuję!

QUOTE=Amberla]Mam tę książkę... dacie wiarę, że sama jej nie przeczytałam... szwagierka mi ją kiedyś wysłała, że super, jak się spodziewałam pierwszej córy i o niej zapomniałam... dopiero teraz jak przypomniałyście. Wysyłam Ci Ofka.
    MałaMyszka, nie dostałam żadnej wiadomości od Ciebie. Któraś jeszcze chce?[/QUOTE]

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospałam 2 godziny.. ale rarytas
    Teraz mały kwęka w łóżeczku.. sam nie wie czego chce a ja tymbardziej.. na rączkach zasypia ale kuzwa ile można nosić.. Boże oby jutro był lepszy dzień.. mam cholerne wyrzuty bo dziś kilka razy straciłam cierpliwość..a potem patrze na ten mój Skarb i płaczę i wkurzam się ze taka beznadziejna jestem..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko sie nauczylo, ze po kąpieli spi 5h. Kocham to. Wole by w dzien byl maruda,ale w nocy spal. Maz wymyslil, ze bedziemy go 2 razy dziennie kapac;)

Amberla - dotarlo, dzieki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 01:14

Zetka, niecierpliwa, Amberla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ją też poprosze [email protected]

v40cu9h.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala spala od 20.. szok skandal niedowierzanie :) po takim dniu w koncu padla...obudzilam ja na sile i przewinelam i jak tylko wsadzilam nowego pampersa to poszla kupa :) sciagnela mi troche z moich eksplodujacych cyckow i zasnela znow. Ja nie wiem ile ona sciaga z tych cycow ale chyba wystarczajaco.. mam nadzieje.
    Moja suni zfiksowala i mysli ze jest nianka :) pomagala przy kapieli, usypianiu. Jak poszlam siku to warowala przy lozeczku, wepchala ryjek miedzy szczebelki i patrzyla jak mala spi :) slodkie to. W koncu przestala piszczec i skakac. Teraz niania spi pod lozeczkiem i pilnuje malej :)

Ciekawe ile da pospac teraz.

Maniuś, Zetka, małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Żabko, a jak wyglądają? Sa na uda tez i długie pod piersi?

Takie mam :http://www.twoja-bielizna.com.pl/upload/7225-1.jpeg

Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Karmimy się. Dzisiaj podobnie jak u Was miałyśmy ciężki dzień, myślę, że to przez upały :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 08:12

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla i ja poprosze [email protected]
    Ja mam kryzys nic innego nie robię to albo odciagam pokarm trwa to ok 30-40 min albo maly wisi na cycu po 40 min po czym się nie najada bo po 45 min do godz jest ryk wiec dalej cyc lub butla jak butla to odciaganie i tak w kółko dzisiaj mam wizytę położnej może coś mi doradzi bo jestem bliska zalamania i kryzysu karmienia piersia mąż mnie wspiera dobre i to

Zetka, małaMyszka, lys, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaga a próbowałaś Femaltikeru? Wiem, że może to działa bardziej na głowę ale ja piłam 2 razy dziennie na początku jak miałam mało pokarmu. Laktacja ładnie się rozbujała.
    Ja czekam aż się ssak obudzi bo mi zaraz prawy cycek rozsadzi ;-)

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez polecam femaltiker :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj Julka byla niedowytrzymania o 16 przyszedl tatus dal flach dziecko zasnelo na spacerze i spalo do 20, potem kapiel i kolejna flacha, bo zostala ze spaceru i Julka zasnela mu na rekach sekunde po zjedzeniu i tak od 20.45 spala do 1.30 potem cyc i o 4.10 drugi i teraz spi. Jak popoludniu mam 2 osoby do pomocy to moje dziecie przemienia sie w spiacego aniolka. Mam nadzieje, ze dzis sie nade mna zlituje

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije ten femaltiker 2 dziennie z kefirem pije herbstke na laktacje jak wczoraj podalismy butle z mm to po dluzszej przerwie odciagam 110 ml wiec coś tam mam problem. W tym że maly nie ssie aktywnie tylko ciumka i zasypia przy cycu ehhh i non stop ma czkawki. Karmie przez nakladki bo mam plaskie sutki wiec nawarstwilo sie przeciwnosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:15

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heej:) u nas pobudka o 1.40 i o 6, nakarmiłam popprzytulaliśmy sie i Szymonek spi a mama pije kawe, umyłam włosy zrobie makijaz i chyba spadam do mamy na spacer, zostawie chwile małego i pozałatwiam coś na miescie:)

Wczoraj mój Szymonek bez jedzenia w dzien był 5 godzin, miałam wyrzuty sumienia ze go ugłodziłam.. juz miał jesc ale podałam mu kropelki u usnął na 2 h stad wzielo sie 5 godzin przerwy

Kurde pasuje sobie jakąs kiece sprawić na chrzciny, marzy mi sie soczysta malina a co !

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa dziewczyny, czy wiekszemu dziecku też ma sie odbijać? powiem Wam, że teraz już mu sie słabiej odbija i nie za kazdym razem

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Poszło - do Aśki, Magdy, Ofki, Pauli Jesselin i KasiaEn ;)Tyle maili miałam
    Bardzo,bardzo dziękuję :-*

bzkxskf.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, następna część przesyłek poszła ;)

U nas po kilku dniach spania po 8-9 h przerwa. Mała zasnęła przed 21. Pobudki o 1 i o 5 30. Ale zjadła i spała dalej. Wiem czemu wstała o 1. Bo była ubrana w body z krótkim rękawem. Mimo że w pokoju bardzo ciepło to jednak jak dziecko śpi i nie rusza się to robi się zimno. A w body bo jak mi zasnęla to już nie chciałam przebierać żeby się nie obudziła. A myślałam, że mi jeszcze nie uśnie na stałe... a tu jednak ;)

Dzisiaj idę na yellow pelling ;) Może moja buzia na ślub będzie ładnie wyglądać. Pierwszy raz robię taki zabieg. No ale mam trochę przebarwieć i chcę się tego pozbyć żeby jakoś wyglądać. DO tej pory tylko dermabrazje robiłam. No nic... miłego dnia dziewczynki!

mamasia, Maniuś, Paula_071, ainer85, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

• jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected] ja tez poprosze:)
    wlasnie zamowilam witamine d3 i nie pamietam od kiedy sie ja podaje:>chyba moge juz?tutaj w uk mi polozna nie rekomendowala bo powiedziala, ze jest dosyc(!)slonca o.O ja jednak wole podac

‹‹ 2026 2027 2028 2029 2030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ