Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, hej. Sylka, też kiedyś wyrwałam sztuczne rzęsy, razem z moimi własnymi, później jak swoje umalowałam tuszem, to wyglądalam jakbym miała zapałki powtykane, płakać mi się chciało. uważam, że sztuczne rzęsy są super, ale doraźnie, na jakiś wyjazd np i po od razu trzeba zdjąć(u kosmetyczki) wtedy nie rujnują naszych. ciekawe jaki jest ten regenerum, bo revitalash podobno jest cudowny, ale cena mnie skutecznie odstrasza.
czy któraś kupiła kocyk w biedronce? jakoś pogoda mnie nie zachęca do spaceru a mąż mi auto zabrałSylka, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
kamila wczoraj u lekarza 90/60 puls 90 dzis 114/50 puls 100 a serce mi wali ze tylko go slysze pojade wczesnie po corke do przedszkola do wejde do lekarza bo przedszkole mamy kolo przychodni wiec wszystko za jdnym razem
-
MONI, doskonale rozumiem Twoje obawy o nadopiekuńczość ze strony teściów. O ile własnej mamie łatwo zwrócić uwagę, by trochę odpuściła, to z teściową trzeba uważać, by nie powiedzieć zbyt ostro. Też zdaję sobie sprawę, że mogę wybuchnąć
zwłaszcza, gdy hormony będą we mnie buzowały
Ale postanowiłam być stanowcza i konsekwentnie trzymać się swojego zdania. Bo gdy na początku się popuści, to potem naprawdę trudno odwrócić sytuację i pohamować zapędy babć do pouczania, poprawiania i "wiedzenia lepiej".
Kada, Dodi, mieszkam w Katowicach, tak jak Mila. Dodi, przecież będziemy rodziły w tym samym szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:18
Dodi, Moni&, Ruda27, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
mala_mi, ale ze mnie gapa!!!! nie wiem dlaczego tak skutecznie umknęła mi taka informacja
czyli jesteś kolejną osobą na spotkanie jak Ruda będzie w PL?
Kada faktycznie wejdź do lekarza po drodze i zapytaj co to może byćRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:jo to nie wiem Dodi kaj to sie wybierasz rodzic
w mikolowie jest fajnie a napewno na + bo kielbasinki jest tam zastepca ordynatora i masz sie lepiej hehe
Po co mam tam rodzić jak mnie Kiełbasiński wkurwia, bez zgody Dyrdy nie może żadnej decyzji podjąć i pacjentek nie kojarzy? (tyle ich ma, że nie sposób zapamiętać przecież). A dlaczego miałabym się tam mieć lepiej?
Ja się na Łubinową wybieram i w sobotę jadę szpital obejrzeć...
MILA lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:aha dodi ja w mikolowie do student mna sie interesuje tam hehehe no chyab ze ligota jak wczesnei bedzie
Jak Ci lekarz odpowiada i wykazuje zainteresowanie Twoją osobą to dobrze trafiłaś. Ja często wymyślałam jeśli chodzi o lekarzy. Płacę za wizyty więc oczekuję konkretnych informacji, konkretnego podejścia i ludzkiego traktowania
MILA lubi tę wiadomość
-
Sylka ale taka sytuacja ma miejsce tylko dzisiaj? Przede wszystkim się nie denerwuj bo może dzisiaj akurat dzieciaczek ma bardziej leniwy dzień? Moja przez ostatnie 3 dni była tak mało aktywna jak nigdy i też się martwiłam, więc Cię rozumiem, ale może spróbuj jeszcze jakoś pobudzić małego. Poleż na jednym boku, na drugiem boku, puść nieco głośniej muzykę np.... Napewno wszystko jest ok
Ruda27 lubi tę wiadomość