SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdasz tez zawsze sie staram kupować od jednego sprzedawcy wtedy jedna wysyłka i czasami jakieś gratisy wpadną
taki kocyk kupiliśmy tatuś wybrał kremowe autka z niebieskim
http://allegro.pl/mamo-tato-kocyk-minky-75x100-ocieplony-80-wzorow-i5144317420.html
u tego sprzedawcy kupiliśmy jeszcze prześcieradła i pokrowiec na materacyk
a u tego ręczniki kąpielowe super słodkiei inne pierdoly
http://allegro.pl/bawelniany-recznik-kapielowy-okrycie-z-kapturkiem-i4824895282.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 09:35
magda sz, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Niecierpliwa 36 zł, w sklepach są po 55-60, wiem że jeszcze koszty przesyłki 18 zł ale i tak zaoszczędziłam bo butelka aventu w superpharmie- 46 z- na allegro 16zł, nakładki aventu- coś koło 30- na allegro 13 z, aspirator 25zł w superpharmie-a tu 17 no to się nazbiera. Wczoraj niby takie pierdoły zamówiłam te plus drugie zamówienie u innego sprzedawcy to poszło prawie 300 zł, podejrzewam że w sklepie byłoby z 500 za to samo
Ja przewijak wybralam taki
http://www.kajahurt.pl/produkt/40081/przewijaki-66-70-x-50-cm-lozeczkokomoda-50-przewijak-70x50cm-profilowany-na-lozeczko-lub-komode-cebababy-jungle-szary.html
a ze jest to sklep u nas w miescie i tam tez kupujemy wozek to koszty przesyylki odpadna, ale jak bylam w Smyku i ogladalam rzeczy dla noworodka to kopara opadla. Przewijaki to od 60 zl sie zaczynaly, a ciuszki nawet 100 zl/szt masakra tyle kasy za cos z czego dziecko wyrosnie w nanosekundzie?????magda sz, małaMyszka, ainer85, lys lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny ja cały czas jestem i Was czytam. Ale wiele się dzieje u mnie, babcia jest bardzo chora, wybieramy plytki do lazienki, no i czas leci szybko.
Wydaje mi się, że wczoraj poczułam pierwszego kopniaczka, ale od tamtej pory cisza. Czy Wy też miałyście taka przerwę po pierwszym kopniaczku?
Dziś chciałabym zrobic niespodziankę mężowi i przygotować wieczór filmowy. Może polecicie film, który podobał się Waszym mężom i ja przy tym nie zasne.
KasiaeN., 0na88, magda sz, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Psioszka to samo przeszłam w lutym z moim, pewnie pamiętasz jak się żaliłam do jakiego stanu psychicznego mnie doprowadził i to on był obrażony...Po 3 dniach chyba się uderzył w głowę bo sam przyszedł porozmawiać. No i po tej rozmowie już prawie 2 miesiące i jest cudownie tfu tfu. Faceci nie czują tego co my, nie mają pojęcia jak to jest nosić serduszko pod swoim, ile to wymaga od nas poświęcenia! Nie możesz mu ustąpić, traktuj go jak powietrze skoro on tak się zachowuje, postaraj się tylko odseparować nerwy od brzuszka.. mi to się nie udało po 3 dniach dostałam jakiejś histerii. Wydaje mi się że jak facet zacznie sam rozmawiać to znaczy że coś mu zaświtało w głowie a jak kobieta zaczyna rozmowę to facet -myśli czego ona znowu chce...Znasz go, więc pewnie wiesz jak go sprowokować do szczerej rozmowy i przemyśleń. Niczemu nie jesteś winna, powinien Cię nosić na rękach, pamiętam jak wykrzyczałam z płaczem mojemu że czuje się przez niego jakbym była w tej ciąży zupełnie sama! że czuje się samotna, on wraca z pracy i zajmuje się tylko sobą, nie docenia ile się dla niego robi, nosi się jego dziecko, sprząta, robi zakupy, obiadki- on żyje jak król, a ja bo co siędzę na l4 i mam czuć się gorsza? któraś z Was pisała że -szczęśliwa mama- szczęśliwe dziecko, więc mu powiedziałam że wszystko odbija się na dziecku bo ja jego mama jestem nieszczęśliwa i musi sobie zdać sprawę że będzie ojcem bo na tą chwilę mnie przeraża brak wyobraźni na ten temat i boję się że jak urodzę to zero wspracia będę miała z jego strony bo on wróci z pracy i albo gazetka motor, autoświat, albo gra, albo idę pogrzebać przy motorze i tyle go widziałam. No i zaczął czytać poradniki o ciąży i inne żeby się wdrążyć w temat.
Włączyłam mu też filmik- O Matko, Bosackiej- odcinek Tata w ciąży, bardzo fajnie jest zrobiony, trochę zakumał. Im to trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy, rozmawialiśmy wtedy 3-4 godziny i czułam się jakbym tłumaczyła dziecku to jest niebo, to jest trawa a to jest stół.. Powodzenia kochana, siły Ci życzę, zajmij się czymś żeby nie myśleć, przyjdzie koza do woza :*futuremama, niecierpliwa, ainer85, psioszka11, zabka11 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Magdasz tez zawsze sie staram kupować od jednego sprzedawcy wtedy jedna wysyłka i czasami jakieś gratisy wpadną
taki kocyk kupiliśmy tatuś wybrał kremowe autka z niebieskim
http://allegro.pl/mamo-tato-kocyk-minky-75x100-ocieplony-80-wzorow-i5144317420.html
u tego sprzedawcy kupiliśmy jeszcze prześcieradła i pokrowiec na materacyk
a u tego ręczniki kąpielowe super słodkiei inne pierdoly
http://allegro.pl/bawelniany-recznik-kapielowy-okrycie-z-kapturkiem-i4824895282.html
powiedz mi jak ten kocyk, bo wydaje sie taki strsznie strasznie gruby, i nie wiem czy dadaje sie do przykrycia w sierpniu takiego malucha?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:
Dziś chciałabym zrobic niespodziankę mężowi i przygotować wieczór filmowy. Może polecicie film, który podobał się Waszym mężom i ja przy tym nie zasne.
Ja również polecam zaginioną dziewczynęw kinie byliśmy na tym i powiem że dobrze wydane pieniądze
Ja pierwszego "kopniaka" poczułam jakoś 14 tydzien a pozniej dopiero jakoś 17-18. Teraz mam tak że kopie kopie i dwa dni przerwy. I tak pewnie będzie jeszcze przez 2 miesiące nieregularniemałaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/okazja-dluzsza-bluza-kieszenie-kolory-m-38-b216-i5188041201.html
chyba sobie zakupie, cena smieszna, moze jakosc nie bedzie neiwiadomo jaka ale na wiosne na spacery w sam raz i ten piekny kolor niebieski:)
ostatnio obkupiłam sie na wyjsciowo a na sportowo niewiele rzeczy mi zostałomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Faktycznie, majóweczka się już urodziła , ale niespodzianka , choc u mnie w rodzinie moja mama urodziła sie juz w 7 miesiacu , ja tez wczesniak -urodzilam sie w 8- ciekawe jak u mnie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 09:55
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Moj maluszek jak rano napilam sie goracej wody, rozsiadlam sie w fotelu, to tak zaczal fikac, ze hohoKoncert trwal ok 0,5 godz., az zal bylo mi wstawac, zeby zjesc sniadanie. Ale po sniadaniu, zeby mamie nie bylo smutno, znowu zaczal sie wiercic
Kochane dziecko ♡ To jest niesamowite i te ruchy sa juz tak wyrazne, ze szok.
Milego dnia dziewczynkiniecierpliwa, futuremama, małaMyszka, Martucha86, chcebycmama, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:http://allegro.pl/okazja-dluzsza-bluza-kieszenie-kolory-m-38-b216-i5188041201.html
chyba sobie zakupie, cena smieszna, moze jakosc nie bedzie neiwiadomo jaka ale na wiosne na spacery w sam raz i ten piekny kolor niebieski:)
ostatnio obkupiłam sie na wyjsciowo a na sportowo niewiele rzeczy mi zostało
Bardzo fajna ta bluza, kurde chetnie bym ja sobie kupila, ale nie ma szarej z tym mietowym napisem a tak mi sie podobamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
heh Kartarka fajnie to ujęłaś
aż się zarumieniłam. Myślę że jak najbardziej, nie słyszałam żeby seks oralny był w ciąży- danger. Ja zawsze męża wyganiam przed na kąpiel
żeby było higienicznie.
małaMyszka, Katarka, futuremama, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Cześć
Ja zadam pytanie z innej beczki. Jak z seksem oralnym w ciąży? Możemy? To znaczy my mężomKatarka lubi tę wiadomość