SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny na dietach z powodu śluzowatych kupek do Was kieruje pytanie. Dajecie swoim maluchom jakieś priobiotyki/ osłonki? Bo mi kazała dawać, jedna flaszka już poszla, a kupując nie zwróciłam uwagi że to gowno kosztuje ponad 30 zł!!i teraz nie wiem czy brać kupować drugą? Jak ja nawet specjalnie po tym poprawy nie widziałam. Prawdę mówiąc nawet nie wiem czy dalej ma śluz, bo już dwa dni nie robila kupy:P i nie wiem czy to dawać jej czy nie.
Ps muszę się Wam pozalic że nocki mamy do dupy. Z lenistwa w nocy już po pierwszym karmieniu zostawiam ją w naszym łóżku, bo nie chce mi się sto razy podnosić i podawać jej smoka. I zawsze tylko ją polozylam, to sobie grzeczniutko zasypiala. A teraz cyrki w nocy..... Steka, sapie, wypluwa smoka, dzisiaj gadulec jej się włączył, albo kręci się i nie wiadomo o co jej chodzi. Na jedzenie budzi się nawet 4 razy... -
Nadrobilam pol dnia nie wchodzisz na forum a Wy tu tworzycie chyba kolejna ksiege P Tadeusza hehe
Niecierpliwa usmialam sie z tekstu wersja demo dziecka - moze ten kryzys juz minął życzę Cu tego z calego serducha
Luska kakaowca w necie mozna kupic? Wstaje w nocy siedze z laktatorem cala sesje okolo 35 min a w butelce z obu piersi zaledwie 90 a nawet mniej zadziwia mnie moja laktacja
Mlody obudzil się dzisiaj z takim przerazliwym placzem ze oboje z mezem stanelismy na rowne nogi w selunde teraz dosypia na mnie maz spi a ja na forum
Dzisiaj imprezka rodzinna mam nadzieje ze mlody nie bedzie potem odreagowywal nowego wydarzenia
Musze isc na morfologie i do lekarza z wynikami podpytalam na szczepieniu p doktor o moje wypadanie ( mega calymi pasemkami ) wlosow i mowila ze moze to byc niedoboe zelaza lub anemia i moze mieć rację bo po porodzie mialam krew przetaczana i brac zelazo a bralam jak mi się przypomniało no zobaczymy
niecierpliwa, Weridiana, zabka11, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Tez słyszałam o tym. A tylko żółty, czy takie serki białe i twarożki tez?
jem serki typu almette itp i jest ok,tylko po zoltym wysypuje.
Dzien dobry! Dzisiaj Pola konczy 3 miesiace !
Wlasnie przygotowywali mnie do cc ..Paula_071, Weridiana, Migotkaa, Maniuś, mamasia, jesslin87, kasiuleek, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
-
nie ma wyjścia trzeba wstawać, prezesowa ani mysli isc spać.
poszła kupa, ale ciężko to nazwać kupą, ciągnęło się na 15 cm. Mi to wygląda jak ślina....oooo albo jak siemie lniane ugotowane.
Dziewczyny trzymajcie dzisiaj za nas kciuki, bo na 11:00 mamy BARDZOOOO ważna rozmowę, ale nie będę teraz gadała na jaki temat,żeby nie zapeszyć, ale spełniłoby się moje marzenie.
Jeszcze parę dni, a będzie równo rok jak zrobiłam test ciążowyaaaaga, Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, zabka11, Maniuś, mamasia, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
0nbn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:31
Kkarolinaaaa, Paula_071, małaMyszka, Pulpecja, lys, niecierpliwa, Weridiana, Migotkaa, zabka11, magda sz, Neyla, Katarka, Maniuś, mamasia, 5ylwia, jesslin87, kasiuleek, Martucha86, witaminkab, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Paula, nie wiem czy termofor to w przypadku zapalenia dobry pomysł. Z tego co wiem zapaleń się nie ogrzewa bo stan zapalny się przez to zwiększa.
Chyba nie do konca, bo przeciez sa w sprzedazy masci rozgrzewajace czy plastry. Owszem, zbite kolano sie ochladza, ale na bolace korzonki przyklada sie cieplym. Na pecherz tez pomaga mi ciepło.
Tomek obudzil sie na karmienie o 1:30 i o 6:30. Ale co z tego, jak po 1:30 nie mogl zasnac, teraz tez nie spi. Chyba nie posmakowala mu duza ilosc witaminy C, bo w nocy to zoladek mu przeszkadzal i zasnieciu, a rano bardzo duzo ulal.
Dobrze, ze mam duza lazienke. Chyba wstawie tam mate;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 07:44
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Zapalenie pecherza sie rozkrecilo... leze w lozku z termoforem, pije witamine C i lykaz Zuravit. Jutro jeszcze maz caly dzien na tej konferencji, mama w Zakopanem. Akurat teraz musialo mnie dopasc Katastrofa...
Współczuję... Ja miałam o połogu. Jadłam dodatkowo żurawine suszona. Jednak dopiero duomox pomógł...
Trzymaj sięPaula_071 lubi tę wiadomość
-
Kończymy dziś 4miesiące! Dzień Dobry Ciocie!Miłego weekendu!
Pulpecja, lys, ainer85, niecierpliwa, Migotkaa, zabka11, 0na88, apaczka, magda sz, Paula_071, małaMyszka, Neyla, Katarka, agatka196, mamasia, Maniuś, 5ylwia, jesslin87, kasiuleek, Martucha86, witaminkab, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dziewczyny, mam do was pytanie..
Otóż, skończyłam kosmetologie, rok pracowałam u teściów w sklepie bo w planach byl dzidziuś wiec nie chcialam nic rozkręcać skoro zaraz bym musiala robić przerwe. Cały czas planowałam otwarcie swojego salonu, ale teraz nie chcePo prostu doszłam do wniosku że w naszym miasteczku jest tego za duzo juz
(8 salonów, miasteczko 10 000) tak bardzo żałuje wyboru szkoły ze to się w głowie nie miesci
i nie mam pojęcia co robic, u nas nie ma zadnych spa,hoteli itp. zeby tam sie załapać do pracy, salony kosmetyczne które są nie przyjmują nikogo do pracy bo te co otworzyły same to robią.
W wiekszych miastach wieksze pole do popisu..chociazby zajebisty jest salon woskowania, że zamują się tyllko depilacją (bardzo lubie to robic) ale w tak małej miejscowosci to by nie miało racji bytu.
Kuźwa taka jestem na siebie zła za wybor szkoly..az sie plakać chce.
Moze macie w soich miasteczkach jakies nietypowe salony ktore miały by szanse w małym miasteczku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:11
-
Zetka wrote:Niecierpliwa, czy u Ciebie jak zjadłas ta czekoladę to Julka kupy nie miała, czy mi się przywidzialo? Bo ja właśnie wczoraj zjadłam po długim czasie cukierki czekoladowe i dziś pierwszy raz Misiek dzień bez kupy.
Zetka lubi tę wiadomość
-
Hej
Czytam was, ale sily na pisanie brak. Od dwoch dni brzuch mnie baardzo boli, normalnie wszystkie flaki w srodku....nie bylam w toalecie od dwoch dni, pewnie to dlatego...
Jestem wzdeta i obolala...wczoraj nawet przespalam sie w ciagu dnia z Klara 2godz.
Jeszcze gardlo mnie boli i lada dzien dostane okres.
W domu masakra...nie mam sily sprzatac...
Dzis z mezem mamy robic pierogi.ja nie wiem jak ja to wytrzymam..
Jutro julcia ma turniej, maz z nia jedzie, a ja z klara zostaje w domku. -
zabka11 wrote:Hej
Czytam was, ale sily na pisanie brak. Od dwoch dni brzuch mnie baardzo boli, normalnie wszystkie flaki w srodku....nie bylam w toalecie od dwoch dni, pewnie to dlatego...
Jestem wzdeta i obolala...wczoraj nawet przespalam sie w ciagu dnia z Klara 2godz.
Jeszcze gardlo mnie boli i lada dzien dostane okres.
W domu masakra...nie mam sily sprzatac...
Dzis z mezem mamy robic pierogi.ja nie wiem jak ja to wytrzymam..
Jutro julcia ma turniej, maz z nia jedzie, a ja z klara zostaje w domku.
Dziewczyny trzy i pol kg mniej!!! Maz mowi ze widac juz i to ze troche cwicze inna sylwetka jest. Mega sie ciesze, bardzo mi juz zle z ta nadwaga..
A ja dzisiaj nie mam zajec. Jestesmy z malym w domu, maz wezmie Iwa na spacer a ja sie poucze. Jupiiii
Co do kosmetologii. Salony rzeczywiscie nie utrzymuja sie. Ale pazury...ja jestem z malego miasta mam kolezanke ktora ma salon i 95 procent klientek to paxury. Druga otworzyla tez i robi do 20 wieczorem. Na dobre pazury czad.
No i permanentny. U nas przyjezdza laska, u niej kurs trzy tysiace kosztujr, inwestycja w sprzet to tez spory wydatek ale zyski...laska jezdzi po calej polsce, za granice, kase trzepie taka ze szok. Ja zaplacilam za kreski 650 zl jestem mega zadowolona. No to tyle wiem o tym biznesie.małaMyszka, magda sz, Paula_071, lys, Maniuś, zabka11, 0na88, kasiuleek, Weridiana, witaminkab, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Karolina to mozemy sobie podac reke bo ja konczyłam ten sam kierunek, pozniej magisterka z technologi produktów kosmetycznych i wszystko o dupe rozbic..
Teraz tego nasrane tyle ze hejjest pełno dziewczyn po kursach, po studium, robią to w domu ze małą kase...