SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • agapast Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie się mamuśki rzuciły jak były wyprzedaże:) chociaż on nawet nie był taki drogi, bo ja go kupowałam jak jeszcze nie był przeceniony i płaciłam 49 zł, też się rzuciłam hehe. a jak tydzień później był już za 30 to się wnerwiłam, ale kto to wiedział...

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zapewne sie rzucily

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada Twoj tez mi sie podoba ale w tesco wlasnie ze wzgledu na wyprzedaz chcialam kupic ;-)

Ja kolejne pranie robie ;-) nowe ubranka trzeba wyprac :-)
    A wieczorkiem na miasto na festyn ;)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie nie uwierzycie, ale ja nigdy nie ogladalam "leona zawodowca", a strasznie lubie jedna piosenke z tego filmu, wiec... skonczylam sprzatac, potrzebuje przerwy i cos do zjedzenia zanim zabiore sie za szafe z ciuchami, wiec pomkyslalam ze to dobra okazja do obejrzenia tego filmu :P

A Kamila, ale masz sile sprzatac? w sensie czy dostalas takiego powera czy masz tylko potrzebe sprzatania :P jestem ciakawa czy sil nabiore bo poki co, mam ochote sprzatac bo nie lubie syfu (ktory sie niezle nagromadzil) ale nie mam sily wszystkiego na raz robic :P

Moni&, Camille87, celia lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie przysneło i od razu sie lepiej czuje bo bylam taka oklapła. dziwne moj organizm nigdy snu nie potrzebowal w ciagu dnia:P ale korzystam póki moge:P
    Agu to ogladaj leona bo naprawde film piekny. ja wczoraj ogladalan Dlugi wrzesniowy weekend fajny film jak ktos lubi dramaty i Non-stop bardzo fajny thiller-sensacja.
    a teraz jem obiadek -ziemniaki dussone ale osobno sobie ugotowalam bez soli i mi lepiej smakuja i kefirek do tego:)

celia, Aggie lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj dziewczyny na obiad mam mcdonalda juz dawno nie bylismy a dizeci zaczely wakacje wiec pomyslelismy o macu

amela, celia lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja opadła juz z sił eh juz uwilam gniazdko

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i jedno i drugie - potrzeba sprzatania jest zawsze ale takiego powera dostalam ze mieszkanie i szafa moja lsni :P

Powodzenia w porzadkach! A leon zawodowiec fajny film!
    Ninkapa nonmy dzis kfc na obiad :P mialam juz nie jesc ale to ostatnie momenty bo pozniej juz nie predko sie zje fast fooda ;-)

Monia spij jak masz taka potrzebe ja tez drzemie dosc czesto w srodku dnia :-)
    A teraz popijam herbatke z lisci malin.

amela, Moni&, celia, Aggie lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dawno nie jadłam mcdonalda :D My dziś grila wieczorem robimy, mam ochote na jakieś grilowane warzywka :0

Ruda27 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały się mało dzisiaj rusza...wypiął się pare razy i cisza.
    Poza tym mąż się wydarł na mnie-nienawidzę tego :,,,-(

Ciężko....

celia lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • Sproquette Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :* Ostatnio nie miałam odpowiedniej chwili żeby się wbić w dyskusję, co jakiś czas próbowałam nadrabiać ale zawsze coś mnie oderwało, a Wy znowu produkowałyście kolejne strony :D Kada, zazdroszczę uwicia gniazdka, ja ciągle w proszku. :P A co do pogody - wczoraj w nocy przywaliło taką burzą i sztormem, że myślałam, że w końcu Nas stąd zmiecie razem z mieszkaniem :P Ale od rana znowu upał i duchota, nawet się nie ruszam z domu ;)

celia lubi tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • Sproquette Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi, mój też dzisiaj nabuzowany wstał. Na szczęście na mnie się to jakoś specjalnie nie odbiło (o dziwo), ale i tak zawsze przeżywam jak widzę, że chodzi jak osa.

Quendi lubi tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi kochana te chłopy takie są...najpierw się wydrą a potem żałują! Nie przejmuj się <3

A dzidzia może ma taki dzień, jest gorąco, my też źle się czujemy i maluchy pewnie też to odczuwają. Ja zawsze jak żeby chce moja mała się poruszała to popukam w brzuch i się odrazu odzywa, spróbuj może mały się odezwie !

Quendi lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ani widu ani słychu burzy... duchota na maksa :/

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi upały tez wplywaja na maluszki wazne ze go czujesz:)
    opierdziel tego swojego niech sie nie wyzywa na zonie w ciazy nerwy nerwami ale bez przesady.

Quendi lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas burza postraszylo deszcz popadal ale nadal ciepło i duszno ehhh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi nie martw sie - moj tez wyjatkowo spokojny z rana to go musialam poszturchac zeby szanownie tylek wypial ;-) to pewnie przez upal..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 16:45

amela, Moni&, Quendi lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam u okulisty i jak na razie w porzadku,siatkowka sie nie odkleja cisnienie ok, przeciwskazan do porodu sn nie ma :)

Camilla czyli najpierw ta strona materaca gdzie wszycia ida na ukos musi byc na wierzchu ? to jest ten kokos? ja ta gryke wyczuwam tez jakby taka trawe..jesli to ona.

Diablo nic nie szkodzi :) jestesmy tu zeby sobie doradzic :) a dzidzia moze troche przystopuje z waga jednak. Nie martw sie na zapas,glowa do gory ;)

Celia no to jestes kolejna ktora wie juz kiedy rodzi.. :)
    Mala mi powodzenia ;)

A ja sie wzielam za sprzatanie..i zamiast sie rozebrac albo cos starego zalozyc to zaczelam sprzatac w legginsach w ktorych chodze na codzien i popryskalam sobie domestosem :/ i zrobily sie biale kropki..wrrr.. do wywalenia sa..nic juz z nimi nie zrobie. Jestem wsciekla jak osa,jutro musze jechac sobie kupic nowe bo juz naprawde nie mam innych a w tych mi sie najlepiej chodzilo :(

Wogole nie mam juz w czym chodzic...baleriny za ciasne,japonki za male,spodenki za ciasne, wszystko za male. Mam dola :(

celia, Moni& lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada, ja cię proszę, zanim kolejny raz skomentujesz "masakra" albo jakie to straszne, że tyle cc, to pomyśl. Żadna z nas nie robi cc ot tak dla swojego 'widzimisie'. Tak, wolałabym rodzić naturalnie, ale widać moje dziecko chce inaczej i po prostu nie mam wyjścia... Uszanuj to !!!

Quendi nie martw się, ja sama czuję się strasznie rozdrażniona i czasem z kompletnie błahego powodu kłótnia gotowa ;) A co do ruchów, widzę dużą różnicę w te upały - mała rzadziej się rusza.

Camille, tak cc przez to ułożenie pośladkowe. W środę moja ginka potwierdziła, że mała wciąż główką do góry. Do tego 12 sierpnia będę miała jeszcze usg 2 razy więc jeśli daj Boże się przekręci, to po prostu termin zwalniam :)

Mala_mi to czekam na informację , jak u Ciebie :)

Moniś też musiałam się zdrzemnąć dzisiaj, jakiś dziwny dzień.

Moni&, Camille87, amela, Quendi, Aggie, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi moja corcia tez sie dzis slabo rusza,chyba przez te upaly. Bo ostatnio co bylo tak goraco to bylo to samo.

Quendi lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
‹‹ 1563 1564 1565 1566 1567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ