SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj obiecałam że wrzucę zakupki Majowe:)
Większość w pepco kupiłam i w sklepie no name osiedlowym
słodka córunia
Mama mówiła że widziała super śpiochy i dziś ma kupićbo jak widać same bodziaki kupuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:36
0na88, niecierpliwa, aaaaga, Aga89, lys, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wiecie, a mi czasem jest cholernie przykro i dzis akurat jest taki dzien...Mam kolezanke, bardzo bliska, ktora z mezem tez przez wiele lat stara sie o dziecko. Wspolny problem bardzo nas do siebie zblizyl i wszystko bylo super do czasu az nie powiedzialam jej, ze jestem w ciazy. Rozumiem ja, ja zapewne tez bym jej pozytywnie zazdroscila, gdyby jej sie udalo, ale nie zerwalabym kontaktu, zwlaszcza, ze mialam ja za bardzo poukladana, dojrzala i przede wszystkim zyczliwa osobe. Nie odpisuje nawet na moje smsy, a nie znajduje innego powodu, dla ktorego mialaby sie tak zachowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:43
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie odpoczywam po odprowadzeniu mlodej do szkoly. Zaszalalam i umowilam się na sobotę do kosmetyczki, a na poniedziałek do fryzjera. Trzeba o siebie zadbać. Obiecalam sobie po ostatniej wizycie, że przestane sie zamartwiac i będę pozytywnie nastawiona. A jak tu pizytywnie myśleć z byle jaką fryzurą
Ktoś pisał o niskiej hemoglobinie. Ja też się tego boję, bo w drugiej ciąży mialam anemię i to byl koszmar, na szczęście na malej sie to nie odbilo urodzila się z wagą 3850 i 62 dluga. Teraz staram sie pic rano i wieczorem zielone koktajle, tzn. Np garsc lub dwie szpinaku albo jarmuzu albo natki pietruszki, wazne zeby zmieniac a nie ciagle to samo, troche wody, do tego owoce np jabko banan mango co kto lubi. Jak jest za gęste to dodsje trochę wody i takie cos pije. W zyciu bym codziennie rakiej ilosci zieleniny nie przejadła, a ona dostarcza sporo żelaza wlasnie i w towarzystwie owoców z wit c dobrze się przyswaja.magda sz, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moja niunia bedzie miala na imie Rozalka:-) obiecalam synkowi ze wybierze:-) i wybral pomiedzy Rozalka a Anielka. Tak juz zostanie jestem pewna:-) na obiad specjalnie dla dziadka schabowy, salata ze szczypiorkiem, pieczarki z papryka i cebulka i ziemniaki:-) zadowolony:-) zazdroszcze wam tych mocnych ruchow bo ja moze dwa razy dziennie czuje ale w srodku jakby byla plecami odwrocona do mojego brzucha.
psioszka11, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moje maleństwo właśnie słucha sobie Mozarta przez słuchawki, a mamusia ogląda seriale i przegląda po raz 1000 wózki
Imię damy jedno, oboje z mężem mamy dwa nie przeszkadza nam to ale też nic nie wnosi..
Na obiad pomidorowa tym razem zachcianka męża
Ten idiotyczny zabobon o chrzestnej w ciąży mówi, że jedno dziecko zabiera zdrowie drugiemu.. Moja siostra się z tego śmieje, ja też więc luz.. A Ksiądz powiedział, że jak ktoś wierzy w zabobony to nie powinien chrzcic dziecka!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:
Ja z kolejnymi zakupami czekam do polowkowych (25.03) bo chce miec pewnosc, ze z Julki nie zrobi sie Juliana potem robie atak na Pepco
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja mam następne 7 kwietnia, też pomyślałam o tym ale gin powiedział że może założyć się ze mną o spora sumkę że to dziewczynka i jakoś to do mnie przemówiło. No nie ma fistaszka a sprzęt ma dobry bo jakaś nówka sztuka z tego co widziałam
-
To i ja się pochwalę
Na razie mam tylko 4 szt
Ale już jedzie do mnie paczka z 69 sztukami
Na razie staram się wybierać neutralne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db2760744f67.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fcb08329f9f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fce8e1a0ea0f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d0de0108ece.jpgniecierpliwa, Cassie, Neyla, psioszka11, aaaaga, Maniuś, Martucha86, magda sz, lys, Y, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Tylko Pepco ma coś nie tak z rozmiarówka. Ja kupowałam 62 a są wielkości 56, wiec w Pepco następne bede kuppować juz 68
Bo się później okaże że nawet zaraz po urodzeniu maluch się nie zmieści w ubranka
My jeszcze wogóle nad imionami nie myśleliśmy ani nie gadaliśmy o tymmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej. mi sie podobaja Weronika, Lena, Amelia, Julia i teraz mam dylemat i musze z mezulem przedyskutowac.
Ja dzisiaj pojechalam do ciuchlandu bo stwierdzilam ze nie bede na ciuchy ciazowe wydawac duzej kasy...i kupiłam 2 pary spodni jeansowych, dwie bluzki i spodnie dla mojego siedmiolatka za całe 30 zł i teraz to wszystko piorę.Znalazłam bardzo fajny sklep z ciuchami praktycznie wszystko tam jest połowe z metkami nawet a połowe używanych...moze w sobote sie wybiore.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
U nas w Ełku dzisiaj dupowata pogodanawet oka nie można nacieszyć.
Ja wiek ciąży też podaję według OM (USG jest +3dni).
A co do imion, to męskie miało być Paweł (jedyne na które się wspólnie zgodziliśmy), a dla córy to już chyba 8 lat temu wybraliśmy... Julia. Oklepane, ale tak jak Magda mówiła, to będzie nasza Jula.
Zadzwoniłam dzisiaj do ZUSu, bo minął już ponad m-c, a ja nadal kasy nie mam. Zwolnienie dowiozłam pracodawcy bezzwłocznie od razu po wizycie 9.02.15 i okazało się, że dopiero w zeszłym tygodniu wpłynęło do ZUSu (6.03.15)...się wkurzyłam. Czyli jeszcze 30 dni do wypłaty. Kolejne L4 zawiozłam 9.03 i też jeszcze nie ma, chociaż księgowa zapewniała, że wyśle. Wkurzające, że ja mam 7 dni na dowiezienie L4, a pracodawca ma to zrobić niezwłocznie, ale termin niezwłocznie nie ma niestety określonej daty! Ja pitole i weź człowieku teraz się bujaj...
-
niecierpliwa pierwsze trzy są z Pepco a czwarte specjalnie dla tatusia zamówione przez Allegro ale kosztowały mnie z przesyłką niecałe 10 zł
niecierpliwa, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny