SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Magda dzieki! 20 minut po masazu poszla kupa, a tak sie Julka smiala jak zrobila, ze az na sercu cieplutko. Szkoda tylko, ze tyle sluzu nadal.
Od dzis odstawiam nabial, ale bez kawy nie funkcjonuje, a kawe musze miec minimalnie zabielona. Czy jak dziennie dodam do 2 kaw po lyku mleka jest sens robic ten "nabialowy" test??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Kochana to moze przez okres testu zabielaj smietanka w proszku, taka cremona kiedys byla, wiem ze chemia i gowno ale przez pare dni....
Tam jest chyba mleko w proszku wiec tez odpada. Wieczorem skosztuje z tym kokosowym, na cuda nie licze no ale
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa, może Tobie by podeszło mleko ryżowe - mnie nie smakuje, bo to taka zabielona woda o posmaku ryżu, no ale ma swoich zwolenników, więc kto wie. Jest jeszcze mleko owsiane - tego nie próbowałam, ale kupię sobie któregoś razu.
-
Agasad Julka wlasnie je i mnie cholera bierze, bo tez probuje zrobic kupe i rzuca sie jak karp upuszczony na podloge. Ktos mi powie skad czerpac zapasy cierpliwosci?
Amberlaa szklanka mleka, no niezle. Ty chyba zawsze po nocy mialas miekkie, nie?
W ta sobote macie slub??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 13:26
-
Agaata wrote:Niecierpliwa, może Tobie by podeszło mleko ryżowe - mnie nie smakuje, bo to taka zabielona woda o posmaku ryżu, no ale ma swoich zwolenników, więc kto wie. Jest jeszcze mleko owsiane - tego nie próbowałam, ale kupię sobie któregoś razu.
Ja mysle, ze mi to kokosowe podpasuje, a raczej probuje to sobie wmowicmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Znalazłam taki arytkuł:
http://www.olgasmile.com/mleko-kokosowe.html
Wygląda na to, że to z puszki niekoniecznie, ale jest też kokosowe w kartonie.
Kurcze, może dojdziemy tutaj metodą prób i błędów do przepisu na najlepszą kokosową kawę na świecie.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a nie lepiej zamiast odstawiać nabiał zrobić testy u alergologa?
ja odstawiałam i nic to nie dało a po testach okazało sie ze miał alergie na nabiał,nietolerancje laktozy ...Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:A jak myślicie co jest przyczyną takiego rzucania? Ból brzuszka? Mój zrobił kupę i teraz karmie i jest spokojny i przysypia wiec chyba to brzuch ale czasem już wątpię.
Mi sie wydaje, ze dlatego ze jednoczesnie jedza i probuja cisnac kupe, a nie idzie i nerwicamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nie, prawie dwie szklanki
piersi miałam twarde i pękające ale po jakimś czasie się wyregulowalo i po nocy miałam tylko pełne ale znośnie. Ale młoda ostatnie dwa dni były ciężkie i wręcz wisiała na cycu i widocznie się bardziej uruchomiło. Dla mnie to dobrze bo zamierzam zrobić zapasy na ślub dla opiekunki. Bo o dziwo moje odciagane pije bez problemu z butli ale sztuczne już nie... ;/
Tak, w sobotę ślub ale nie umiemy tańczyć. Mamy lekcje dziś i w czwartek. Najwyżej się pobujamy z miłościa na parkiecie i musi starczyć... Jutro robie rzęsy i odbieram suknie w pt paznokcie i starsza do dziadków a ja jak mi Laura pozwoli pójdę spać o 20 bo sobota będzie intensywna...niecierpliwa, Weridiana, Paula_071, 0na88, mamasia, małaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Pobujacie sie z miloscia na parkiecie, ehhh zazdraszczam bo my ostatnie dni albo jak rozmawiamy to tylko o dziecku albo drzemy na siebie mordy, a wlasciwie to ja dre na niego, bo nic mnie tak nie rozwsciecza, jak to kiedy ma Julke na rekach, ja powiem cos co wacpanu nie pasuje i klnie. Mam wtedy ochote mu kapciem w leb trafic, ale boje sie ze trafie w Julke
Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla w takim razie powodzenia i wszystkiego najlepszego!
U nas już ponad 5 lat..kiedy to zleciało..
Dziewczyny o której wychodzicie na spacery? Macie jakaś stała porę czy różnie. Ja starałam się i stałej ale ciągle nie wychodzi..a to kupa i nerwy a to akurat uśnie albo coś innego.. chyba przestawie się na dopoludniowe godzinymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:A jak macie problem z kupa?
Jeżeli chodzi o mleko migdalowe, mi lekarz kazał jeść kilka migdałów dziennie bo one zawierają wapno, aby uzupełnić niedobór. Nic się nie dzieje.
A z kupka mamy dziwny problem. Karmie tylko piersią, a mały conajmiej raz dziennie wyróżnia się takimi zbitymi granulkami,są bardzo twarde czasami są większe jak główka od zapałki, a raz był wielkości małego paznokcia. Lekarz położna pierwszy raz coś takiego na oczy widzą, badanie kału,posiew wszystko w porządku. Czekamy na usg. Kazali mi wyeliminować nabiał,ale to raczej nie jest przyczyna. Myślałam że to zaparcie, ale żaden lekarz na to nie wpadł wiec to chyba nie to.
Małego to boli jak robi kupkę,aż serce pęka.małaMyszka lubi tę wiadomość