Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila to milego seansu:)
Daria ja takie rytmiczne popukiwanie miewam czasem w dole brzucha i wydaje mi sie ze to wlasnie czkawka, tez to okreslilabym jakby wlasnie bicie serduszka.
Do kapieli to na poczatku napewno tesciowa mi bedzie pomagac ale chce zeby raz czy dwa ze mna kapala malego a potem chcialabym z M razem kapac malucha:) to takie wyjatkowe chwile:)
Ruda27, pekinka82, Dodi, celia, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia no to moze to czkawka
Ja nie chce tylko z mama kapac, chce zeby maz tez byl, ale nadzor mojej mamy
I tez jakies 2 razy potem samimoja mama powiedziala, ze wyniesie sie do babci zebysmy mogli pobyc sami i nacieszyc sie dzieckiem
Aggie dojdziesz do wprawy, jak kazda z nasMoni&, Aggie, Dodi, celia, positive lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,nadrobic jeden dzien graniczy z cudem ale udalo sie
I tak polowe zapomnialam ale odpisze to co pamietam
Daria-to pukanie to czkawkaMoja corcia ma nieraz 3,4 razy dziennie.To takie pukania co 1-2 sek. I trwa to pare minut. Wogole to super ze wszystko OK,nie wkrecaj sobie nic,bo napewno wszystko jest w porzadku z Natanielkiem
spory chlopak z niego juz jest
No i gratulacje 3 z przodu
Camilla odnosnie kladzenia dziecka na brzuszku to ja slyszalam ze mozna to robic dopiero jak odpadnie kikut pepowinowyDo pielegnacji oczek chcialam wlasnie ta sol kupic ale jak piszesz ze wystarczy przegotowana woda to nie bede kupowac :)waciki juz mam.
Mila gratulacje 3 trym !!
Quendi- ja tez mam wysokie cisnienie u lekarza. To zawsze sa emocje,zdenerwowanie. A w domu jak mierzysz tez masz wysokie ?
Pekinka-ja czuje raz przesuwanie,wiercenie raz wypychanie albo kopanieroznie..
Ja dzis popralam czesc najmniejszych ciuszkow,kocyk,skarpetki i moje koszule do karmienia, poprasowalam wszystko i schowalam juz do szafyPotem bede wybierac co do szpitala wziasc dla malej. Ale i tak zostaly mi jeszcze z 2 jak nie 3 prania
A jutro lece po kocyk do Bierony
Moni&, Ruda27, Aggie, pekinka82, Camille87, Dodi, MILA, Sylka, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to Ty Magda juz tez przygotowana:D ja z praniem jeszcze poczekam:) mysle ze pod koniec czerwca sie za to wezme.
dziewczyny macie takie uczucie jak sie maluszek rusza takie klucie jakby wam ktps palec mocno w pepek wciskal? bo ostatnio czesto tak mam
Magda to fajna masz mame ze nawet sie chce dla was z domu wyniesx heheRuda27, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni no jeszcze nie zupelnie
dopiero co zrobilam pierwsze pranie.
Ale sie ciesze, bo mam miejsce w szafie na te ubranka tam gdzie mam lozeczkonie wiem czy sie czasem wszystkie nie zmieszcza jak by mi sie to udalo to super,bo bym u babci w pokoju nie musiala ich trzymac
wczesniej trzymalam w tej szafie pampersy ale dzis sie okazalo ze wejda do szuflady w lozeczku a i w tej szufladzie jeszcze mam troche miejsca
Aggie, Moni&, Ruda27, Dodi, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doberek laseczki
To nie dosc ze do pracy, noc do doopy to moj kochany kotecek zaczal mnie zjadac (Darek miski napelnil zeby nie bylo ze glodzimy zwierzeta)Zimno dzis i pada, ale dla mnie dobrze
nie bede sie gotowac w robocie... ponawiam wczorajsze pytanie, kto idzie za mnie?
Camille87, Dodi, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Aggie wspolczucia..jeszcze ile? 13 dni?
Kada kurde masakra... Mam nadzieje, ze nic nie zalewa nigdzie
Mi sie cos zle oddycha, jakos mi ciezko.. Tutaj jest swieto, wszystko pozamekane, a my juz od 7 nie spimy.. Oj leniwy dzien bedzieAggie, Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Hejo!
Źle spałam w nocy...leje u nas od samego rana, gdzie Słońce? ??
Zmierzyłam rano ciśnienie i mam 115/68 p.73. Dzisiaj wiem, że trzeba to skontrolować i cieszę się że mimo tego, że chodzę na NFZ lekarz tego nie lekceważy i chce po raz kolejny to sprawdzić-dał mi też skierowanie dodatkowe na badania moczu i krwi-apat itd.
Ostatnie tygodnie będą dla mnie ciężkie-tak coś czuje...ale dam radę dla Mojego Skarba!!
...Moni&, Camille87, Dodi, celia, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria korzystajcie z lenistwa :*
Quendi, dobrze, że masz takiego lekarza, nie każdy lekarz na nfz jest do d***, ja tez chodze na nfz i na lekarza nie narzekam:) Fakt, że sie wkurzam czasem, bo chodze na wizyty co 2 tygodnie i co druga wizyta to jest tylko takie przyjsc sie pokazac, zapyta jak sie czuje, czy nie mam żadnych dolegliwości, wypisz l4 i koniec. Widzisz ciśnienie masz teraz dobre, mierz sobie kilka razy dziennie. A słoneczka ja Ci niestety nie przesle bo u mnie tez pada:(Quendi, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]