Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny

Wpadam tylko na szybko się przywitac i przypomnieć
Madzikovy kochana wszystkiego najlepszego... Zdrówka, szczęścia, uśmiechu na twarzy, bezproblemowego porodu oraz zdrowiutkiej i silnej córeczki :*
Podczytywałam Was na telefonie, ale nie potrafię tam nic napisać ani zalajkować pomijając już fakt robienia jakichkolwiek notatek
dlatego też nie odniosę się do Waszych wpisów a znów tyle się tego nazbierało 
Gratuluję nowych tygodni, życzę powodzenia na wizytach.
Brat przyleciał w czwartek i wylatuje jutro, więc nie mam za bardzo czasu, zeby posiedzieć przy kompie
w sobotę 18-nastka, wczoraj urodziny teściowej i chrzciny, dzisiaj urodziny męża i szwagierki no i cały czas coś.....
Miłego dnia dziołszki :*
Kajoni, amela, nick nieaktualny, celia, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
Na mnie mama byla troszke zla ze wczesniej zamawiam wozek
ale to nie tyle z wiary w przesady co strach o wnuczke bo tak ciezko nam szlo z zajsciem, pozniej tez stale cos... a co do wlosow to huehue
ja uwierzylam ze w klasie maturalnej nie wolno scinac wlosow, bo niby wraz z cieciem ucieka wiedza, a potem musialam calkowicie z dlugosci sciac 
Ale u nas gorac
i ma byc przez jakis czas taka fala upalu
az sie nie chce myslec
Kajoni, Dodi, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria chodzisz prywatnie wiec mysle ze Twoj gin sie postara i skontaktuje z zastepca ordynatora skoro go zna. Prowadzi Twoja ciaze wiec wie lepiej w jakim stanie jest dziecko, poza tym na skoerowaniu masz chyba przyczyne skierowania do szpitala nie?
Co do tego porodu o ktorym czytalas to takie sytuacje zdarzaja sie wszedzie dlatego ja nie czytam opinii koncentruje sie na ppzytywnych opiniach i tyle choc ostatnio mnie tesciowa dobila opowiadajac historie jak dziewczyna sie meczyla kilkanascie godzin i okazalo sie ze z dzieckiem cos nie tak bylo a zrobili jej cc dopiero jak zaczela krwia wymiotowac
powiedzialam jej ze nie fajnie ze opowiada mi takie historie tuz przed porodem, glupio jej sie zrobilo..
nick nieaktualny, celia lubią tę wiadomość
-
Mnie to babcia moja też denerwuje z tymi wszystkimi przesądami. A ja jej mówię, że jak jest wierząca (w sensie religijna - katoliczka) to nie powinna w takie rzeczy wierzyć, bo to zabobony, które wykluczają się z wiarą chrześcijańską. Może jest coś w tym, że ludzie nie chcą się nastawiać i ryzykować, ale kurcze bez przesady. Mnie ostatnio chyba szwagierka, co mieszka w Ameryce, mówiła, że jak będę w ciąży farbować włosy to mi się rude dziecko urodzi. No proszę...
Jeju, Kamila, teściowe to potrafią dac po garach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 12:16
nick nieaktualny, amela, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila dziekuje za slowa pocieszenia :*
Wiem nie powinnam zlych opini czytac, ale jakos mnie to martwi.. Wolalabym miec termin cc jak dziewczyny i wiedziec ze bedzie ok, a nie wyczekiwac stresowac sie itd.. Zwariuje wam powiem, jak sprawdzam te dane z usg to masakra.. Jejku ale mnie moje dziecie o stres przyprawia
ale wierze i modle sie ze bedzie dobrze..
No tesciowa moze nie powinna, ale chyba nie chciala Cie zmartwic.. Ale fakt, niepotrzebnie opowiedziala ta historie heh
Moja mama tez wierzy w pewne przesady niestety.. A pozniej mi sie udziela tez. To jest to samo z przejsciem kota przez ulice, niby nie wierzymy ale cos sie o tym pomysli
Kajoni, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem ze nie zrobila tego celowo, zaczal sie temat ze jakas znajoma z wioski urodzila i tak od slowa do slowa weszlo na ta historie. E tam ja wierze ze u mnie bedzie wszystko dobrze

Daria bedzie dobrze, musisz w to wierzyc!
nick nieaktualny, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi to mialas zalatany weekend
i ile imprezek sie szykuje 
Tak w ogole musze powiedziec, ze Dorotka jest sliczna ciezaroweczka
mialam szczescie ja poznac na zywo
tak samo sympatyczna jak na forum 
Dzieki Kamila :*
Moni&, Dodi, nick nieaktualny, Kajoni, Aggie, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje objawy są normalne wszystko się przygotowuje do porodu, trudno powiedzieć ile jeszcze pochodzę co najmniej jeszcze z 2 tyg powinnam, chociaż przy tych upałach wszystko możliwe. jako takich konkretnych nie ma więc nie ma co panikować. Malutki jest już nisko i pcha a się coraz niżej.

Ps. polecam kefir dla ochłody pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 12:55
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moni&, celia, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny