SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mój teściu pije kawę tylkoz takiej zwykłek szklanki prostej co sie wklada do koszyczka tylko on bez koszyczka, wszyscy wiedza ze on z takiej pije i z zadnej innej nie pije:d no oczywiscie poza wyjątkiem u mnie bo ja takiej szklanki w domu nie posiadam haha
zabka11 lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Dziewczyny a ja mam pomysl nie wiem moze glupi.
Rodzice non stop sluchaja radia vox fm i od dzisiaj tam startuje konkurs. Napisz swoje marzen a my je oplacimy. A jak by tak my nie wiem chyba nas sie udziela okolo 30/40 osob napisaly o jednej godzinie tresc takiego samego esa np:
Witamy tu mamy sierpnioweczki. Znamy sie z forum a mamy wrazenie jakby cale zycie. Naszym marzeniem jest sie spotkac. Pokazac nasze rodziny i nasze bobaski. Liczymy na pomoc w spelnieniu marzenia. Jesslin87 - Sandra i maly Maks
Co wy na to? Moze by nam sfinansowali zlot w fajnym miejscu?
wow.. super.. tylko chyba ich przerażą koszty dla tylu osób hihiniecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Hahahahaha serio mial swoją szklankę
Tak, no wstyd na cala restauracje. Ja tez musialam zaopatrzyc sie w szklanke i koszyczek, bo chocby nie wiem co to inaczej sie nie napije, musi byc mocna fusiasta i w szklance, zalana wrzatkiem do 3/4 szklanki, poslodzona i po 5 minutach do pelna. Teraz to dla mnie juz normalka, ale kto go nie zna to patrzy jak na kosmitezabka11, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Czesc! Boze kochany,nie mam laptopa a moj tel zaczyna tez cos sie walic bo bateria mi pada bo nie calym dniu,a najwiecej pozera mi wchodzenie do internetu,dlatego sie nie odzywam..na fb szybciej to idzie. Panie ile do nadrobienia mam :o
A wiec..U nas wszystko ok,Pola z checia pałaszuje obiadki,nie ma problemow z brzuszkiem ani z kupa,a tego sie balam przy rozszerzaniu,ale kupa jednak przez te obiadki wali konkret :p
Wczorajsza noc to jakis armagedon. Budzila s8e chyba z 6 razy i to z takim wiskiem ze glowa pekala! A od tygodnia bylo jiz tak ze szla spac o 22,o 4 cyc i lulu do 7-8,wczoraj meksyk a dzisiaj juz tez tylko o 4.
Zabkow u nas nie widac.
Wasse dzieci tez sa takie glosne? Pola jjak sie zdenerwuje to tak piszczy,ze oszalec mozna..ze z takiego malego czlowieka taka czestotlowosc! Przeszywajacy pisk:/
Chyba musze tez zlozyc.mate edukacyjna bo juz ja ona nie kreci,woli lezecnna podlodze i bawic sie czyms,niz jak jej wisi xos nad glowa.
Nawalilo u nas sniegu ze hej..wygwizdowie. U nas zawsze najzimniej i najwiecej sniegu:/
Maz od godziny odsnieza..(nasz kawalek ppdworka i plac dla tata,bo jak juz wspominalam pod nami jest serwis mojego taty).
Pola robi sie co raz baardziej kołtuniata. Ile nad nia ttzeba sie naskakac..zabawka jest na 2-4min i ten jej pisk,jakby ktos ze skory obdzieral.
Dziewczyny z BD husky/lupo kiedy przechodzicie na zpacerowke? Duzo macie jeszcze miejsca w gondoli? U nas juz tak na styk.
A ..pomalowalam sobie wlosy. Cale zycie czarna,a teraz mam takie..hm..rude dodatki:p
Karolina my od prawie dwóch tygodni w spacerówce
-
niecierpliwa wrote:Tak, no wstyd na cala restauracje. Ja tez musialam zaopatrzyc sie w szklanke i koszyczek, bo chocby nie wiem co to inaczej sie nie napije, musi byc mocna fusiasta i w szklance, zalana wrzatkiem do 3/4 szklanki, poslodzona i po 5 minutach do pelna. Teraz to dla mnie juz normalka, ale kto go nie zna to patrzy jak na kosmite
Oj niecierpliwa czemu wstyd.. mój dziadek na weselu i innych imprezach też chodził do kelnerek żeby mu zrobiły kawę w szklance:) -
AgaSad wrote:To był mój numer 1.. ale w końcu wózek dała nam kuzynka więc z bólem serca zrezygnowałam i chcemy kupić jakąś fajną spacerówkę..
Weridiana lubi tę wiadomość
-
My w gondoli jeszcze trochę pojeździmy omamy gondolę Camarelo Sevilla. Natalka ma teraz około siedemdziesięciu centymetrów długości i mieści się razem Z kombinezonem i kocykiem.
Na Dzień Babci i Dziadka przygotowałyśmy kalendarze ze zdjęciami sesji do tego kartkę okolicznościową z życzeniami z odciskiem ręki Natalki
Wczoraj kupiłam używane krzesełko do karmienia podobne do bistro ale zamiast tapicerki jest fajna cerata łatwa do czyszczenia. Do tego mam jeszcze krzesełko z Ikei Aleje będę wykorzystywała do BLWtakże jestem zawalona krzesełkami
Ai cenowo mi też dobrze wyszło bo za 2 krzesełka łącznie 100 zł
Kochane polecam wam zabawkę z Fisher Price małpka HulakulaNatalka oszalała na jej punkcie Cały czas trąca tą małpę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:39
Weridiana, zabka11, jesslin87, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Paula nie chcę się wymądrzać ale jestem w trakcie czytania książki "Zaklinaczka dzieci" - nie wiem może masz, czytałaś? i tam ona radzi że jeżeli są takie chaotyczne pobudki to dziecko potrzebuje więcej jedzenia w ciągu dnia czyli np jeżeli karmisz co 3 godz w dzień spróbuj co 2,5 i jak położysz go spać to weź go na karmienia na śpiocha jeszcze po jakimś czasie.. spróbuj bo on potrzebuje mleka i warzywka nic nie pomogą.. pewnie ma jakiś okres wzrostu - tak mi się przynajmniej wydaje..
On w dzień też je co 2h. Czyli jak idzie spać o 19:30, to mam go obudzić o 20:30 i dać jeść? Mogę spróbować. Każda sugestia mile widziana:)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula jak chcesz to zrobię foki tego rozdziału i Ci wyślę. Tylko musisz uzbroić się w cierpliwość bo dziś jedziemy do dziadków i może być różnie z czasem. Spróbuj mimo wszystko karmić go np co 1.45 żeby wyszło Ci jedno czy 2 karmienie więcej plus to na śpiocha.. zobaczysz czy zadziała..
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Mysza jaki rozmiar tych sukienek zamawiałaś ? bo bym sobie zamówiła tylko czy te rozmiary wymiarowe?
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5895150197
I góra ciut luźna ale dół opięty
I ta tunikę
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5895150355
Tylko ten beż to bardziej w złoto podchodzi.
Za taką kasę to nawet podomka może byćzabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja mam dylematy z ta ksiazka. Bo co mam zrobic, jak maly zasypia przy odbijaniu tym nocnym? Przeciez go nie bede budzic, zeby zasnal samodzielnie w lozeczku.
Hmm, nie rozumiem... Jak zasypia, to super, ale jak nie, to nie chodzisz, nosisz itp, tylko odkładasz do łóżeczka do zaśnięcia. Z tego co kojarzę, to pisałaś, że Tomek ma problem z samodzielnym zasypianiem, to może warto powiczyć. -
Hej hej! U nas noc jak zawsze pobudki co 2 godz ale poszłam spać o 22 i czuje się świetnie.
Tez mam wózek camarelo carera i Klusik się spokojnie mieści.
Ja kupiłam krzeselko do karmienia na allegro. Jestem zadowolona. Podobne trochę do bistro, tylko ma 4 kółeczka i niestety trochę brzydsze ale było 100 zł tańsze. Fajnie się czyści, łatwo składa.
Dziecko śpi biorę się za sprzątanie!Pulpecja, zabka11, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Zastanawiam się jak przeorganizować kwestię kąpieli... Ciągle kąpiemy w wanience na stelażu - mąż trzyma Huberta położonego na swoich rękach, a ja go myję. W tym czasie on się bawi zabawkami i chlapie. Chlapie już spory czas, ale teraz to już bardzo mocno, dzisiaj w łazience wszystko pływało, ja byłam mokra od stóp do głów, mąż też... Nachlapał sobie też wody do buzi aż się zakrztusił i resztę kąpieli cały czas kasłał
Chciałabym go przełożyć do dużej wanny ale nie wiem do końca jak to zorganizować, czy kupić to krzesełko do kąpieli czy jak to ugryżć? Jeśli macie jakieś doświadczenie to doradźcie plis
Może jakbym kupiła mu to krzesełko, to by sobie siedział, więcej widział, mógłby bezkarnie w dużej wannie chlapać i by się trochę uspokoił i nie chlapał sobie do buzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:36
-
5ylwia wrote:Cholera zapomniałam obejrzeć.. Może i lepiej bo i tak mam spierdolony humor po wizycie teściów.. Jestem szczęśliwą mamą i żoną i nic mi tak nie zakłóca mojego szczęścia jak oni!!!
Jaki to człowiek głupi. Myśli masz bliskich na dobre i złe, a później szlag trafia jak ich widzisz... Może ze mną jest coś nie tak?! -
Czesc babolki
U nas nocka spoko,spała od 19:30 do 5,potem butla i spanko jeszcze do 9.
Za oknem bialoooo.
Obiad mam z wczoraj,trochę posprzątam ,małe prasowanie i dzis sie lenie
Książka,kawa i moze zaległe odcinki singielki obejrzę.
Pulpecikami-syn ma egzaminy do gimnazjum??
Współczuje wam tych okropnych nocek,,ja juz od 2,5miesuaca mam naprawde ok. I oby juz tak zostało.
Mała zasnęła w bujaku, lecę przełożyć ja do łóżeczka i kawę sobie podgrzeje bo juz zamarzła.
Kurcze muszę zacząć gluten wprowadzać i myśle o kaszce mannej błyskawicznej -chyba z nestle jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:44