SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja, jeśli chodzi o łączenie rączek to jak najbardziej to robi, nie odgina cały czas główki, fika nóżkami, ale od 3 dni robi ten mostek w kółko, wcześniej raczej to była rzadkość. No nic, idziemy na spotkanie z fizjoterapeutą w sobotę, to niech go poogląda.
-
Co do obrzęku po szczepieniu to my mieliśmy guleczke aż do następnego szczepienia. My 3 Szczepienie mamy kolo 2 grudnia. A potem w 7 juz ostatnie przed dłuższą przerwa i wtedy weźmiemy pneumokoki u jednej i u drugiej
Co do ceny za zyrafke to faktycznie powala. Ja nie żałuję na Dzieci ale w sumie to poprostu wywalanie pieniędzy na coś co jest modne i trendyale fakt jak z bezpiecznych materiałów a nie chiński shit to pół biedy. ostatnio moja mama zauważyła ze ja wszystko kupuje dzieciom a sobie nic i ze zaczynam wyglądać jak bida a moje córki to modnisie. Ale tak jak pisała Pulpecja - dla siebie jak patrzę na rzeczy to uważam że to dużo kasy ale na córkę tyle samo juz nie żałuję
teraz na topie jest temat świąt i prezenty. W nowej ofercie Lidla na przyszły tydzień są super oferty. Chce starszej kupić pościel w gwiazdy i na święta lale baby born bo w dobrej cenie jest. Do tego chce jej kolyske drewniana kupić. Super takie rzeczy robi babka - sprawdźcie sobie na fb - Little B. And Twins
marzy mi się jeszcze namiocik tipi dla starszej ale ceny kosmiczne. Chyba kupie materiał i komuś zlecę i jeszcze do tego poduszki i matę na ziemię. Wyjdzie mnie przynajmniej połowę taniej albo i więcej. Uszylabym sama gdybym miała Maszynę... Chyba kiedyś ją kupię bo tyle fajnych rzeczy można dla dziecka zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:03
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Spróbuje Was nadrobić, ale pochłonęły mnie przypisy w pracy i jak nie siedzę z cycem to siedzę z przypisami...
Dzisiaj szczepienia. Idę z mężem. Boję się jak cholera. Już teraz wiem, że albo się rozpłaczę albo posram...
Pogoda deszczowa.
Spokojnego dnia Kochane -
witam:)
U nas tez mały sie tak rzuca w lozeczku nad ranem albo w nocy, tzn kreci tak głową
U nas niby pogoda lepsza, niby deszczu nie zapowiadali ale jakoś śmiesznie za oknem, spróbujemy sie wybrac na spacer
amberla, dawniej to siedziałam na all i ogladalam tylko ciuchy damskie, teraz tylko dział dzieciecy, coś w tym jestZetka, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi.
Żyrafa fajna ale faktycznie cena.
Niecierpliwa, doszedł woombie? Tez się zastanawiam.
Po piatkowej klotni z mezem nawet nie w glowie mi bylo prosic go, zeby zamowil woombie, w sumie to chyba lepiej bo odruchu moro nie zaobserwowakam juz pare dni. Mam wrazenie, ze odkad ja sie uspokoilam, to i Julka jest pogodniejsza i spi spokojniej.
Wiecie mamy na scianie taki obraz, gorski krajobraz i Julka notorycznie zawiesza na nim wzrok i sie smieje. Wczoraj maz palnal, ze ona tam chyba kogos widzi, bo smieje sie tak, jak robi to tylko do ludzi, oczywiscie teraz sie montuje, bo 30 kat temu zmarla w tym mieszkaniu poprzednia wlascicielkaZetka lubi tę wiadomość
-
Neyla ciężko powiedzieć po zdjęciu ale troszkę jak afta. Może boleć przy ssaniu i powodować niechęć do jedzenia. Ale masz piękne paznokcie, zakochałam się w tych pastelowych kolorach
Moja też się rzuca przez sen, głową kręci z prawej na lewą.
Od wczoraj znów mniej je. Ona przez kilka dni je ładnie a później kilka dni zachowuje się jakby nie była głodna...oszaleję kiedyś. Pierwszy raz widzę coś takiego. Niech już będzie styczeń i rozszerzanie diety to odetchnę ze spokojem.
Żyrafka fajna ale jak by mój mąż się dowiedział ile kosztuje to by się popukał w czołoniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Mnie tez kusi, ale kurde za taka cene to mam morze pampersow
Ale moze na mikolajki
No właśnie, Mikołajki dobry pomysłJa nie wiem czy kupować woombie. Może posłał by w dzień dłużej.
Kurde martwi mnie ta nierosnąca wagawaga co wcześniej pisałam.
Czy jak ja się gorzej odzywam to mleko tez jest słabsze? Ostatnio asortyment ze względu na te kupy mniejszy.
-
Neyla wrote:apaczka...moje pierwsze w życiu samodzielnie zrobione hybrydy. Już nie mogłam patrzeć na moje pazury, a malować co 2-3 dni nie chce mi się.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0684298615ee.jpg
Super, ja na swoje tez patrzeć nie mogę. Może jutro umaluje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:06
-
Zetka ja waze w srody, ale czesto wazylam tez w sobo e i wiele razy ta waga sobotnia byla nizsza niz w srode. Przyrost u nas zwolnil w ostatnim miesiacu przybrala ok 600gram. Ja juz przestalam sie tym stresowac odkad daje butle, jak widze, ze wypija 500ml plus cycek 3,4 razy to nie ma opcji, zeby sie nie najadala. W ostatnim tygodniu przybrala 70g.
apaczka, Zetka lubią tę wiadomość