SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ofka- kciuki zacisniete!!! sprzedawaj i jedz!tylko wczesnije zdaj egzamin

magda sz - zazdroszzce zgubienia 5,5kg...u mnie od tyg waga stoi....hmmm nie wiem czy to przez to ze jestem przed okresem czy co....10 lat temu przez rezygnacje z weglowadanow zgubilam 7 kg w 2 miesiace, a teraz w 3 tyg tylko 1,5kg
no ale musze tez wziasc pod uwage to , iz jestem 10 lat starsza, wiec metabolizm tez jest inny niz kiedys...
musze sie pochawlic ze moja Klara zalapala samodzielne trzymanie niekapka i chrupka
wczesniej to ja musialam jej trzymac, a od dzis radzi sobie rewelacyjnie
aaa i dzis ugotowałam jej zupke marchew pietruszka i batat plus kaszka kukurydziana - pychotka wyszła, mala zajadała ze smakiem
dobra zbieramy sie , jedziemy odebrac Julcię z zajec, potem szybka kapiel mleczko i spanko, bo mala juz marudzi ze zmeczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 18:33
Weridiana, Paula_071, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
My też bezzębne

Żabka a zbadaj sobie TSH może to jest winne? albo dieta nie dla Ciebie?
Ja nawet kilka razy zgrzeszyłam i coś słodkiego, może nawet kilkanaście. Dziś zjadłam frytki z rybą fakt że pieczone bez żadnego tłuszczu ale no węglowodany. Myślę że słodycze i tłuszcz i pszenica to najgorszy badziew w diecie i to trzeba ograniczyć jak się da.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:moje dziecko nie spi od 15.00 tylko jeczy - dobijcie mnie !
rozpuściła Cie ta Zosia chyba co
toć to dopiero 4h u nas to norma a dzis od 13 było 5 min drzemki
ale na szczescie zaraz idzie spac juz
-
0na88 wrote:u nas spanie kolo 22.00 dopiero
dzis cos wczesniej baterie mi sie wyczerpaly - u Zoski za to naladowane w pelni...
no to powodzenia jeszcze 3 h
my idziemy sie kąpać 
0na88 lubi tę wiadomość
-
Oj współczujęEwa123 wrote:U nas tez drzemka. Panna urządza jakiś strajk glodowy.. Na spiocha jej 2 razy wcisnelam cyca, zjadla pół sloiczka suszonej śliwki i to by było na tyle. Obiad, który rano ugotowalam był według damy oblesny i nie nadawał się do jedzenia także musiałam zupke wylać.. Takze Apaczka myślę, że Natalka ma konkurencję w kategorii największego niejadka na tym forum

Natalka w aktywnej fazie niejadka ostatnio żywiła się energią kosmiczną oraz piersią 2 razy dziennie ok 13, 19 i w nocy ale też bez szału. Trwało to kilka dni ale na szczęście (odpukać!) przeszło i teraz je normalnie choć ma fazę wiercidupki przy karmieniu i muszę szumieć podczas karmienia.
-
Wow 8 h bez snu, to tak się da?! Moja dzisiaj nie spała od 15 i po kąpieli o 19 padła a z reguły jeszcze koło 17 ma pół h drzemki. No ale nie była maruda więc ok

Mamasia co za robotę ma Twój mąż, że w kółko wygrywa wyjazdy zagraniczne? Dla mnie bomba
chyba pora zmienić branżę hehe
niecierpliwa, zabka11, Weridiana, magda sz, Paula_071, Amberla, mamasia, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Moja od kilku dni ma juz tylko dwie drzemki. Wstajemy 8-9, potem ok 11 spi i ok14-15. O 18 kąpiel i ok 19,najpóźniej 20 zasypia na noc.
Magda sz- tluszcz staram sie ograniczać, nie jem nic smażonego, trochę masła jem do wazy i oliwa do sałaty.slodycze sie zdążą ale minimalnie, pszenice tez odstawiłam.no nic...pociągnę jeszcze trochę,zobaczę czy po okresie cos ruszy z waga.
Lecę nastawić barszcz i zrobic nalesniki -
Agaata wrote:Gdzie jedziecie nad morze? I kiedy? My od 10 do 16 kwietnia do Jastarni. Też zapłacona zaliczka.
My jedziemy w czerwcu: najpierw z rodzicami do Dźwirzyna, potem rodzice do domu, maz dojezdza do Koszalina pociagiem, ja go zgarniam i jedziemy do Darlowka. Tak by maly jak najdluzej zmienil klimat.
niecierpliwa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:My jedziemy w czerwcu: najpierw z rodzicami do Dźwirzyna, potem rodzice do domu, maz dojezdza do Koszalina pociagiem, ja go zgarniam i jedziemy do Darlowka. Tak by maly jak najdluzej zmienil klimat.
My w czerwcu tez gdzieś się chyba jeszcze wybierzemy w Polsce i we wrześniu, ale planujemy Grecję albo Hiszpanię wtedy - ciekawe, czy się uda z Hubertem. Mąz ma tydzien urlopu w kwietniu i dwa tygodnie w czerwcu i dwa tygodnie we wrześniu
Musi odebrac tacierzyński i trochę zaleglego urlopu - w koncu dziecko drugi raz male nie bedzie, więc dobrze, żeby spędzal z nim teraz duzo czasu.
Nie byłam nigdy właśnie w Darłowku, szkoda, bo wszyscy mówią, że tam jest super. Ale Jastarnię też kocham - morze, zatoka i las - nic więcej mi nie potrzeba
niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość

9