SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka zdrówka dla synka!
Czytam tą książkę o zasypianiu jestem w połowie, super fajnie to napisane i u mnie zgadza się to co piszą. Oczy mi lecą i jutro reszta.
Na dzień babci i dziadka wymyśliłam że zrobię laurkę i odbije Mai stopę i rękę i do tego kwiatki jakieś i styka. Dostali już od nas kalendarz, album ze zdjęciami małej, magnes i kubek sobie darowałam, może moim rodzicom zamówię bo oni lubią kubki a teściówka pije TYLKO z takich prl szklanek z ciemnego szkła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 23:41
Zetka lubi tę wiadomość
-
A w uk nie obchodzą dnia babci i dziadka
dzień matki jest ale nie w maju tylko w marcu i nie jest to określona data, zawsze niedziela chyba pierwsza niedziela albo ostatnia . Po sklepach będę wiedziała bo wszystkie sprzedają kartki i gadżetyale za to mogę zawsze kupić piękną dużą kartkę z przeceny i trzymam do maja
A i z ciekawostek tu nie trzymają kciukow tylko krzyżują palce (fingers crossed) , mi się to zawsze kojarzy ze jak krzyzujesz palce i chowasz za sobą to znaczy że kłamiesz hi hiPulpecja, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Czesc! Boze kochany,nie mam laptopa a moj tel zaczyna tez cos sie walic bo bateria mi pada bo nie calym dniu,a najwiecej pozera mi wchodzenie do internetu,dlatego sie nie odzywam..na fb szybciej to idzie. Panie ile do nadrobienia mam :o
A wiec..U nas wszystko ok,Pola z checia pałaszuje obiadki,nie ma problemow z brzuszkiem ani z kupa,a tego sie balam przy rozszerzaniu,ale kupa jednak przez te obiadki wali konkret :p
Wczorajsza noc to jakis armagedon. Budzila s8e chyba z 6 razy i to z takim wiskiem ze glowa pekala! A od tygodnia bylo jiz tak ze szla spac o 22,o 4 cyc i lulu do 7-8,wczoraj meksyk a dzisiaj juz tez tylko o 4.
Zabkow u nas nie widac.
Wasse dzieci tez sa takie glosne? Pola jjak sie zdenerwuje to tak piszczy,ze oszalec mozna..ze z takiego malego czlowieka taka czestotlowosc! Przeszywajacy pisk:/
Chyba musze tez zlozyc.mate edukacyjna bo juz ja ona nie kreci,woli lezecnna podlodze i bawic sie czyms,niz jak jej wisi xos nad glowa.
Nawalilo u nas sniegu ze hej..wygwizdowie. U nas zawsze najzimniej i najwiecej sniegu:/
Maz od godziny odsnieza..(nasz kawalek ppdworka i plac dla tata,bo jak juz wspominalam pod nami jest serwis mojego taty).
Pola robi sie co raz baardziej kołtuniata. Ile nad nia ttzeba sie naskakac..zabawka jest na 2-4min i ten jej pisk,jakby ktos ze skory obdzieral.
Dziewczyny z BD husky/lupo kiedy przechodzicie na zpacerowke? Duzo macie jeszcze miejsca w gondoli? U nas juz tak na styk.
A ..pomalowalam sobie wlosy. Cale zycie czarna,a teraz mam takie..hm..rude dodatki:pPulpecja, Weridiana, magda sz, jesslin87, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hej noc okropna mlody wstal na jedzenie o 3.40 zjadl ululalam i poszedl spac a ja nie krecilam się z boku na bok i dupa o 6 poplakal przez sen i spal do 7 a ja nie. Buuuu
Ja kupilam blok rysunkowy i kredki ma kazdej kartce osobno namalowalam literki i serduszko i polozylam mlodego w tych kartkach i cyknelam fote i ladnie wyszlo napis brzmial serduszko (jako kocham) babcie i drugi napis serduszko dziadka wysle im mms a w weekend pojedziemy z ptasim mleczkiem i tyleWeridiana, magda sz, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! U mnie noc dobra, dwie pobudki o 3.00 i o 5.40. A teraz już wstaliśmy na dobre
My nie mamy póki co nic dla babci i dziadka, ale może właśnie wywołamy jakieś zdjęcie i damy np. odcisk stopy. Zobaczymy - nie mam weny za bardzo. Dziadkowie wczuwają się tak sobie, to mi się też nie chce wczuwać w prezenty.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
My na dzien babci mamy pakieciki ;p bo dziiaj wieczorem na kolacjen do moich rodzicow a jutro do tesciow. I dostana wspolne prezenty jako babcia o dziadek.
Ramka a w ramce odbicie stopy Poli i zeszyt bananowu babcii/dziadku opowiedz mi + czekoladki
Jak Pola sie urodzila to dostalismy podwojna ramke + taka pianke do odbicia. Odbilismy i jeszcze sporo tego zostalo wiec stwoerdzilismy ze odbijemy od razu na dzien babci i dziadka a ramki dokupilam.w pepco :p w miare aktualne no odbijalismy jakos w grudniu;)jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Bry,
Ja w nocy może godzinę spałam, moja potworra od 00:30 przypomniała o sobie, cyc co 30 min z zegarkiem w ręku do 6 i o 6 już nie chciała spaćpłakała jak się wybudzała, pozniej kupa wodnista poszła więc sądzę że brzuszek bolał. Podrzuciłam ją na stronę łóżka męża i leżałam w nadziei że zaśnie ale gdzie tam. Słodko było popatrzeć jak się w niego wtuliła i głaskała go po klacie, wydając przy tym takie wdechy jak to jej dobrze
W ogóle od jakiegoś czasu wyciąga rączki jak chce zeby ją podnieść albo wyciąga rączki i przechyla się jak widzi męża i chce do niego na kolana. Tatuś to jest jej najlepsza rozrywka
Karolina zrobię Mai fotkę w gondoli bez kombinezonu jak to wygląda objętościowo, bo w kombinezonie na styk. Ja bym przeszła już na spacerówkę ale kurde zimno a tak to w gondoli bardziej osłonięta przed wiatrem, itp..dałam czas do lutego na tą spacerówkę ale jak będą mrozy to chyba dłużej potrzymamy.Weridiana lubi tę wiadomość
-
A mnie dziś mały mega zaskoczył i jadł w nocy 23, 1 później 4 i 08.. ale wydaje mi sue ze to jednorazowa poprawa bo był wymeczony ostatnimi dniami. . No i jadł długo i z 2 cyc wiec pewnie też dlatego starczyło na dłużej. . Ale zima nam się zrobiła..
My na dzień babci mamy kalendarze, zrobimy wspólnie odcisk stopy no i jakiś tam alkohol mąż kupił bo stwierdził że pierwszy raz to trzeba wznieść toast..Weridiana lubi tę wiadomość
-
No my też na styk w gondoli i najgorsze że w leżaczku Tiny Love w formie łóżeczka tez ;( w cocodrillo ceny takie same jak były. Ja dziś nie śpię od 6 20. Pobudki o 24, 3 i 6 20. Plus dwie na włożenie smoka. Masakra.... Marzę o przespanych 8 h jednym ciągiem. ..
-
U nas moi rodzice bardzo sie staraja,sa super dziadkami,Pola u nich dobrze sie czuje,wiedza co ona lubi,znaja jej nawyki. Tesciowa gebe rozdziawi i nie wie co robic jak Pola zaczyna plakac. Przy ludziach to babcis roku,a mnie kurwica strzela jak tak udaje,to nie babcia roku tylko pozer roku.
-
niecierpliwa wrote:Hmm, skoro uwazasz ze zle robisz to jaki to ma sens? Bo watpie zeby po ziemniaku lepiej spal.
Edit a moze mu kolejne zeby ida i stad te nocne problemy?
Przy dolnych zebach nie marudzil. Jak dostal paracetamol wcale nie bylo zmiany. Nie uwazam, ze ziemniak dziala usypiajaco, ale ze moze koncza sie moje zapasy zelaza i trzeba uzupelniac dieta. I jak zacznie jesc posilki to moje cycki chociaz na chwile odpoczna.
Chociaz dzisiejsza noc ok, byly pobudki, ale spal od 19:30 do 8:20.aaaaga lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
AgaSad wrote:Paula a Twój Tomek budzi się o stałych godzinach w nocy czy różnych? Bo jak różnych to pewnie z głodu i może za kilka dni mu się unormuje, może właśnie ząbki, skok itp.. mój jak w zegarku co 2 godz więc wiem że to nawykowe i tak się przyzwyczaił po prostu.. u mnie raczej wprowadzenie nowych pokarmów nie pomoże tylko sama muszę go tego oduczyć i przemęczyć się kilka nocy bez karmień.. póki co zbieram siły jak na wojnę
Jest calkowicie roznie, nie ma zadnych stalych pobudek. I trwa to od 9 dni.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.