Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila masz racje ze za bardzo sie nakrecam, ale to jest silniejsze ode mnie, wczoraj humor zajebisty a dziaiaj totalna klapa mam nadzieje ze weekens bedzie lepszy, M w domu wiec jakos zleci.
niestety nie licze na poród dzis w nocy ale dzieki laski:*
no to jest nas troche na ten poniedzialek, juz siw nie moge doczekac tej wizyty.
Daria fajnie ze masz tam taka fachową opieke:) zycze Ci zebys nowy tydzien zaczela z Natanielkiem:*
ja czesto odczuwam kłucie w okolicach szyjki, bardzo nisko na dole, mam nadzieje ze to cos znaczy.
a twardnienie brzucha czasem mam bolesne, czasem nie.
Lanusia Ty to masz samozaparcie, ja staram sie codzienie masowac sutki ale nie przez godzine:P
nawet mi nie mówcie o drugim podbródku, niebdosc ze pyza jestem to podbródek tez jest, chce juz urodzic i.wziac sie za siebie!!
ide spac kochane, mialo byc ale M poszedl spac ehh wkurzona jestem i zawiedziona:(Camille87, Dodi, Migotka22, celia, Lanusia93, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMila prostaglandyny to hormony odpowiedzialne za dojrzewanje szyjki macicy i znajduja sie w męskim nasieniu, wiec sie domysl
Daria tak pilam i nic - dwa czy trzy razy bylam w kibelku i tyle nawet skurczy jelit nie mialam no ale na kazdego dziala inaczej moze Tobie pomoze czyli jednak sie skusisz bo pisalas ze NIE
Lanusia ja tez mam czesto twardnienia brzucha niektore bolesne i zdarzaja sie jawet rzadziej niz co 10 min - te porodowe roznia sie tym ze i czestotliwosc sie zwiększa i sila i bolWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:44
Aggie, Dodi, MILA, celia, Lanusia93, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Kamilka, ja to mam powazne pytanie a propos tej prostaglandyny, ja sie stosuje doustnie czy dopochwowo?
U mnie Darek zaczal remontowac salon bo ma wiecej energii (czyzby porod sie zblizal? )Camille87, MILA, celia, Lanusia93, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Kamilka, ja to mam powazne pytanie a propos tej prostaglandyny, ja sie stosuje doustnie czy dopochwowo?
U mnie Darek zaczal remontowac salon bo ma wiecej energii (czyzby porod sie zblizal? )
Hahahaha - doodbytniczo nie no sorry to bylo nie na miejscu
A to Darek w ciazy czy Ty?
Dobranoc Anitka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 23:34
Aggie, Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale natrzaskałyście stron dzisiaj!
Ja tak szybciutko tylko dołączam się do grona tych, które mają wizyty w poniedziałek. Nie nastawiam się na wielkie zmiany u siebie bo jedyny jak dotąd "objaw" zbliżającego się porodu, to skurcze przepowiadające. Poza tym do terminu mam jeszcze ponad tydzień, więc trzymam teraz kciukasy za te dziewczyny, które maja termin na TERAZ
Lanusia, super, że u Ciebie wszystko OK, i fajnie, że znów dołączyłaś do forum
GRATULACJE dla WSZYSTKICH nowych MAMUSIEK!!! (...ależ się "wylęg" rozpoczął na Sierpniówkach)Camille87, Dodi, Moni&, celia, Lanusia93, Aggie, Kajoni, Sylka, Magda2013, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila byłam trochę na nie z tym olejem no ale sama Polozna mi daje jakiś przepis.. Mój nie chce żebym brała jakieś mikstury, mam nadzieje ze samo sie rozwinie.
Madzia, tak mam liczyć ruchy
Ja mam pospane, laska tu chrapie gorzej niż facet jestem max wkurzona! A gdzie tam ranekCamille87, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria bidulko wspolczuje szczerze mowiac liczylam ze wpis o tak wczesnej porze to bedzie cos w stylu - "wody mi odeszly" albo "mam skurcze" a tu tylko chrapiaca laska pogwizdaj troche moze przestanie!
U mnie pobudka na siku i jak zwykle zero spania juz i zero akcji
Moze jeszcze zasne na dwie godzinki, potem prysznic i ja ktg!Dodi, Moni&, Ruda27, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
hejka witam sie w 40 tygodniu i mam nadzieje ze ostatnim
positive gratuluje zdrowej córeczki!:*
Daria wspolczuje chrapania:/
ja sie w miare wyspalam, pogoda na razie ok ale zapowiadaja na dzis upal...Dodi, Ruda27, Macca, MILA, celia, Lanusia93, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
lo matko ale tu sie dzieje, wow!!!!
Mamuski gratuluje - Ona, Seneka, Positive
Kolejnych tygodni i finiszy tez gratuluje domyslalm sie dziewczyny co czujecie juz na koncowce :*
Kamila super, ze zdecydowalas sie wtedy na to ktg i decyzja o szpitalu podjeta KUBUNIU WYLAZ ZESZ Z TEGO BRZUCHA!!!!!!
Ruda kimnelas sie cos w koncu? Za Was teztrzymam kciuki :*
Wszystkim zycze szybkich akcji porodowych co byscie sie nie musialy niepotrzebnie denerwowac
apropo wizyt to tez mam w pn ale dalej jestemw lesieee za Wami
Paznokcie u nog maluje sobie sama a gole sie w sypialni przed wielkim lustrem
Nie wiem co mialam napisac jeszcze
ja do anestezjologa na 12 dzis jade na konsultacje
Milej soboty :*
Camille87, Moni&, Ruda27, Macca, celia, Aggie, Kajoni, Sylka, Magda2013, le'nutka lubią tę wiadomość