SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jak wczoraj było świątecznie u nas! Wszystkim maluszkom dużo radości i przeogromna ilość zdrowia!
Dziewczyny, mam pytanie. Łucja juz raczkuje, siada i siedzi. Zaczęła klekac przytrzymując się np szafki czy mnie. Czy to oznacza że zacznie wstawać? Bo jeszcze trochę wcześnie i jeśli mogę to wolałabym to odwieczny w czasie. Jest na to jakiś spasob?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 07:33
Martucha86, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Jejku jak wczoraj było świątecznie u nas! Wszystkim maluszkom dużo radości i przeogromna ilość zdrowia!
Dziewczyny, mam pytanie. Łucja juz raczkuje, siada i siedzi. Zaczęła klekac przytrzymując się np szafki czy mnie. Czy to oznacza że zacznie wstawać? Bo jeszcze trochę wcześnie i jeśli mogę to wolałabym to odwieczny w czasie. Jest na to jakiś spasob?
U nas od klękania zaczęło się wstawanie. -
Czesc nocka lepsza od ostatnich
Dzisiaj sama caly dzien chyba dziadka ścigane chociaz na godzinke
Mlody steka i sie prezy no tak 3 dni bez dwójki
Moj zjada z butli po 220 -240 ml i to jego normalne porcje zjada butle 3 razy dziennie rzadko 4 to wtedy dwie porcje sa mniejsze ok 160-180 zjada obiadek ciut wiecej niz maly sloiczek ale do duzego jeszcze nam brakuje i czasami kaszke z owocami albo same owoce myslicie ze to za malo i worowadzic trzecie nie mleczne ? Jakis podwieczorek ?
Milego dnia kobitki
Najlepszosci dla jubilatówjesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
i u nas pojawia się 8 miesięcy - mam wrażenie jak by to było wczoraj, a mój synuś juz taki duży, łza się w oku kręci ..
niecierpliwa, witaminkab, apaczka, Paula_071, Aga89, 5ylwia, lys, magda sz, Zetka, Martucha86, mamasia, Weridiana, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego dla Szymka
Też mi się wydaje, że to było bardzo niedawno. Niestety rok minie jak strzała
Ja mam dzisiaj urodziny - 32 lata minęło. Echh, czasie zwolnij.niecierpliwa, apaczka, lys, magda sz, Zetka, Martucha86, mamasia, Weridiana, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny do kiedy planujecie uzywac monitorow oddechu??
Nie mam, nigdy nie uzywalam:)
W Stanach sporo maluszkow nosi takie okulary na gumce ( wygladaja jak do plywania). Kiedys tego nie bylo w Polsce, ale ostatnio widzialam w Decathlonie. Moja bratowa chciala zakladac dziecku na plazy ale ten caly czas je ściągnal. Za to syn znajomych bardzo lubil.
Maz znowu dostal propozycje wyjazdu do USA. Rozwazamy czy nie sprobowac pojechac tylko na jeden semestr zanim jeszcze wroce do pracy, bo potem nikt na kilka msc mnie nie pusci.
Agata, najlepszego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:21
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Agata wszystkiego co najlepsze spelnienia marzen!
Dla Szymka tylko zdrowka, bo to najwazniejsze
U nas noc w miare, troche sie krecila wiec maz spal w salonie, a Julke o 1 wzielam do lozka.
Julcia dostala od cioci motylka sortera ksztaltow z fisher price, takie zainteresowanie wzbudzily te klocki, ze godzine rano na macie je wysypywala, dotykala, ogladala.
Ja czuje sie okropnie, nawet sasiadke poprosilam o kupno lekow, zeby sie reanimowac. Maz tez znowu zaczyna sie rozkladac, od niego sie zaczelo i tak potem poszlo on, mama, ja, Julka i od poczatku. Mam nadzieje, ze Julce zas nie dolozymy
Pogoda piekna, ale nie ruszamy sie z domu.
Ona, co u Was???? -
Szymek, zięciu ! Jaki juz jestes duzyy !
8 miesięcy...
Polaczek za tydzień 7 skończy
Agata- wszystkiego najlepszego !
Ale mi cos jebnęło w szyji rano..nie moge w lewą strone obracac...poczułam takie strzyknięcieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:43
-
Wszystkiego najlepszego dla Szymka, Patryka i Oliwiera
Agata również wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Dzis mialam przejscia i mocno się wystraszylam. Karmiłam Natalke butelka i w pewnym momencie zaczęła wymiotować i się krztusic. Zarzygane jest wszystko włącznie z nami. Łóżko, poduszka podłoga łóżeczko. Musiałam się przebrać a ja wykąpaćteraz zasnęła i leżę jej pilnuje żeby przez sen jak będzie wymiotować żeby się nie zakrztusiła.
Dopiero wychodzimy z tych chorób a tu znów coś się dziejenie mam pojęcia od czego to
5ylwia, AgaSad lubią tę wiadomość
-
Agata dużo zdrówka, szczęścia, radości z Hubcia i męża, więcej czasu dal samej siebie, spełnienia się we wszystkich rolach no i spełnienia marzeń
U nas akcja zęby pełną parą, noc kiepska, i te wybudzanie...od rana płacze co rusz i grzebie w buzi, wysypało ją wokół ust tak jak na tą pierwszą jedynkę. Tylko ta jedynka jakoś tak prawie bez płaczu wyszła a te dwójki to masakra, nie chcę myśleć jak będzie z następnymi ząbkami. Bidulka