X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • kasiuleek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia współczuję stresu:( teraz już będzie tylko lepiej!

małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

2nn39n73yer8iupj.png
    07jyqdc.png

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda dobrze ze juz jestes po :) i super ze z dzieckiem. Nie wyobrazam sobie pobytu we szpitalu bez dziecka tym bardziej po tym jak 3 dni po cc czekalam az mi przywioza dziecko. Nic tylko plakalam :(

74diqps6a69lyc94.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia- odpocznij...wow ze ci pozwolili miec mala przy sobie,szok....oby do rana i bedziecie w domku. A powiedzieli ci wogole co to za zmiana byla w macicy??? I dlaczego sie zrobila???

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge zasnac... Jak sie karmi to musza przyjac mnie z dzieckiem. Pytanie bylo jak sie bede czuc. Wiec czekalismy z mezem do 19:30 i stwierdzilam ze sobie poradze. Tesciowa chciala na noc przyjechac i zostac z mezem i Maja wiec tym bardziej wolalam ja zostawic :) pozostalosci z porodu siedzialy we mnie. Lekarz powiedzial ze powinnam pojechac do Jerozolimy bo to ze 3 miesiace prawie to siedzialo we mnieni ze ja zyje i moja macica cala to jest cud po prostu.

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiuleek wrote:
    Ja mam 8 butelek z użyciu i uważam że to wciąż za mało :) Ale karmie odciągniętym mlekiem.

lys- nie wiem dokładnie. To tak jakby wychodziło z pochwy. Zabieg trwał krótko. Kilka minut. Był bez znieczulenia ale nie bolało. Chwilkę poszczypalo. W trakcie zabiegu zaczęłam krwawic ale po reakcji ginekologa widziałam ze raczej się tego nie spodziewał. Ale szybko też ustalo. Dostałam tabletki i mówił ze na tym nie koniec. Ale że porozmawiamy na następnej wizycie czyli za 3tygodnie...

Kasia ja mam 9 butelek...a karmię tylko cycem. Dziecku tylko medela calma podpasowała, tak więc jak gdzieś wyjdę, to cyc zastępczy jest :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ale szybka akcja! Wracaj do zdrowia :-)

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ja kupowałam cieplejszy kocyk minky o tutaj
    http://allegro.pl/kocyk-dwustronny-minky-ocieplony-75x100-2cm-hit-i5548574965.html

Magda dużo zdrówka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 22:58

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda trzymaj się w tym szpitalu i spokojnej nocki. Na pewno będzie wszystko ok i najważniejsze że jutro będziecie już w domku.

Ja dziś znowu latałam po sklepach bo mama została z małym - z jednej strony fajnie bo mogłam trochę nadrobić zaległości a z drugiej ciągły stres czy oby wszystko ok z małym i z przyzwyczajenia wszystko na przyśpieszonych obrotach, ja już nie potrafię spokojnie gdzieś pojechać czy pójść nawet jak teoretycznie wiem że mały ma super opiekę..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to nie wiedzialam ze to na takiej zasadzie dziala, wogole jak sie czujesz, bolalo ? Widzisz bozia Cie miala w swojej opatrznosci ze poszlas drugi raz, swoja droga ze za pierwszym razem nic lekarz nie zauwazyl..

Weridiana, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mam to samo, zawsze w locie wszystko

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia super że już po wszystkim.Wracaj szybko do zdrowia i do domu z małą.
    My byliśmy u chirurga-wodniaczki są małe.Mamy zrobić usg i na noc pieluchowac z wacikami z tetry.Za 3msce do kontroli.Do roku powinno się wchłonąć samo A jak nie to zabieg.Doktor taki luzak że szok.A Leon jeszcze bardziej wyluzowany.Jesteśmy już u rodziców i spędzimy tu tydzień.
    Miłego weekendu Siostry.

Weridiana, zabka11, małaMyszka, magda sz, Martucha86 lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • lys Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda super, że już po. Wracaj szybko do formy.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda oj bedziesz zyla dlugo kobieto :-)

Ofka wlasnie olej z czarnuszki nie jarmuszki, cos tam dzwonilo , swoja droga mam już olej z migdalow, kokosa rozany to moze czas na czarnuszke

moja tez dzisiaj plakala w foteliku, hmmm moze rzeczywiscie nie lubi skrepowania

1usasg185gkausx0.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - zdrowia! We Wroclawiu nie pozwalaja z dzieckiem byc w szpitalu, wiec masz szczescie. I swoja droga ze w szpitalu po porodzie tego nie widzieli? I lekarka na ostatniej wizycie? Najwazniejsze, ze dobrze sie skonczylo.

Btw. A moze nie masz jeszcze okresu tylko to krwawilo?

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda zdrowka kochana na szczescie juz ok no i Maja przy Tobie :-) :-)
    Moje dziecko znowu dosypia na mnie
    Dzisiaj jedziemy do tesciow bo jak my nie pojedziemy to oni wnuka to chyba dopiero na lomunie by zobaczyli a mieszkają 4 km od nas no ale oni czasu nie mają a tesciowa kto przywieźć (ma bezpośredni autobus prawie pod drzwiami ) juz mnie nosi wrrryyyyy bedzie slodko pierdzaco do porzygania juz zapowiedzialam ze max 2 godz i jak bedzie spal wara mi obudzic

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja mi spala do 6...rekord ja przy niej padlam jak zabita. Martwi mnie tylko ze po takiej przerwie nawet polowy cyca nie zjadla tylko zasnela. Cyce mi eksploduja zaraz.
    Paula lekarz powiedzial ze nie wyklucza okresu ze wszystko jest mozliwe. Z dzieckiem to nie wiem jak jest ale ja od poczatku pytalam sie czy bede mogla z dzieckiem i kazdy ze tak. Ogolnie mieli mnie wypuscic juz wczoraj ale lekarz chcial mnie potrzymac do rana na wszelki wypadek przez to ze tyle to we mnie siedzialo. Skakali pozniej wokol mnie jak szaleni, mysle ze przez to ze usg pomylili i od 12:30 do 17 byla bieganina co mi jest, ze raz wychodzi mi cos w macicy a drugim razem jakis zasniad, a ten zasniad to nie moj tylko innej pacjentki..myslalam ze oszaleje wczoraj. Pobrali mi krew m inm na beta hcg i wyszla ppzytywna wiec to swiadczylo i o zasniadzie i o resztkach porodowych. Mysle ze jakbym powiedziala ze chce zeby maz zostal ze mna to by nic nie mowili, bo bali sie ze zrobimy afere z tym usg i ze nie oczyscili dobrze macicy. Wlasnie pobrali mi krew, mam nadzieje ze wyniki ok i wychodzimy.
    Lekarka u ktorej bylam miesiac temu nie mogla tego zobaczyc bo usg nie zrobila, a te moje krwawienia wziela jako okres...takze to ze poszlam na to druga wizyte to w ogole jakis palec Bozy. I ze ten lekarz mial usg w gabinecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 06:28

aaaaga, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Magda, trzymaj się kobieto. Szlag człowieka może trafić jak słyszy takie historie. Dobrze, ze jesteś z małą, mam nadzieję, ze wszystko będzie ok i dzisiaj wyjdziesz.
    Moja gwiazdeczka budziła się co 3h na cyca. Ciekawe kiedy zacznie przesypać noc. A ja oczywiście jak dzisiaj mogłabym pospać bo sobota, to musiałam wstać o 6.

201508091565.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda az wierzyc sie nie chce. Dobrze, ze to sie tak skonczylo. Trzymaj sie!

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, zycze Ci zebys zdrowa razem z Maja szybko wrocila do domu :-) Twoja historia pokazuje, ze nigdy na zadny porod naturalny sie nie zdecyduje (chocisz i tak we Wroclawiu po cc zawsze robia kolejna cc).

Tomek poszedl spac chwile po 8, o 3 zjadl, poszedl spac dalej i wstal teraz znowu na jedzonko. Z takim wielkim usmiechem sie obudzil :-)

Wczoraj bylam znowu na spotkaniu z dziewczynami z sr. Jedna z nich szczepila 6w1 i na rota. Dwa dni pozniej mala przestala podnosic sie na raczkach lezac na brzuchu. Od 2 tygodni rehabilituja ja Vojta i zadnych postepow:( nie ma pewnosci, czy to po szczepiace czy nie... ja jestem zwolennikiem szczepien, ale takie historie zawsze mnie przerazaja...

Dzisiaj idziemy na imieniny do mojej mamy.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja:)
    Madzia mam nadzieje ze dzisiaj wyjdziesz!

Kurdeee mój maluch sie tak krecilw nocy ze chyba z 8 razy wstawałam bo po calym łozeczku tanczył, wsadzałam smoka i był spokoj, na chwile az mi sie usnęło i znowu, ale nie brałam do łózka

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 2384 2385 2386 2387 2388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ