Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
Wpadam tylko na szybko się przywitac i przypomnieć
Madzikovy kochana wszystkiego najlepszego... Zdrówka, szczęścia, uśmiechu na twarzy, bezproblemowego porodu oraz zdrowiutkiej i silnej córeczki :*
Podczytywałam Was na telefonie, ale nie potrafię tam nic napisać ani zalajkować pomijając już fakt robienia jakichkolwiek notatekdlatego też nie odniosę się do Waszych wpisów a znów tyle się tego nazbierało
Gratuluję nowych tygodni, życzę powodzenia na wizytach.
Brat przyleciał w czwartek i wylatuje jutro, więc nie mam za bardzo czasu, zeby posiedzieć przy kompiew sobotę 18-nastka, wczoraj urodziny teściowej i chrzciny, dzisiaj urodziny męża i szwagierki no i cały czas coś.....
Miłego dnia dziołszki :*Kajoni, amela, Ruda27, celia, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
Na mnie mama byla troszke zla ze wczesniej zamawiam wozek
ale to nie tyle z wiary w przesady co strach o wnuczke bo tak ciezko nam szlo z zajsciem, pozniej tez stale cos... a co do wlosow to huehue
ja uwierzylam ze w klasie maturalnej nie wolno scinac wlosow, bo niby wraz z cieciem ucieka wiedza, a potem musialam calkowicie z dlugosci sciac
Ale u nas goraci ma byc przez jakis czas taka fala upalu
az sie nie chce myslec
Kajoni, Dodi, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria chodzisz prywatnie wiec mysle ze Twoj gin sie postara i skontaktuje z zastepca ordynatora skoro go zna. Prowadzi Twoja ciaze wiec wie lepiej w jakim stanie jest dziecko, poza tym na skoerowaniu masz chyba przyczyne skierowania do szpitala nie?
Co do tego porodu o ktorym czytalas to takie sytuacje zdarzaja sie wszedzie dlatego ja nie czytam opinii koncentruje sie na ppzytywnych opiniach i tyle choc ostatnio mnie tesciowa dobila opowiadajac historie jak dziewczyna sie meczyla kilkanascie godzin i okazalo sie ze z dzieckiem cos nie tak bylo a zrobili jej cc dopiero jak zaczela krwia wymiotowacpowiedzialam jej ze nie fajnie ze opowiada mi takie historie tuz przed porodem, glupio jej sie zrobilo..
Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Mnie to babcia moja też denerwuje z tymi wszystkimi przesądami. A ja jej mówię, że jak jest wierząca (w sensie religijna - katoliczka) to nie powinna w takie rzeczy wierzyć, bo to zabobony, które wykluczają się z wiarą chrześcijańską. Może jest coś w tym, że ludzie nie chcą się nastawiać i ryzykować, ale kurcze bez przesady. Mnie ostatnio chyba szwagierka, co mieszka w Ameryce, mówiła, że jak będę w ciąży farbować włosy to mi się rude dziecko urodzi. No proszę...
Jeju, Kamila, teściowe to potrafią dac po garach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 12:16
Camille87, amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila dziekuje za slowa pocieszenia :*
Wiem nie powinnam zlych opini czytac, ale jakos mnie to martwi.. Wolalabym miec termin cc jak dziewczyny i wiedziec ze bedzie ok, a nie wyczekiwac stresowac sie itd.. Zwariuje wam powiem, jak sprawdzam te dane z usg to masakra.. Jejku ale mnie moje dziecie o stres przyprawiaale wierze i modle sie ze bedzie dobrze..
No tesciowa moze nie powinna, ale chyba nie chciala Cie zmartwic.. Ale fakt, niepotrzebnie opowiedziala ta historie heh
Moja mama tez wierzy w pewne przesady niestety.. A pozniej mi sie udziela tez. To jest to samo z przejsciem kota przez ulice, niby nie wierzymy ale cos sie o tym pomysliKajoni, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem ze nie zrobila tego celowo, zaczal sie temat ze jakas znajoma z wioski urodzila i tak od slowa do slowa weszlo na ta historie. E tam ja wierze ze u mnie bedzie wszystko dobrze
Daria bedzie dobrze, musisz w to wierzyc!Ruda27, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi to mialas zalatany weekend
i ile imprezek sie szykuje
Tak w ogole musze powiedziec, ze Dorotka jest sliczna ciezaroweczkamialam szczescie ja poznac na zywo
tak samo sympatyczna jak na forum
Dzieki Kamila :*Moni&, Dodi, Camille87, Kajoni, Aggie, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje objawy są normalne wszystko się przygotowuje do porodu, trudno powiedzieć ile jeszcze pochodzę co najmniej jeszcze z 2 tyg powinnam, chociaż przy tych upałach wszystko możliwe. jako takich konkretnych nie ma więc nie ma co panikować. Malutki jest już nisko i pcha a się coraz niżej.
Ps. polecam kefir dla ochłody pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 12:55
Camille87, Ruda27, Moni&, celia, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny