Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie się mamuśki rzuciły jak były wyprzedaże:) chociaż on nawet nie był taki drogi, bo ja go kupowałam jak jeszcze nie był przeceniony i płaciłam 49 zł, też się rzuciłam hehe. a jak tydzień później był już za 30 to się wnerwiłam, ale kto to wiedział...Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
nick nieaktualny
-
Pewnie nie uwierzycie, ale ja nigdy nie ogladalam "leona zawodowca", a strasznie lubie jedna piosenke z tego filmu, wiec... skonczylam sprzatac, potrzebuje przerwy i cos do zjedzenia zanim zabiore sie za szafe z ciuchami, wiec pomkyslalam ze to dobra okazja do obejrzenia tego filmu
A Kamila, ale masz sile sprzatac? w sensie czy dostalas takiego powera czy masz tylko potrzebe sprzataniajestem ciakawa czy sil nabiore bo poki co, mam ochote sprzatac bo nie lubie syfu (ktory sie niezle nagromadzil) ale nie mam sily wszystkiego na raz robic
Moni&, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
a mi sie przysneło i od razu sie lepiej czuje bo bylam taka oklapła. dziwne moj organizm nigdy snu nie potrzebowal w ciagu dnia:P ale korzystam póki moge:P
Agu to ogladaj leona bo naprawde film piekny. ja wczoraj ogladalan Dlugi wrzesniowy weekend fajny film jak ktos lubi dramaty i Non-stop bardzo fajny thiller-sensacja.
a teraz jem obiadek -ziemniaki dussone ale osobno sobie ugotowalam bez soli i mi lepiej smakuja i kefirek do tego:)celia, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAga i jedno i drugie - potrzeba sprzatania jest zawsze ale takiego powera dostalam ze mieszkanie i szafa moja lsni
Powodzenia w porzadkach! A leon zawodowiec fajny film!
Ninkapa nonmy dzis kfc na obiadmialam juz nie jesc ale to ostatnie momenty bo pozniej juz nie predko sie zje fast fooda
Monia spij jak masz taka potrzebe ja tez drzemie dosc czesto w srodku dnia
A teraz popijam herbatke z lisci malin.amela, Moni&, celia, Aggie lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :* Ostatnio nie miałam odpowiedniej chwili żeby się wbić w dyskusję, co jakiś czas próbowałam nadrabiać ale zawsze coś mnie oderwało, a Wy znowu produkowałyście kolejne strony
Kada, zazdroszczę uwicia gniazdka, ja ciągle w proszku.
A co do pogody - wczoraj w nocy przywaliło taką burzą i sztormem, że myślałam, że w końcu Nas stąd zmiecie razem z mieszkaniem
Ale od rana znowu upał i duchota, nawet się nie ruszam z domu
celia lubi tę wiadomość
-
Quendi kochana te chłopy takie są...najpierw się wydrą a potem żałują! Nie przejmuj się
A dzidzia może ma taki dzień, jest gorąco, my też źle się czujemy i maluchy pewnie też to odczuwają. Ja zawsze jak żeby chce moja mała się poruszała to popukam w brzuch i się odrazu odzywa, spróbuj może mały się odezwie !Quendi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Bylam u okulisty i jak na razie w porzadku,siatkowka sie nie odkleja cisnienie ok, przeciwskazan do porodu sn nie ma
Camilla czyli najpierw ta strona materaca gdzie wszycia ida na ukos musi byc na wierzchu ? to jest ten kokos? ja ta gryke wyczuwam tez jakby taka trawe..jesli to ona.
Diablo nic nie szkodzijestesmy tu zeby sobie doradzic
a dzidzia moze troche przystopuje z waga jednak. Nie martw sie na zapas,glowa do gory
Celia no to jestes kolejna ktora wie juz kiedy rodzi..
Mala mi powodzenia
A ja sie wzielam za sprzatanie..i zamiast sie rozebrac albo cos starego zalozyc to zaczelam sprzatac w legginsach w ktorych chodze na codzien i popryskalam sobie domestosemi zrobily sie biale kropki..wrrr.. do wywalenia sa..nic juz z nimi nie zrobie. Jestem wsciekla jak osa,jutro musze jechac sobie kupic nowe bo juz naprawde nie mam innych a w tych mi sie najlepiej chodzilo
Wogole nie mam juz w czym chodzic...baleriny za ciasne,japonki za male,spodenki za ciasne, wszystko za male. Mam dolacelia, Moni& lubią tę wiadomość
-
Kada, ja cię proszę, zanim kolejny raz skomentujesz "masakra" albo jakie to straszne, że tyle cc, to pomyśl. Żadna z nas nie robi cc ot tak dla swojego 'widzimisie'. Tak, wolałabym rodzić naturalnie, ale widać moje dziecko chce inaczej i po prostu nie mam wyjścia... Uszanuj to !!!
Quendi nie martw się, ja sama czuję się strasznie rozdrażniona i czasem z kompletnie błahego powodu kłótnia gotowaA co do ruchów, widzę dużą różnicę w te upały - mała rzadziej się rusza.
Camille, tak cc przez to ułożenie pośladkowe. W środę moja ginka potwierdziła, że mała wciąż główką do góry. Do tego 12 sierpnia będę miała jeszcze usg 2 razy więc jeśli daj Boże się przekręci, to po prostu termin zwalniam
Mala_mi to czekam na informację , jak u Ciebie
Moniś też musiałam się zdrzemnąć dzisiaj, jakiś dziwny dzień.
Moni&, Camille87, amela, Quendi, Aggie, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość