SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka mamuski
My bylismy zamowic mebelki do pokoiku juniorabeda za tydzien...kupilismy drewniane literki nad lozeczko,podoba mi sie bardzo imie nad lozeczkiem z takich literek
zostalo juz teraz tylko pomalowac i poskladac wszystko
i tym sposobem mamy juz prawie wszystko !!! Bryka jest,loze jest,sa mebelki tylko jeszcze urodzic szczesliwie w terminie
teraz moge zabrac sie za reszte ubanek i kosmetyki dla Alexa
cos ostatnio spokojny ten moj kinderek
ale te ruchy jeszcze takie malo regularne...
Milego weekendu kochaneaaaaga, niecierpliwa, Pati Belgia, małaMyszka, magda sz, Y, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Biorę się za nadrabianie!
Tymczasem mój poranek zaczął się tak :
po 35 minutach :
Mycha...a tak mi sie chce cos slodkiego...jezor mam na brzuchumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A u nas łóżeczko już stoi skręcone. Jak na razie nie mogę jeździć by wybrać szafy to chociaż łóżeczko zamówiłam z neta:)
Śliczne jest! A w nim już kołderka, sterta ciuszków od siostry i innych drobiazgów (za układanie wezmę się trochę później;)). Ale uwielbiam ten widok:) Czasami idę do tego pokoju sobie poleżeć i popatrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 15:58
aaaaga, niecierpliwa, Maniuś, Pati Belgia, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
My jutro jedziemy po lozeczko a za tydzien malowanie pokoju nowa sofa ma byc za 2 tyg i wtedy tez skrecimy lozeczko juz nie moge sie doczekac
niecierpliwa, Maniuś, małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:kupilismy drewniane literki nad lozeczko,podoba mi sie bardzo imie nad lozeczkiem z takich literek
Mi się też podobają, tylko na początku maluch będzie z nami w sypialni, dopiero później przeniesiemy go do pokoju, więc nie wiem gdzie je przykleić. Na pół roku w sypialni czy od razu do jego pokoju?
Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Mi się też podobają, tylko na początku maluch będzie z nami w sypialni, dopiero później przeniesiemy go do pokoju, więc nie wiem gdzie je przykleić. Na pół roku w sypialni czy od razu do jego pokoju?
Ja bym zrobila w jego pokoju, dziecko nawet jesli spi z rodzicami w sypialni, a ma swoj pokoik w ciagu dnia powinno spedzac czas w swoim pokoiku, zeby sie przyzwyczajacJa bym chciala aby Julka od razu spala w swoim pokoju, bo u nas w sypialni nie ma za bardzo warunkow, ale jesli w praktyce to nie wyjdzie to kupimy kosz mojzesza na pierwsze miesiace
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Pati, ale Ci zazdroszcze takiej pogody, u nas dzis 5 stopni!! Nos mi zmarzl na zakupach, a tak mi sie juz marzy prawdziwa, ciepla wiosna...
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Ja wróciłam juz z zakupów ciążowych. Kupiłam dwie pary krótkich spodenek. Jedne jeansy a drugie eleganckie malerialowe. Do tego kupiłam 3 krótkie spódniczki i dwie bluzki a do tego jeszcze jedna sukienkę. Zakupy uważam za udane
Marcelowi tej kupiłam juz 5 par krótkich spodenek i 7 bluzek z krótkim rękawem bo mi wyrósł ze wszystkiego z zeszłego roku
ale powiem szczerze, ze jestem przeraźliwie zmęczona. Nogi w tyłek mi wchodzą. Maz myje swoje auto ale obiecał, ze i moje umyje
wiec ja sie relaksuje na hamaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 16:34
kasiuleek, małaMyszka, Paula_071, niecierpliwa, magda sz, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja bym zrobila w jego pokoju, dziecko nawet jesli spi z rodzicami w sypialni, a ma swoj pokoik w ciagu dnia powinno spedzac czas w swoim pokoiku, zeby sie przyzwyczajac
Ja bym chciala aby Julka od razu spala w swoim pokoju, bo u nas w sypialni nie ma za bardzo warunkow, ale jesli w praktyce to nie wyjdzie to kupimy kosz mojzesza na pierwsze miesiace
Ja bym się chyba zasiekała gdybym miała wstawać do dziecka i lecieć przez całe mieszkanie po kilka razy w nocy, więc obowiązkowo będzie z nami w sypialni. Raczej nie będę go zostawiać w jego pokoju w ciągu dnia, wolę mieć go 24 na dobę na oku, przynajmniej na początku:)małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:czy sprawdziło się u dziewczyn które mają dziewczynki, że wymiotowały na początku ciąży?
Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy to nie jest główny wyznacznik płci. Te, które wymiotowały raz czy pięć mają chłopców, a te które całowały porcelanę mają dziewczynki
Ja nie wymiotowalam ani razu, mialam tylko mdlosci przez pierwsze 3miesiace i bedzie KlaramałaMyszka lubi tę wiadomość
-
wróciłam z uczelni, zjadłam loda, popiłam sokiem pomidorowym, oby tylko się dobrze przetrawiło
Takie nudne miałam dziś zajęcia, że szok, ale tym sposobem czytałam Was na bieżąco.
Teraz spać mi się chce straszliwie, bo w nocy spałam tylko 4,5h i nie wiem czy uciąć sobie drzemkę, czy przemęczyć się do wieczora.małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Mała Myszka, jesteś okrutna!Powinien być zakaz wrzucania takich zdjęć! ;)Karolina super wyglądasz!
Ja wczoraj ze znajomymi byłam na koncercie Natalii Przybysz.Było super, koncert mega energetyczny!Niestety Adam nie mógł iść z nami bo dostał projekt na już
Dziś mieliśmy zrobić sobie wieczór filmowy ale żal mi się go zrobiło, ze ja wczoraj się dobrze bawiłam a on musiał zostać w domu więc powiedziałam kolegom żeby przyszli dziś do nas. Oni lubią grać w planszówki strategiczne także Adama cały zadowolony bo dawno nie grali :)Ja z nimi też czasem grywałam ale teraz stwierdziłam, ze mam słoninę zamiast mózgu i są one dla mnie za trudne
Mam problem z analitycznym myśleniem.Także upiekłam dziś foccacie, zrobiłam hummus, kanapeczki i oni sobie szaleją w salonie a ja mam czas dla siebie
Miłego weekendu kochaniutkie!niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Pati Belgia, Laura, mamasia, magda sz, Hermiona, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja bym się chyba zasiekała gdybym miała wstawać do dziecka i lecieć przez całe mieszkanie po kilka razy w nocy, więc obowiązkowo będzie z nami w sypialni. Raczej nie będę go zostawiać w jego pokoju w ciągu dnia, wolę mieć go 24 na dobę na oku, przynajmniej na początku:)
Ja mieszkania nie mam az tak duzego, zeby biegac z sypialni do pokoju, boje sie, ze jak od poczatku Julka bedzie spala z nami to potem trudno mi samej bedzie odciac ta pepowinePewnie pierwsze noce spedze z nia kimajac w pokoju na fotelu, ale zupelnie mi to nie przeszkadza
Karolina zobaczylam Twoje zdjecie, bylam w lazience i sama sie sobie nadziwic nie moglam kiedy ten brzuch mi tak wystrzelil. Nawet wczoraj lekarka stwierdzila, ze duzo wiekszy niz miesiac temu, gdzie z lupa go musiala szukacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 18:42
Paula_071, małaMyszka, Laura, Hermiona lubią tę wiadomość
-
No dla mnie tak od ok 17tc wyskoczyl:) szwagra dziewczyna ma przyjaciolken ktora termin ma rowno miesiac przede mna to ponoc taki brzuch jak ja teraz,miala w ok14tc,a teraz 26-27tc prawie taki jaknwiekszosc ma do porodu, juz mi szkoda dziewczyny na mysl jak jej bedzie ciezko w lipcu..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolinaaa śliczny brzuszek... Ja mam większy ale to chyba dlatego, ze to druga ciaza, a na wadze tylko 4 kg na plusie ale to tez chyba przez to, ze wymiotowalam przez pierwsze 4 miesiące i schudłam...
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam was po długiej przerwie
We wtorek do ginekolog, najprawdopodobniej potwierdzi już płeć, bo prawdopodobnie spodziewamy się synka, no ale ułożył się w takiej pozycji, że lekarz nie był pewien. 20 czerwca bierzemy ślub, do tego remonty, więc ostatnio strasznie się denerwuję
chyba bierze mnie jakaś deprecha, bo czasami czuję się strasznie. Pozdrawiamy serdecznie, miłego wieczoru!
PS. O brzucho to ja mam definitywnie większy, Karolcia. Wyglądasz ślicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 19:58
Paula_071, Pati Belgia, KasiaeN., Maniuś, magda sz, małaMyszka, kasiuleek, Y, Cassie, gosia.b lubią tę wiadomość